iamm NTD38

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρίσκω. Είμαι νέος στο πολύ ενδιαφέρον forum σας, στο οποίο βρέθηκα εντελώς τυχαία ψάχνοντας απελπισμένα για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με ένα media player που αγόρασα πρόσφατα. Απ΄ότι πρόλαβα να διαβάσω, κατάλαβα ότι δεν θα είμαι ο μόνος που το αντιμετωπίζω. Ο λόγος για το IAMM NTD 38N το οποίο απέκτησα πριν δύο εβδομάδες. Το πήρα αποκλειστικά για να βάλω ότι μουσική, φωτογραφίες, και ταινίες είχα στον υπολογιστή μου, καθώς και να μπορώ επιτέλους να βλέπω τα βίντεο που τραβάω με την κάμερα μου στην τηλεόραση και να είναι όλα κάπου τακτοποιημένα. Όλα μου φαίνονταν ωραία μέχρι τη στιγμή που επιχείρησα να δω κάποια ταινία με υπότιτλους στα Ελληνικά (srt).
Όπως καταλάβατε δεν μπόρεσα με κανένα τρόπο να δω τους υπότιτλους, μια και τους έδειχνε κινέζικους. Είμαι σίγουρος ότι το θέμα θα έχει τεθεί πάρα πολλές φορές, και σας ζητάω συγνώμη αν σας κουράζω και πάλι με τα ίδια και τα ίδια. Ο λόγος που άνοιξα αυτό το topic είναι αφενός αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τις γνώσεις του, (μιας και εγώ είμαι λίγο πολύ άσχετος με το θέμα) και αφετέρου να κάνω έκκληση στους κατόχους αυτών των μηχανημάτων (που σίγουρα κάπου θα υπάρχουν) αν μπόρεσαν, και με ποιο τρόπο να λύσουν αυτό το πρόβλημα του συγκεκριμένου μοντέλου, που κατά τ΄άλλα, με τις λίγες γνώσεις που διαθέτω και τις απαιτήσεις που έχω από αυτό το θεωρώ πάρα πολύ καλό.

Ευχαριστώ εκ΄ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας.

Reaction score
59
Απάντηση: iamm NTD38

Συντεκνε καλησπερα !

Αν δεν μπορει να λυθει με αναβαθμιση του filmware της συσκευης ( πηγαινε στο site της εταιρειας να δεις αν υπαρχει νεο filmware ) μπορεις σαν αλλη λυση να τους ενσωματωνεις πανω στην ταινια !

ενα δωρεαν προγραμματακι ειναι αυτο εδω !!

AVIAddXSubs v9.3

http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

Reaction score
0
Απάντηση: iamm NTD38

Σύντεκνε, έχω το τελευταίο firmware του μηχανήματος από επίσημο site. Δεν είδα καμιά διαφορά εκτός του ότι είχαν προσθέσει τρεις τέσσερις γλώσσες παραπάνω. Για Ελληνικά ούτε κουβέντα :141:
Θα κάνω αυτό που μου είπες και στο pm. Αν συναντήσω κάπου δυσκολία, να σ΄ενοχλήσω και πάλι αν δεν σου σπάω τα νεύρα με την άγνοια μου;
Σ΄ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκρισή σου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988