Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Reaction score
5
Το κακό είναι ότι με ότι προθέσεις και να ξεκινήσει κανείς, ότι και να γράψει, έχει απέναντι τους παντοδύναμους κριτές, τους παντογνώστες και πανσχολιαστές.
Μετά μου λέτε να μην κάνουμε IGNORE. Μωρέ, VANISH χρειάζεται, αλλά δεν τό'χει η πλατφόρμα! :lol:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Αν ενοχλεί εσένα ή κάποιον άλλον, μπορεί να μου το πει.
ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ που δεν δείχνει λίγο ακόμα πρός τα κάτω.... :happy_8:

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Ρε mike. Για άλλη μια φορά. Έχεις σοβαρό πρόβλημα μαζί μου; Δεν με πας; Δεν πας τις απόψεις μου; Βρίσκεις αφορμή σε κάποιο thread να μου την πεις;
Είσαι κολλημένος ρε αγορίνα, αλήθεια σου λέω. Καβαλάς τις απόψεις κάποιων που διαφωνούν με μένα για να βάλεις το λιθαράκι σου κι εσύ.
Το έχουμε καταλάβει. Σε ενοχλούν οι απόψεις μου. Κάνε με βρε IGNORE, σε παρακαλώ, σε ικετεύω δηλαδή. Έχεις τάσεις ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΜΟΥ;
Τι να σου πω, τουλάχιστον έτσι φαίνεται.
Μην μπαίνεις βρε παιδί μου σφήνα με την πρώτη ευκαιρία να μου την πεις. Βαρέθηκα πια. Εγώ έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το τι λες, εσύ γιατί δεν κάνεις το ίδιο;

[γενική παρατήρηση]Βρε τελικά, με το που σφίγγουν οι ζέστες, jazzεύει χειρότερα ο κόσμος...τι να πει κανείς...[/γενική παρατήρηση]
όχι...όχι, πλάκα σου κάνω.

Σοβαρά όμως τώρα, δεν με ενοχλούν οι αντιθετες απόψεις. Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν κάποιος γίνεται υβριστικός, αγενής και γενικά δεν σέβεται τους υπόλοιπους. Και φυσικά σε κανένα απόλα αυτά δεν πιστεύω ότι εμπίπτεις.

Τέλος, δεν έχω καμία διάθεση σαδομαζοχισμού αλλά ούτε φυσικά θα σου ζητήσω και την άδεια για να γράψω αυτό που θέλω και όταν το θέλω. Σαφώς και ασχολούμαι με όλα όσα λέγονται και γράφονται εδώ αλλά τα σχετικά με σφήνας μάλλον είναι στο κόσμο της φαντασίας σου και του δικού σου κολλήματος.

Εγώ δεν κάνω ignore κανέναν, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Μπορείς όμως να το κάνεις εσύ.

Πάντως το σχόλιο μου ήταν 100% με χιουμοριστική διάθεση.:pc:

Reaction score
0
εεεε...ψψψψ....ας κουλαρουμε ρε παιδια.
Εμεις τι να πουμε που δεν θα παμε διακοπες καθολου. :mad_3:
Να παρω το wii zapper και να μπαινω σε καθε κατηγορια ,
και οποιον παρει ο Ninja Gaiden ? :happy_8:

To ignore list απο την στιγμη που υπαρχει σαν δυνατοτητα
θεωρειται δικαιωμα επιλογης του καθενος μας.
Τα παραπονα για το κουμπι στην ΔΟ.

Αντε μη μου τη δωσει απο την ζεστη και με βαλω σε ignore list και με banαρω γιατι δεν μου δινω σημασια. :happy_8:
ΕΛΕΟΣ.:crazy_1:

Reaction score
5
Συνεχίζοντας την χιουμοριστική διάθεση:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=38927

Δεν το κλειδώνουμε το thread? Πιστεύω ότι καλύψαμε την γκάμα των απαντήσεων και από εδώ και πέρα είτε θα επαναλαμβανόμαστε είτε θα πλακωνόμαστε! :lol:

Reaction score
1

Αντε μη μου τη δωσει απο την ζεστη ... και με banαρω...
Ααααααααααα! Πας να μου την γλυτωσεις ε? Ετσι, κανουμε ενα ban και γλενταμε μονοι μας ε? Μονοφαγα!!! Ηρθα με ονειρα και ελπιδες με το στρωμα παραμασκαλα αλλα δεν σε βρηκα!!! Ρε μηπως με εκανες ignore?:happy_5:

Reaction score
0

To ignore list απο την στιγμη που υπαρχει σαν δυνατοτητα
θεωρειται δικαιωμα επιλογης του καθενος μας.
Τα παραπονα για το κουμπι στην ΔΟ.
Σωστός.......:cool_4:.......καλά ρε παιδιά ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω......αφού δεν σας αρέσει κάτι γιατί δεν το λέτε στους αρμόδιους(Καφάτος, Ακρατόπουλος, Τσαρουχάς)?

Reaction score
0
Απάντηση: Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Ο διάλογος (τουλάχιστον για μένα) πήγαινε μια χαρά μέχρι που άρχισε την ειρωνεία ο ak1s στον willie.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Ααααααααααα! Πας να μου την γλυτωσεις ε? Ετσι, κανουμε ενα ban και γλενταμε μονοι μας ε? Μονοφαγα!!! Ηρθα με ονειρα και ελπιδες με το στρωμα παραμασκαλα αλλα δεν σε βρηκα!!! Ρε μηπως με εκανες ignore?:happy_5:
Μιλησε κανεις?:cool_3:
Καποιον να φουσκωνει κατι ακουω.... :happy_5:

Πηγα τα κοριτσια για υπνο ρε smouth (πως σε λενε ρε στο κανονικο σου?)
Αφου εσυ ειχες μεινει με ενα PS3.:happy_8:
Aντε μην κανω ignore και το PS3 και δεν θα μπορω να το αγορασω μετα. :crazy_1:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Πάντως απο ολα τα παραπάνω εγω θα σταθω σε αυτο το τελευταίο του Ακη.

Υ.Γ.: Δεν πρόκειται να υπερασπιστώ την άποψή μου άλλο. Δεν χρειάζεται και βαρέθηκα. Στο κάτω-κάτω, αν δεν σας αρέσει το IGNORE γιατί συμμετέχετε στο thread? ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ!!! Αλλά εκεί...να προσπαθούμε να την πούμε σε κάποιον γιατί έχει άλλη γνώμη από εμάς...η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ!!!
Και θα συμπληρώσω δυστυχώς…. :-(

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ignore list! - Τι εφεύρεση!

Πηγα τα κοριτσια για υπνο ρε smouth (πως σε λενε ρε στο κανονικο σου?)
criminal:violent:

ΥΓ τα "μωρα" με φωναζουν Μπαμπη :cool_3:

Reaction score
0

(Δεν θα δώσω άλλη συνέχεια, αλλά χρωστάω μια απάντηση στον φίλο Unforgiven. Έχω υπογραμμίσει τα σημεία που απαντώ. Η απάντηση είναι γενική και όχι προσωπική.)

Δηλαδή είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω, χάνοντας τον χρόνο μου, και εκνευριζόμενος, ό,τι έχει να πει κάποιος που δεν τον πάω με τίποτα;
Eits_Nti, το forum μας είναι μία παρέα. Μεγάλη, μεν, παρέα δε, που μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι. Είμαι, είσαι, είναι, υποχρεωμένος να ανεχόμαι τους πάντες; Στην προσωπική σου ζωή δεν έχεις Ignore List; Κάθεσαι και ακούς τον κάθε έναν;
Την έχουμε παραξεσκίσει την κακομοίρα τη Δημοκρατία... Εντάξει, ο καθένας ας λέει ό,τι του κατέβει. Εγώ ο κακομοίρης δεν έχω καν το δικαίωμα να κλείνω τα αυτιά μου;
-Όχι δεν είσαι υποχρεωμένος, αλλά δεν παύει να είναι τρόπος καλής συμπεριφοράς, ακόμα και για τους ανεπιθύμητους. Άλλωστε στα κείμενα λειτουργούμε διαφορετικά: Συνήθως κάνουμε πρώτα μια σάρωση με το "μάτι" στο θέμα και στην ουσία του κειμένου και αν το βρούμε ενδιαφέρον, τότε προχωράμε σε κανονική ανάγνωση.

-Κανένας δεν έχει τη δύναμη να σε κάνει να εκνευριστείς η να στενοχωρηθείς, αν δεν το θέλεις και εσύ! Εσύ επιλέγεις να στενοχωρηθείς ή να θυμώσεις, να αδιαφορήσεις ή να γελάσεις νευρικά, να παραμείνεις χαμηλών τόνων ή να απαντήσεις με χιούμορ. Το πως θα εκτιμήσεις μια κατάσταση και το πόσο θα επηρεαστείς εξαρτάται από την προσωπικότητά σου. Εσύ είσαι ο κύριος της διάθεσής σου και κανένας άλλος.

-Το να ακούμε μόνο όσους μας αρέσουν και όσους συμφωνούν μαζί μας, είναι πέρα για πέρα αυτο-μπλοκάρισμα -σαν να φοράμε παρωπίδες!
Αυτό μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σήμερα, περισσότερα απ' ότι φανταζόμαστε. Για παράδειγμα, οι δεξιοί διαβάζουν μόνο δεξιές εφημερίδες, ακούν ειδήσεις και σχόλια μόνο από δεξιά κανάλια και γελάνε με τις μπηχτές για τους αριστερούς, συζητάνε για πολιτική μόνο με πορωμένους δεξιούς φίλους τους και αυτο-επαληθεύονται και ψηφίζουν στα τυφλά δεξιούς δημάρχους άσχετα με το ποιός είναι ο καταλληλότερος. Ακριβώς το ίδιο γίνεται με τους αριστερούς, τους κεντρώους κλπ. Διαβάζουν μόνο τις αντίστοιχες εφημερίδες, ακούν μόνο ειδήσεις και σχόλια από τα αντίστοιχα κανάλια και γελάνε και αυτοί με τις μπηχτές για τους άλλους και πάει λέγοντας. Σαν παιδάκια δηλαδή...
Αυτό με μια λέξη λέγεται προκατάληψη και είναι ο εχθρός της δίκαιης κρίσης, της ευελιξίας, της εξέλιξης, των ευκαιριών, της απόδοσης και της ευρείας αντίληψης (ακόμα και της έρευνας, αλλά θα βγούμε από το θέμα). Θα πρέπει να αποφεύγεται πάση θυσία κυρίως σαν καλή συνήθεια, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις τα αποτελέσματα της προκατάληψης μπορεί να είναι πολύ σοβαρά. ( Η χειρότερη των περιπτώσεων που έχει υπάρξει είναι ο αιώνας της προκατάληψης (ο Μεσαίωνας). Ενεργούσαν βάσει τυφλής προκατάληψης: Είσαι διαφορετικός, άρα είσαι του Σατανά: Στην πυρά! )

-Στο θέμα μας, αν κάποιος σου είναι ενοχλητικός επί μονίμου βάσεως, κάνε κάτι γι' αυτό -βρές τα μαζί του. Με το να τον απορίψεις ως άτομο για πάντα, προδικάζοντάς τον για κάθε τι επόμενο που θα πει και εξορίζοντάς τον αυτομάτως και ως δια μαγείας πατώντας ένα κουμπάκι, κάνεις περισσότερο κακό στον εαυτό σου παρά καλό, γιατί συνηθίζεις να μην αντιμετωπίζεις την κάθε περίπτωση και αντί γι' αυτό, αρχίζεις να προτιμάς τα κουμπάκια. Αν σου τύχει κάτι δυσκολότερο στην καθημερινή σου ζωή θα αρχίσεις να ψάχνεις για το μαγικό κουμπάκι και δεν θα το βρίσκεις... (έχω ακούσει για άλλους που έψαχναν για ..."Undo" ! )

Και κάτι τελευταίο: Η φύση του φόρουμ δεν προσφέρεται για "πηγαδάκια". Αυτό μου θυμίζει (πριν από χρόνια) τα chat-rooms με κωδικό...
Το πιο άδικο στο φόρουμ με τις "λίστες αγνόησης" είναι ότι ο άλλος δεν γνωρίζει αν τον έχεις στην λίστα... Μπορεί να γράφει για ένα τέταρτο άδικα. Για τους σκληροπυρηνικούς υποστηριχτές της λίστας, ας δοκιμάσουν να συμπεριλάβουν στην υπογραφή τους αυτούς που τους έβαλαν στη λίστα.. να δούμε πόσο ωραία θα φαίνεται η υπογραφή τους μετά... και πόσο περήφανοι θα αισθάνονται...

Reaction score
0

(Δεν θα δώσω άλλη συνέχεια,......... αυτούς που τους έβαλαν στη λίστα.. να δούμε πόσο ωραία θα φαίνεται η υπογραφή τους μετά... και πόσο περήφανοι θα αισθάνονται...
Έγραψες αδερφέ!!!!
Βάλε και την ημιμάθεια, μέσα στις γενεσιουργούς αιτίες της προκατάληψης, και είσαι ready to go.....:respect::respect:

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Ignore list! - Τι εφεύρεση!

(Δεν θα δώσω άλλη συνέχεια, αλλά χρωστάω μια απάντηση στον φίλο Unforgiven. Έχω υπογραμμίσει τα σημεία που απαντώ. Η απάντηση είναι γενική και όχι προσωπική.)
Τα βλέπεις λίγο ιδεατά και ιδανικά τα πράγματα. Προσωπικά έχω διαφωνήσει άπειρες φορές με κάποιους και δεν πρόκειται να τους βάλω στην ignore list μου, είτε στην προσωπική, είτε στη διαδικτυακή ζωή. Δεν ακούω μόνο αυτούς με τους οποίους συμφωνώ, δεν είμαι προκατειλημένος. Έχω μάθει να αντιμετωπίζω τις καταστάσεις κατάμουτρα, ακόμα και όταν ξέρω ότι είμαι χαμένος. Παραδέχομαι όταν έχω άδικο και ψάχνω πάντα το δίκιο στα λόγια του άλλου. Αντιμετωπίζω τα πράγματα όσο μπορώ με χιούμορ.
Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους απλά δεν μπορώ να συναναστρέφομαι. Από όλους μπορώ να μάθω κάτι, αλλά από αυτούς δεν θέλω να μάθω τίποτα. Είμαστε σε άλλη συχνότητα. Δεν τος κάνω ignore επειδή διαφωνώ μαζί τους, αλλά επειδή είμαστε τόσο διαφορετικοί που δεν γίνεται να συνυπάρξουμε. Δεν κάνω πηγαδάκια, από τους 6000 έχω αποκλείσει 1. Και στην πραγματική ζωή υπάρχει ignore list και όλοι έχουμε ανθρώπους και καταστάσεις γραμμένους εκεί.
Δεν είμαι υποχρεωμένος να συναναστρέφομαι με κάποιον που δεν γουστάρω. όπως δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να βάλει στο τραπέζι του σπιτιού του έναν έμπορο ναρκωτικών. Εδώ μπορεί να μην έχουμε εμπόρους. Έχουμε όμως το διαδικτυακό ανάλογο: εμπόρους παραμύθας.

Δεν σου απαντώ προσωπικά. Απλά ως ένας που εφήρμοσε το δικαίωμά του να κάνει παρέα με όποιον θέλει αυτός.

Reaction score
1

-Κανένας δεν έχει τη δύναμη να σε κάνει να εκνευριστείς η να στενοχωρηθείς, αν δεν το θέλεις και εσύ! Εσύ επιλέγεις να στενοχωρηθείς ή να θυμώσεις, να αδιαφορήσεις ή να γελάσεις νευρικά, να παραμείνεις χαμηλών τόνων ή να απαντήσεις με χιούμορ. Το πως θα εκτιμήσεις μια κατάσταση και το πόσο θα επηρεαστείς εξαρτάται από την προσωπικότητά σου. Εσύ είσαι ο κύριος της διάθεσής σου και κανένας άλλος.
Μπραβο ρε eits nti! :respect:

Reaction score
5
Εγώ να ξαναβάλω την ερώτηση. Έτσι για να ανάψουν λίγο τα αίματα πριν τις εκλογές βρε αδερφέ...
Μπορούμε να φτιάξουμε το Ignore να δουλεύει και με ελληνικά usernames;
Αρχίζει και γίνεται επιτακτικό πλέον! :lol:

Reaction score
5
Εγώ να ξαναβάλω την ερώτηση. Έτσι για να ανάψουν λίγο τα αίματα πριν τις εκλογές βρε αδερφέ...
Μπορούμε να φτιάξουμε το Ignore να δουλεύει και με ελληνικά usernames;
Αρχίζει και γίνεται επιτακτικό πλέον! :lol:
+1

Reaction score
7
Εγώ το είχα πεί από τους πρώτους και δεν με ακούγατε :)

ΥΓ.Γμτ κλείδωσε το θέμα και δεν πρόλαβα να ποστάρω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo