i5-10400f (Box) + Mobo-ASRock z490 pro4

Reaction score
12
Γειά σας

ΤΟ ΣΕΤ ΔΕΝ ΣΠΆΕΙ! Στα 200€

Πουλάω το Combo Intel i5 10400f κ Mobo ASRock z490 pro4 με εγγύηση ο CPU μέχρι 4.11.24 από πλαίσιο της motherboard δυστυχώς τελείωσε:( o cpu έχει 3 χρόνια για αυτό κ έχει ακόμα.

Σε άριστη κατάσταση και τα δύο με όλα τα παρελκόμενα κ ο Cpu με την μαμά ψύξη Intel (όπου δεν την έχω χρησιμοποιήσει).

επεξεργαστής πολύ καλός χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασίες κ από την πρώτη μέρα τον είχα με πολύ καλή ψύξη ! (Arctic Freezer 34 eSports DUO δεν δίνεται κ η συγκεκριμένη ψύξη μόνο το Combo cpυ (με την δικιά του ψύξη) + mobo

Η Mobo κ αυτή σε άριστη κατάσταση με 2 M2 υποδοχές όπου η μία έχει και Shield με thermal pad για να κρατάει καλή την θερμοκρασία.

Σε δωμάτιο όπου δεν καπνίζουμε κ το pc το καθαρίζω πάντα οπότε δεν μαζεύει σκόνες.

Είναι σε άριστη κατάσταση κ για αυτό επιλέχθηκαν αυτά τα κομμάτια διότι δεν ανεβάζουν θερμοκρασίες λόγο κατασκευής.

Αν θέλετε φοτο πείτε μου να στείλω διότι τώρα είναι κουμπομενο με τον cooler κ δεν μπορώ να βγάλω αν ενδιαφέρεστε πείτε Μ κ θα στείλω ότι Μ πείτε

Αθήνα χέρι με χέρι ή αποστολη με Box now ή αντικαταβολή οτι θέλετε (με μποξ μεταφορικά δικά μου με οποιοδήποτε άλλο τρόπο δικά σας)

Ευχαριστώ φιλικά Γιάννης

Z490 Pro4(M1).png Z490 Pro4(M5).png Z490 Pro4(L2).png Screenshot_20240612-183054149.png

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef