- Reaction score
- 51
Η Pioneer μου είπε ότι θα υπάρχει το 2006. Άλλες εταιρίες έχουν για τα δικά τους GPS.
Πάρε τηλέφωνο στην HYUNDAI!!!
Να δω πόσες φορές θα στο πω Μιχάλη!!!! :roll: :roll: :roll:
Η Pioneer μου είπε ότι θα υπάρχει το 2006. Άλλες εταιρίες έχουν για τα δικά τους GPS.
Δεν ξερω για ποιες πολεις ή περιοχες, αλλα για Θεσσαλονικη δε θα χρειαζεται.
Ειναι η μονη πολη που αν ρωτησεις να πας καπου ξερουν ολοι και ειναι προθυμοι να σε βοηθησουν, οχι μονο ο ενας απο την παρεα αλλα ολοι....
Καινούριος Μπλάτσιος μας βγήκε........Μπα...
Ο μυθος των ωραιων Θεσσαλοκιεσ-ών καταριφθηκε φετος το καλοκαιρι που ειχα παει....
Χρήστος Ακρατόπουλος said:Πάρα πολύ ενδιαφέρον θέμα...
Οι φωτογραφίες στην αρχή του θέματος δεν φαίνονται...
Σε βλέπω Χρήστο πάνω σε σχάρα.... να ψήνεσαι....!!!!Χρήστος Ακρατόπουλος said:Πάντως και το Sony mp3 player που είναι στάνταρ στο αυτοκίνητο είναι πολύ καλό!
Kαμμία φωτογραφία πότε θα δούμε;;;;;;giotamike said:Ναι, το MP3 που έχει είναι μια χαρά. Συνδυάζεται με 6δισκη σιντιέρα.![]()
Θες να πεις κάτι;;;dream_GR said:Σε βλέπω Χρήστο πάνω σε σχάρα.... να ψήνεσαι....!!!!Χρήστος Ακρατόπουλος said:Πάντως και το Sony mp3 player που είναι στάνταρ στο αυτοκίνητο είναι πολύ καλό!
μεγάλη απόλαυση το car television!!! Σαν καλό φίλος καλού car-audia-super-expert μαγαζάτορα εχω δοκιμάσει στο παλιό αμάξι μου σχεδόν όλες τις incar televisiones και είναι σκέτη der-kavlen!!!Χρήστος Ακρατόπουλος said:Θες να πεις κάτι;;;dream_GR said:Σε βλέπω Χρήστο πάνω σε σχάρα.... να ψήνεσαι....!!!!Χρήστος Ακρατόπουλος said:Πάντως και το Sony mp3 player που είναι στάνταρ στο αυτοκίνητο είναι πολύ καλό!
![]()
![]()