I2S or AES/EBU DAC

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.939
Απάντηση: I2S or AES/EBU DAC

α, αυτό δεν θα έχει καλά-σφιχτά μπάσα, κι ούτε υγρές μεσαίες. ετοιμάσου για μεγάλη ήττα...

(καλά βρε, κανένα πιο φτηνό δε βρήκες; γιατί μωρέ πετάτε ευρώπουλα τζάμπα κι άδικα;)

Reaction score
2

Εντάξει βρε Κωστή, τι 14 τι 28.. Ηδη έχω πάρει ένα 5 μετρό και με έχει προδώσει!(δεν έχει όμως ενεργό άκρο).. Τι δουλειά μου να κάνω! Θα είμαι πολυ ευχαριστημένος αν δουλεύει όπως τα λες και δεν παίζει αισθητή διάφορα με ένα αντίστοιχο USB ενός μετρoυ!!!

Reaction score
2

Κωστή, πρόβλημα! Μόλις συνεδεσα το repeater Καλωδιο USB κατευθείαν πάνω στο dac με USB Καλωδιο παίζει κανονικά, αλλα μόλις ανοίξω το σαμπ ( speakon neutric σύνδεση- δυο καλώδια στα θετικά του κάθε καναλιού και το τρίτο στη γειωση του πολυμπριζου) σταματά το dac να δέχεται σήμα! Τι συμβσινει; Κάτι με τη γειωση;

Reaction score
2

Τα ενισχυτικα είναι μόνο μπλοκ ψηφιακά temple audio bantam monoblocks..

Reaction score
2

Αν και το " θέμα" είναι άσχετο με αυτά αφού αν τα κλείσω δεν δεχεται σήμα το ντακ παρά μόνο όταν κλείσω το σαμπ... ( rel r 218)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.939

ωραία, παίζε χωρίς σαμπ! απλό!

χαχαχαχαχ

προφανώς παίζει κάτι με τη γείωση.

Reaction score
2

Τελικα, παρηγγειλα και οπτικη ινα 15 μετρων για αμεση συνδεση του imac με το dac.. Αν δοκιμασω το εβο και δω βελτιωση τοτε μονο θα το βαλω στο παιχνιδι,,

Reaction score
2

Αληθεια η οπτικη "σηκωνει" 24/192 μπιτια? Θα δοκιμασω βεβαια και θα δω ιδιοις ομασι..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.939

speakon neutric σύνδεση- δυο καλώδια στα θετικά του κάθε καναλιού και το τρίτο στη γειωση του πολυμπριζου
γιατί στη γη του πολύμπριζου; δε την κατάλαβα αυτή την συνδεσμολογία σου!

Reaction score
2

Το speakon-neutrik βυσμα εχει τρια καλωδια. Ενα σε καθε κοκκινη(+) μπορνα ηχειων στο πισω μερος του ενισχυτη, και το τριτο ειτε σε μια μαυρη(-) μπορνα ηχειων οταν προκειτε για ολοκληρωμενο ενισχυτη, ειτε στη γειωση του πολυμπριζου οταν προκειτε για μονομπλοκ ενισχυτες.. Ειναι η προτεινομενη συνδεσμολογια απο την REL!

Εν τω μεταξυ δοκιμασα και τους δυο τροπους ( εχω εναν ολοκληρωμενο cary sli 80 ) και ειχα το ιδιο προβλημα!
Μελος του φορουμ που ειναι Η/ΜΗ μου προτεινε να μονωσω τη γειωση στο σουκο τροφοδοσιας του REL θεωρωντας οτι αυτο ριχνει πολλα παρασιτα.. Αλλα ουτε αυτο δουλεψε..(βεβαια μπορει να μην το εκανα εγω σωστα..)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.939

δοκίμασε τη γη του σπικον στη μαύρη μπόρνα του ενός ενισχυτή (οποιουδήποτε).

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.939

αν βάλεις μικρού μήκους καλώδιο USB (1μ) υπάρχει αυτό το πρόβλημα;

Reaction score
2

Με το μικρο καλωδιο δεν εχω προβλημα! Με το repeater usb (το ακριβο μαλιστα!) εχω..

Το δολκιμασα και στο μαυρο του ολοκληρωμενου, με το ιδιο αποτελεσμα!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.939

ε, σου είπα να μη πάρεις το ακριβό, εσύ επέμενες...

Reaction score
2

Μα και αυτο ειναι ενεργο.. Να παρω και δυο απο αυτα δηλαδη?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.939

όλα αυτά θεωρητικά είναι πολύ σωστά. Στην πράξη φαίνονται τα σκάρτα...

Reaction score
2

Ακυρο! Αυτη η λυση εχει μικρη ταχυτητα διαμεταγωγης (12Mbps).. Επισης ειναι usb 1.1

Ερωτηση: Αν στο "προβλημαατικο" repeater που πηρα συνδεσω ενα hiface usb stick το οποιο ειναι γαλβανικα απομονωμενο, θα λυσω το προβλημα τυχον παρεμβολων του σαμπ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.664
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@