i30 N, Polo GTI, Fiesta ST ή κάτι άλλο;

Reaction score
15.469
συγνωμις που επαιμβαινω - αλλα ειναι η ειδικοτητα μου ...
δε παιρνεις (δηλαδη ο φιλος ο χωρις προσβαση) κανα τεθιο ?
θα 'χει και τοπο να κουβαλει τσι διαχυτες του πανω-κατω και θα μπαρκερνει και στα παιζοδρομια αμα λαχει ...

Reaction score
27.264
θα 'χει και τοπο να κουβαλει τσι διαχυτες του πανω-κατω και θα μπαρκερνει και στα παιζοδρομια αμα λαχει ...

ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΒΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΕ?:D

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΕΚΑΜ?:p

Reaction score
15.469
ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΒΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΕ?:D

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΕΚΑΜ?:p

1. ετονα 'που 'βαλες ειναι γνωστο πως στο χρονο απανω θα σερνει τσι λαμαρινες του (κτλ) ...
2. εμεις δε τ' αγοραζωμε 'τανα (ειμαστε βασικα αφραγκοι) γιατι ντρεπουμαστε να μπουμε μεσα μαθως ... σκεψου να ξεμαγαριζεις τη μαντρα απο τσι κοπρες των οζω και μετα να πληχτρολογεις την οθονη σου να παιξει "βοσκαρουδακι αμουστακο" ....
3. ενα μεγαλο + που 'χω βρει ειναι η παθητικη ασφαλεια (να το πω επιστημονικως) - ετανα τ' αμαξα εχουνε σασι - τα λοιπα στηριζουνται στσι λαμαρινες τως - παρακαλω αμα κανω λαθος να με διωρθωσετε ...
4. οπως μαθει κανεις ...
5. κανεις επαε δεν εχει θεμα με τα εκαμ ...
:drinks:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.787
ενα μεγαλο + που 'χω βρει ειναι η παθητικη ασφαλεια (να το πω επιστημονικως) - ετανα τ' αμαξα εχουνε σασι - τα λοιπα στηριζουνται στσι λαμαρινες τως - παρακαλω αμα κανω λαθος να με διωρθωσετε ...
Κάνεις λάθος.

Το Μπραντ νέιμ μετράει, ειδάλλως τα επώνυμα πχ ρούχα και παπούτσια δε θα πουλούσαν, θα παίρναμε όλοι κινεζιές...
Παρέλειψα να επισημάνω την επιλεκτική επιλογή των brand names στις λαμαρίνες, σε αντίθεση με τις συνήθεις προτάσεις μηχανημάτων του αντικειμένου του φόρουμ. :D Είναι επειδή φαίνονται; Γιατί να έχουν περισσότερο νόημα στο δρόμο οπου έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα είναι pute; :rolleyes:

Τα VW και τα Audi δεν είναι αντίστοιχα των B&W για παράδειγμα; Ουπς, λάθος παράδειγμα γιατί τα B&W δεν χαλάνε. :p

Reaction score
15.469
θα σερνει τσι λαμαρινες του
ενταξει, δεν ειναι και αχρηστα ...

Κάνεις λάθος.
καλως , αλλα γιαντα ? εγω θωρω
Hyundai-HTRAC-AWD-system-on-the-Genesis.jpg

και μετα θωρω
thumb.jpg

το δευτερο εχει κι ενα κομματι σιδερο ...

κακη κουβεντα επιασαμε με τα τρακαρισματα - παντως αυτο με τα σασι εμενα μ' ενδιαφερει, αμα εχει κανεις κανα καλο λινγκ ...
:drinks:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.720
Να κοτσάρει και έναυτοκολλητάτσι Κρήτση τσι καρότσα να τον κάνετσε τσε δημόοοοτη....μπουυυυχαχααααα:tongue::lol::lolsign:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.787
το δευτερο εχει κι ενα κομματι σιδερο ...

κακη κουβεντα επιασαμε με τα τρακαρισματα - παντως αυτο με τα σασι εμενα μ' ενδιαφερει, αμα εχει κανεις κανα καλο λινγκ ...
Είναι απλά τα πράγματα και λέγονται ελεγχόμενες ζώνες παραμόρφωσης. Ένα όχημα με σασί έχει μεν, αλλά λιγότερο ελεγχόμενες.
Ο λόγος που τα ημιφορτηγά παίρνουν αξιοπρεπείς βαθμολογίες (***) σε σχέση με τις συνήθως άριστες των αυτοφερόμενων (*****) είναι επειδή έχουν καλή προστασία επιβατών, αποκλειστικά λόγω του αυξημένου ύψους τους.

Η φωτό που πρόσθεσες δεν αφορά το i30 αλλά μεγάλο πισωκίνητο Hyundai με κινητήρα κατα μήκος.

Reaction score
15.469
Να κοτσάρει και έναυτοκολλητάτσι Κρήτση τσι καρότσα να τον κάνετσε τσε δημόοοοτη....μπουυυυχαχααααα:tongue::lol::lolsign:
το αυτοκαλητακι θα τωνε καμω δορω εγω, μαζι με μια συντρομη στσι αλγιαηντα ... :drinks:
[DOUBLEPOST=1526660559][/DOUBLEPOST]
Είναι απλά τα πράγματα και λέγονται ελεγχόμενες ζώνες παραμόρφωσης. Ένα όχημα με σασί έχει μεν, αλλά λιγότερο ελεγχόμενες.
Ο λόγος που τα ημιφορτηγά παίρνουν αξιοπρεπείς βαθμολογίες (***) σε σχέση με τις συνήθως άριστες των αυτοφερόμενων (*****) είναι επειδή έχουν καλή προστασία επιβατών, αποκλειστικά λόγω του αυξημένου ύψους τους.

Η φωτό που πρόσθεσες δεν αφορά το i30 αλλά μεγάλο πισωκίνητο Hyundai με κινητήρα κατα μήκος.
ενταξει, δε γνωριζω επαρκως το θεμα "ελενχομενες ζωνες παραμορφωσης - γνωριζω οτι ειναι κρισιμο-" και σαν ασχετος δε θελω να μιλω για θεματα Ασφαλειας, ωστοσο να ρωτησω εαν οι βαθμολογιες αφορουν συνχρονα αγροτικα (ετσα τα λεμε 'μεις) ... γιατι θωρω οτι τα 'χουνε ολα τα συχρονα κολπα τωρα πια ... :drinks:

D

Deleted member 23222

Guest
Από κατανάλωση το λέει το Hyundai άραγε;;
Έχει βρει κανείς;

daharis666

Moderator
Reaction score
83.720
Από κατανάλωση το λέει το Hyundai άραγε;;
Έχει βρει κανείς;
ίσως άσχετο αλλά θα σου πω για το απλό i20 το 1200αρι αν σε ενδιαφέρει
πριν 5 χρόνια θυμάμαι που είχα νοικιάσει ένα στις διακοπές..του είχαμε αλλάξει τα μπουριά 7 μέρες Σαντορίνη
είχαμε πάει παντού!!! μόνο καλντέρα δεν καβαλήσαμε με αυτό:p:roflmao:

κάπου στα μισά των ημερών νόμιζα ότι το είχε πάρει o μπατζανάκης και είχε ξαναβάλει
το ίδιο νόμιζε και αυτός

την τελευταία μέρα που θα το επιστρέφαμε συνειδητοποιήσαμε ότι κανένας στο ενδιάμεσο δεν επισκέφτηκε βενζινάδικο...
είχε φάει το μισό ντεπόζιτο:o:o
κοιταζόμουν με τον μπατζανάκη μου και κλαίγαμε
αναρωτιόμουν στην τελική αν ήταν πετρέλαιο και δεν το πήραμε χαμπάρι 8-)
το ερωτεύτηκα από τότε:party:

το swift θα ήθελε 2 φορές γέμισμα:(
το GTC παραπάνω

πέρυσι που ξαναπήγα είχαμε μια πορδίτσα της peugeot:cautious:...πήγαμε σε λιγότερα σημεία και έκαψε και αυτό περισσότερο...άσε που ήταν και οδηγικά αδιάφορο...δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου:(

στο επόμενο θα το σκεφτώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε Hyundai είτε μικρό είτε μεγάλο:party:

D

Deleted member 23222

Guest
πριν 5 χρόνια θυμάμαι που είχα νοικιάσει ένα στις διακοπές..του είχαμε αλλάξει τα μπουριά 7 μέρες Σαντορίνη
είχαμε πάει παντού!!! μόνο καλντέρα δεν καβαλήσαμε με αυτό:p:roflmao:

κάπου στα μισά των ημερών νόμιζα ότι το είχε πάρει o μπατζανάκης και είχε ξαναβάλει
το ίδιο νόμιζε και αυτός

την τελευταία μέρα που θα το επιστρέφαμε συνειδητοποιήσαμε ότι κανένας στο ενδιάμεσο δεν επισκέφτηκε βενζινάδικο...
είχε φάει το μισό ντεπόζιτο:o:o
κοιταζόμουν με τον μπατζανάκη μου και κλαίγαμε
αναρωτιόμουν στην τελική αν ήταν πετρέλαιο και δεν το πήραμε χαμπάρι 8-)
το ερωτεύτηκα από τότε:party:

το swift θα ήθελε 2 φορές γέμισμα:(
το GTC παραπάνω

πέρυσι που ξαναπήγα είχαμε μια πορδίτσα της peugeot:cautious:...πήγαμε σε λιγότερα σημεία και έκαψε και αυτό περισσότερο...άσε που ήταν και οδηγικά αδιάφορο...δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου:(

στο επόμενο θα το σκεφτώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε Hyundai είτε μικρό είτε μεγάλο:party:
Σε ευχαριστώ για την τόσο εκτενώς άχρηστη πληροφορία!!!!:laugh::D:roflmao:
Το δίλιτρο εννοούσα!!!:boast:

Το ερώτημα παραμένει!!!

daharis666

Moderator
Reaction score
83.720
Σε ευχαριστώ για την τόσο λεπτομερώς άχρηστη πληροφορία!!!!:laugh::D:roflmao:
Το δίλιτρο εννοούσα!!!:boast:

Το ερώτημα παραμένει!!!

εξηγήθηκα από την αρχή:roflmao::roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.720
Ναι αλλά το διάβασα όλο,μπας και το είχες στο κατά τέλος τέλος...:p
:roflmao::lol::cry:
τόσες π@π@ριές διαβάζεις κάθε μέρα στα πολιτικά...τα δικά μου σε πείραξαν:roflmao:

Υ.Γ.Κοίτα.... για να σε καλύψω... από αυτά που έγραψα...το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι το 2λιτρο θα καίει κάτι παραπάνω:whistling::p:roflmao:

Last edited:

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Εχω ασθενεια με τα bmw. Εχω αλλαξει 9 bmw, 1 porsche, 1 mercedes και άλλα χαμηλοτερου ''βεληνεκους'' αυτοκινητα, 17 στο συνολο. . Όλα εφευγαν στο 8μηνο(οχι οτι δεν ηταν καλα, εγω τα βαριομουν). Σαν το Χιουνται ομως δεν ηταν κανενα που το κρατησα 4 χρονια...:angel:

Timaras

Reaction score
2.153
Εε, εντάξει τώρα, μην τα παραλεμε κιόλας. Είπαμε, καλά τα Hyundai για τα χρήματα που ζητούν όμως.Αν έχεις τη δυνατότητα να αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε 8μηνο δε νομίζω ότι δε μπορείς να βρεις καλύτερο αυτοκίνητο από αυτό!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67