Hypex SMPS

Reaction score
0
Απάντηση: Hypex SMPS

Το SMPS σε κοντινό πλάνο :107:

Και το modulaki ποζάρει μαζί με το πλακάκι που θα τοποθετηθεί στη "ψήκτρα"...

Και μια ιδέα από το ένα κουτί που περιμένει υπομονετικά να τα φιλοξενήσει

Για να δούμε τι θα δούμε... :126::126::126:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ωπ! Καλορίζικα!!
Τι θα τις κάνεις τόσες ψύκτρες; Δεν ανεβάζουν θερμοκρασία σχεδόν καθόλου. Θα δεις.. ;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.634
Απάντηση: Re: Hypex SMPS

Ωπ! Καλορίζικα!!
Τι θα τις κάνεις τόσες ψύκτρες; Δεν ανεβάζουν θερμοκρασία σχεδόν καθόλου. Θα δεις.. ;)
τις ψύκτρες τις χρειάζεται ρε συ για να απορροφάει τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος χώρου, όταν ανάβουν τα αίματα....:143:

Reaction score
0

Ωπ! Καλορίζικα!!
Ευχαριστώ.
Απλά μια ψυκτρούλα θα τη θέλανε...
Ε να το κάνουμε και λίγο hiend το κουτί... :142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.634

άμα θες πάντως να ζεσταίνεται, βάλε μια λάμπα μέσα. όχι Hi-end λάμπα, μη ψάχνεις για 300Β ή 845, βάλε μια απλή, μια 60-άρα πυρακτώσεως θα κάνει καλή δουλειά.

αν βέβαια δε θες να σπαταλάς ρεύμα (η 60-άρα λάμπα θα καταναλώνει περισσότερο ρεύμα από τον ενισχυτή) τότε βάλε μέσα ένα κερί ή ένα καντήλι τελοσπάντων, και άναβέ το πριν κάθε ακρόαση, να ζεσταίνονται τα μεσαία.

Τέλος, μπορείς να έχεις τον ενισχυτή πάνω στο καλοριφέρ. Μιλάμε για πολύ ζεστές μεσαίες...

Reaction score
2.566
θα εκπλαγείς με τον ήχο τους πάντως...έχω εδώ ένα για δοκιμή και έχω πάθει μια ψιλοπλάκα...σε συνδυασμό με buffalo32 βέβαια...
Καλορίζικο!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.634

θα εκπλαγείς με τον ήχο τους πάντως...έχω εδώ ένα για δοκιμή και έχω πάθει μια ψιλοπλάκα...σε συνδυασμό με buffalo32 βέβαια...
Καλορίζικο!!
σιγά μη παίζει καλά το μπάφαλο παρέα με το χύπεξ. μπούρδες...:143::135::137:

μπράβο ρε παιδιά! μπράβο δις!

Reaction score
10

σιγά μη παίζει καλά το μπάφαλο παρέα με το χύπεξ. μπούρδες...:143::135::137:
Αλήθεια ποιοί άσχετοι κάνουν τέτοιους συνδυασμούς; :136:

Λίγες παραπάνω πληροφορίες για το κουτάκι μπορούμε να έχουμε;

Reaction score
0

Τα δύο πλαϊνά από τα κουτιά είναι προφίλ βιομηχανικού αλουμινίου.
Έχουν το πλεονέκτημα ότι μέσα στις στα λούκια που φαίνονται μπορείς να περάσεις κάποια ειδικά παξιμαδάκια και έτσι γλιτώνεις τα πολλά τρυπήματα.
Το πάνω μέρος είναι επίσης αλουμινένιο, ενώ το κάτω είναι από κάποιο σάντουιτς αλουμινίου και πλαστικού και τα χρησιμοποιούν για διαχωριστικά στις κατασκευές από προφίλ αλουμινίου.
Τόσο το πάνω όσο και το κάτω βιδώνουν στα τετράγωνα κουτάκια που έχουν παξιμάδι και αποστάτες στη μία τους πλευρά (έτσι ώστε να μπορείς αφού τα βιδώσεις να έρχονται τόσο χωνευτά όσο και πρόσωπο με τα προφίλ) και από την άλλη κουμπώνουν στα λούκια του αλουμινίου.
Πρόσοψη και πίσω πλευρά έγιναν από πλεξιγκλάς και περιμένουν να δεθούν.
Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω φωτογραφίες καλύτερης ποιότητας και ελπίζω ολοκληρωμένων πλέον των τελικών.:116::116::116:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

άμα θες πάντως να ζεσταίνεται, βάλε μια λάμπα μέσα. όχι Hi-end λάμπα, μη ψάχνεις για 300Β ή 845, βάλε μια απλή, μια 60-άρα πυρακτώσεως θα κάνει καλή δουλειά.

αν βέβαια δε θες να σπαταλάς ρεύμα (η 60-άρα λάμπα θα καταναλώνει περισσότερο ρεύμα από τον ενισχυτή) τότε βάλε μέσα ένα κερί ή ένα καντήλι τελοσπάντων, και άναβέ το πριν κάθε ακρόαση, να ζεσταίνονται τα μεσαία.

Τέλος, μπορείς να έχεις τον ενισχυτή πάνω στο καλοριφέρ. Μιλάμε για πολύ ζεστές μεσαίες...
Δεν γινεται...εσυ πουλακι μου καμπισιο πρεπει να την γεμιζεις και τα ληγμενα να ερχοντε με νταλικες first class !!!!!!!!!

Reaction score
0

Το Σ-Κ είχε παιχνίδι....:126:

Η φάση της συναρμολόγησης :120:

Και όμως ανάβει :116:

Οι πρώτες ακροάσεις:

Ευχαριστώ τους george65561 και terry328 για τη βοήθεια, τις συμβουλές, τις ιδέες, το χώρο και χρόνο που διέθεσαν αλλά πάνω από όλα για την καλή παρέα και το χαβαλέ στο όλο project!!!!

Τώρα που τους έφερα σπίτι θα ανεβάσω σύντομα και photos καλύτερης ανάλυσης.
Προς το παρών στρώνουν...:135:

Reaction score
498
Μπράβο!! :622:

Δεν μας λες και το υπόλοιπο σύστημα?Τί γαιδούρια είναι αυτά?!

Τα κουτιά φαίνονται πολύ ωραία των ενισχυτικών.Για τράβα και καμιά κοντινή απ'έξω..:126:

Reaction score
0

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το πιο πάνω σύστημα δεν είναι το δικό μου.
Ανήκει στον george65561 στου οποίου το σπίτι έγινε η τελική συναρμολόγηση και το πρώτο άναμμα των ενισχυτών το Σ-Κ που μας πέρασε.
Το δικό μου σύστημα και ο "χώρος" είναι πολύ πιο ταπεινά:120:
Μόλις βρω λίγο χρόνο θα ανεβάσω και κοντινές καλύτερης ποιότητας των ενισχυτών, αλλά δυστυχώς μαζί με τα hypex πέσανε και άλλα....

Reaction score
0

Είχα υποσχεθεί καλύτερες φωτογραφίες και άργησα το ξέρω.
Δυστυχώς πολλά πράγματα πήγαν στραβά έως άσχημα τις τελευταίες ημέρες και τα στερεοφωνικά ήταν το τελευταίο που με απασχολούσε.
Όπως και να έχει κάλιο αργά παρά ποτέ.

Το κουτάκι κοντινή και καθαρή φωτό:

Θέτε και πιο κοντά?

Ο φωτισμός είναι όλα τα λεφτά :107:

Reaction score
0
πολυ ωραιο project, εξαιρετικη δουλεια και αυτοι οι ενισχυτες ειναι το απολυτο value for money τουλαχιστον για τα αυτια μου.

πες μερικες λεπτομερειες για το κουτι αν θες γιατι φαινεται εξαιρετικη λυση για πολλες εφαρμογες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.467
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO