IFA berlin 2007 - AVSite was there....

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Sharp

Sharp
Κόλαση.
Επείδηξη ισχύος να το πω; Δεν γνωρίζω....
Πάντως είχε το μεγαλύτερο περίπτερο, το πιο οργανωμένο (κάθε 2 τηλεοράσεις μια κοπέλα να καθαρίζει τα πλάισια απο τις δακτυλιές), τη μεγαλύτερη LCD που στη θέα της τρομάζεις, τη λεπτότερη LCD που στη θέα της θέλεις να σπάσεις τη δική σου, τη μικρότερη LCD Full HD 22", επαγγελματικές κάμερες SD & HD να τραβανε και να δείχνουν ταυτόχρονα το ίδιο θέμα, τηλέορασεις με 50 & 100 ΗΖ να δείχουν το ίδιο θέμα και να πιστεύεις τα μάτια σου απο τις διαφορές.... χορευτικά show, παρουσιάσεις και το καλύτερο όλων.....

Μια 64" LCD 8.8K, δηλαδή τη 4πλάσια αναλυση απο τη Full HD.
Μη ρωτάτε αν είχε διαφορά...
Στις 64 ίντσες εβγαζε MATIA.

Μελανό σημείο η έλειψη projector (και να είχε και κανένα της πλάκας να πω εντάξει ρε γαμώτο.....)

Υπόκλιση στον αυτοκράτορα!

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Video - Γερμανικό περιοδικό AV

Video - Γερμανικό περιοδικό AV
Το πείραμα που άξιζε να δει κανείς και να παρατηρήσει.
Ιδιες Philips, καλιμπραρισμές κατα ISF, ίδια ταινία, σε ιδια Frame (περίπου) αλλά σε διαφορετικά format.
Pioneer BluRay vs Toshiba HD-DVD

Μη σας κρατάω σε αγωνία.
Το BluRay έτρωγε χαλαρό ξύλο απο το HD DVD που ήταν και ποιο ευκρινές και χωρίς θόρυβο. Ειναι απο τα Test που έχουμε ήδη κάνει και έρχονται και στο καινουργιο μας χώρο.
Sorry για τη κουνημένη φωτό....πήγα να τη βγάλω χωρίς flash για να μη φωτίσουν οι τηλεοράσεις και βγήκε "κουνιστή"

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Vogels

Vogels
Μια σειρα ηλεκτρικών περιστρεφομένων βάσεων που έρχεται λίαν συντόμως. Smooth μηχανισμός, ωραία εμφάνιση. Εγω βεβαια έχω τη προτίμηση μου στη Unitech λόγω της απίστευτα ανθεκτικής κατασκευής και των γερμανικών μοτέρ.
Τιμές άγνωστες so far.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
YALOS

YALOS
60 carats of diamonds (οχι δεν είναι swaroski!!) πάνω στη τηλεόραση."happy_1"
Γιατι;
Ρωτήστε τον δημιουργό της και αυτήν (γιατι σίγουρα αυτή θα είναι) που θα την αγοράσει.:happy_9:

Αλήθεια οταν έρθει η ώρα να αλλάξεις μοντέλο τι γίνεται; :crazy_1:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Yamaha

Yamaha
Ωραίο περίπτερο με μεγάλο βάρος στο YST1100 που φαίνεται οτι βρήκε χώρο και σε άλλες εταιρίες προσφάτως όπως στη Philips. Φτιάξανε λοιπόν ένα ανοιχτό χώρο με κάποια πλαίσια στις πλευρες και στις γωνίες για να γίνεται αντίχηση και voila.
Multirοom απο 1 ηχείο.
WAF στο άπειρο!

Reaction score
14
τα σέβη μου,.... και μια υπόκλιση για τον Δοκτωρ Λάμπρου. Οχι μόνο πήγες εσύ εκεί (και μας εκανες να ζηλέψουμε!) αλλά μας τα μετέφερες τόσο όμορφα που ήταν στην κυριολεξία σαν να είχες όλο το avsite παρέα!!!

Thanks Βαγγέλη!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: IFA berlin 2007 - AVSite was there....

Ωραίος Βαγγέλη! Ευχαριστούμε πολύ!
Εγώ ψηφίζω Marantz! 7.000Euro έγραφε το ταμπελάκι στο νέο universal player?! :mrgreen:

Για το θέμα της παρουσίασης τον προβολικών νομίζω είσαι λίγο αυστηρός...Αν δεν έχεις μεγάλο περίπτερο πως να φτιάξεις dedicated χώρο?! Βάλε και το ότι, όπως λες, οι προβολείς είχαν δευτερεύοντα ρόλο στην έκθεση... Περίεργο πάντως.

Reaction score
50
Μπράβο Βαγγέλη, πολύ ωραία παρουσίαση! Πάντως βλέποντας τα μοντέλα τηλεοράσεων που όλο και μεγαλώνουν σε διαστάσεις, αναρωτιέμαι λίγο για το μέλλον των προβολέων άμα φτάσουμε σε λογικές τιμές τηλεοράσεων 100+ ιντσών (βέβαια οι προβολείς πάντα θα εξυπηρετούν την ανάγκη αυτών που θέλουν εικόνα "χωρίς όρια" μεγέθους, αλλά πολλοί είναι αυτοί που πάνω απ' τις 100 ίντσες δεν τους χρησιμοποιούν). Πραγματικά μ' αυτά που βλέπουμε δε θεωρώ ότι μια τέτοια μέρα θα είναι και τόσο μακρινή (τουλάχιστον όσο μακρινή φάνταζε 1-2 χρόνια πριν). Τώρα βέβαια αυτή είναι ολόκληρη κουβέντα που θέλει δικό της θέμα, απλά πιάστηκα απ' τις εικόνες που μας έδειξε ο Βαγγέλης.

Reaction score
0
Βαγγελη πολυ ωραια παρουσιαση . :cool_4:
Θα συμφωνησω σε ολα οσα ειπε ο Dreamογιανος παραπανω . :prof:
Μπραβο και ευχαριστουμε . :bravo:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Βαγγελη σε ευχαριστουμε πολυ.:bravo:
Και ολα αυτα σε μια ημερα βρε θηριο?:shock:

Μανο, οι βιντεοπροβολεις σιγα σιγα θα σταματησουν εντελως απο τις εκθεσεις-πλην εκεινων που αφορουν κατα κυριο λογο αυτους- αν δεν εχει ηδη γινει εδω και αρκετα χρονια.
Ο λογος ειναι σαφως το περιβαλλον μιας εκθεσης(φωτισμος κλπ) αλλα και οτι ο κοσμος "βαριεται" να παει στα εξειδικευμενα δωματια, εαν υπαρχουν τετοια.

Reaction score
50
Ανδρέα συμφωνώ μ' αυτά που λες, αλλά το γεγονός ότι πιθανολογώ πως μπορεί και να περιοριστεί η χρήση των προβολέων αν έχουμε προσιτές τηλεοράσεις πραγματικά πολλών ιντσών δεν έχει να κάνει μ' αυτό. Δεν πιστεύω κι εγώ ότι η σχετική έλλειψη προβολέων απ' τις εκθέσεις αυτές δείχνει αδιαφορία των κατασκευαστών για το αντικείμενο, απλά οι προβολείς δεν είναι εύκολα εκθέματα, όπως αναφέρεις κι εσύ. Παρόλαυτά, αν (λέμε αν) φτάσει ποτέ μια τηλεόραση 100'' να έχει παραπλήσια τιμή με ένα μέσο/καλό προβολέα (ας πούμε με σημερινές τιμές 4-5000 ευρώ) πιστεύεις ότι θα υπάρξουν πολλοί που θα προτιμήσουν τον προβολέα; Και δε μιλάω για εμάς που το ψάχνουμε από λίγο μέχρι... όσο δεν πάει, αλλά για το μέσο καταναλωτή. Τέλοσπάντων, είναι θεωρητική η ερώτηση αφού τηλεόραση 100'' σε τέτοια χρήματα δεν ξέρω αν και πόσο γρήγορα θα βγει στην αγορά, οπότε μια τέτοια κουβέντα ίσως να μην έχει και ιδιαίτερο νόημα αυτή τη στιγμή.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.155

Φοβερός Βαγγέλη.
Πολλά πράγματα είναι αναμενόμενα μέχρι τέλος του έτους.
Μας έδωσες ήδη την εικόνα τους.
Εύγε νεαρέ.

Reaction score
6

Μπραβο Βαγγελη.
Δηλαδή τι μπραβο που μας έκανες να ζηλεύουμε που δεν ήμασταν και εμείς εκει.

Παντως εχω παθει πλακα μόνο από τις φωτογραφίες .
Που να ήμουνα και εκει…

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Aγαπητε Βαγγελη αξιος-αξιος!!!!!!!!!!!Σε ευχαριστουμε για την παρουσιαση και την ενημερωση σχετικα με τα αγαπημενα μας παιχνιδακια!!!!!!!!!!Ομως γιατι τοσο κλασιμο στα προβολακια που τοσο γουσταρουμε ......Τελικα οτι θελουν οι μεγαλοαφεντικοι των MEDIA γινεται και μας πασαρουν οτι θελουν αυτοι ετσι?Δεν βαριεσαι εμεις κανουμε οτι γουσταρουμε και οτι μας ευχαριστει.
Παντα τετοια φιλε και παντα η τεχνολογια να μας εκπλησει.......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO