IKEA - SIMPLE CITY - JUSK η κάτι αλλο?

Reaction score
2.197
Η αδερφή μου ξεκίνησε παραγγελία πρόπερσι, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία, ούτε μία στιγμή δεν ήταν διαθέσιμη όλη η ντουλάπα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.563
ναι ναι ναι εξαιρετικής ποιότητας χαρτιού μελαμίνης , ασεμαςρεκωσταμετημαλακια
Άσε μας κουκλίτσα μου, ούτε να το τρυπήσω δε μπορώ το ρημαδι, σα πέτρα είναι σκληρό.

Σε φτηνές σειρές οκ, είναι χαρτί, αλλά τα ακριβά τους είναι πολύ δυνατά, συνθετικά με κόλλες δεξερωγωτι, δε μασάνε κιχ.

Είχα κάνει παλιά σε (καλό) μαραγκό ντουλάπες (με έγδαρε) με καθρέφτη στις πόρτες, έκανε κάτι κούρμπες το ξύλο της πόρτας από το βάρος του καθρέφτη, ήταν για γέλια.

Αυτές, φουλ καθρέφτης ολόβε, είναι ίσιες σα χάρακας, δε λυγίζουν, και πολύ σκληρό πράμα, δοκίμασα να περάσω ένα καλώδιο, δε τρυπιέται λέμε.

Μηχανισμοί της προκοπής, τζάμια μέσα με επεξεργασία, να βλέπεις τι βρακιά έχεις, τις γραβάτες, τις ζώνες, ότι θες, ανάβουν φώτα, χέσε με, τα κάνουν όλα.

Και όποτε θέλω, παραγγέλνω ένα άλλο συρτάρι, μια άλλη πόρτα, οτιδήποτε. Τι λες τώρα..

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.410
Οκ, έλειπαν 2-3 μικροπράγματα, είπαν θα ήταν διαθέσιμα σε κάνα μήνα, ωστόσο έκανα την παραγγελία, με μεταφορά και συναρμολόγηση μέσα, εξόφλησα άμεσα στο ταμείο, αυτοί δέσμευσαν τα δικά μου πράγματα από την αποθήκη τους, και σε λιγότερο από ένα μήνα ήταν εγκατεστημένες οι 3 ντουλάπες στο σπίτι μου, από προσωπικό που πραγματικά ήξερε τη δουλειά, και το εν λόγω προσωπικό βρήκε κάποια ελαττωματικά κομμάτια, πχ ένα καθρέφτη που είχε ένα μικρό ράγισμα σε μια γωνιά, κλπ, τα σημείωσαν, και σε λίγες μέρες, χωρίς να ασχοληθώ, ξαναρθαν οι εγκαταστάτες με τα νέα υλικά, και αντικατέστησαν τα ελαττωματικά.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Μία από τα ίδια ακριβώς με τρείς μεγάλες ντουλάπες , με καθρέπτες , και συναρμολόγηση τοποθέτηση δικιά τους με 150 e χρέωση μόνον .
Ολα μιά χαρά . Αλλά μόνο η ακριβή σειρά . Τα φτηνιάρικα του ΙΚΕΑ είναι απλά φτηνιάρικα.
Και εγώ προ δεκαετίας τα είχα πάρει .

melina

Cargo 200
Reaction score
44.969
Οτι φτηνιάρικο έχω πάρει από ΙΚΕΑ με τη λογική "πάρτο τώρα να βολευτείς και όταν χαλάσει παίρνεις κάτι καλύτερο" δεν έχει χαλάσει ακόμα, κρεβάτια, πολυθρόνα, καναπές, γραφείο, συρταριέρες - κάποια πάνω από 15ετία χρήσης). Απλά τα φθηνιάρικα τους δεν είναι ευχάριστα στη χρήση, π.χ. πιο σκληρά μαξιλάρια, δεν έχουν αυτή τη στιβαρή αίσθηση που έχουν άλλα έπιπλα, ψιλοξεφτίζουν αλλά κλάϊν τη δουλειά τους την κάνουν και μετά από λίγο τα συνηθίζεις και πιο μετά λες τι καλά που έκανα και δεν πέταξα λεφτά να κάθονται σε μια γωνία χωρίς λόγο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab