Imagine that.... ELLION HD Media & DVB-T Mpeg4

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Imagine that.... ELLION HD Media & DVB-T Mpeg4

Όποτε γίνει με φωνάζεις. Μέσα είμαι και εγώ.Ότι βοήθεια θέλεις για media player ή αρχεία μου την λές.
thanks criss σίγουρα θα χρειαστεί... θα ενημερώσω...

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Imagine that.... ELLION HD Media & DVB-T Mpeg4

Αν θελεις να εχουμε για τεστ την σειρα 500 κανενα προβλημα. Οπως με ενημερωσε η εταιρια εχουνε και ετσι μπορουμε να παρουμε ενα. Νομιζω ομως καλυτερα να παμε σε οτι νεοτερο εχουν να μας δωσουν οπως η σειρα 600Η , 650Η κλπ. Οσον αφορα την Markus ΑΝ αποφασισουν να συμμορφωθουν και να προσθεσουν Ελληνικους χαρακτηρες στις νεες σειρες να εισαι σιγουρος οτι θα εχουμε το 300, το 750 και το MArkus PRO στο Mega Test
να σαι καλα ironroad για ολες τις πληροφοριες!!! looking forward για το mega test!! keep up the good work:112::112:

Reaction score
0

Πανο θα ηθελα να κανω μια επιπλεον ερωτηση πανω σε αυτο το μηχανημα.
Μιλησα σημερα με το καταστημα και μου ειπαν οτι μπορεις να βαλεις εσωτερικα δισκο 2,5 και 3,5". Ισχυει αυτο;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ναι μπορεί να μπεί τελικά και 3,5''. Υπάρχει μια "θηκη" για τους 2,5'' και εαν βγεί γίνεται 3,5''...
Μπορείς να τη δείς στην φωτο...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Επίσης σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση απο την κατασκευάστρια εταιρία, το Ελληνικό μενού όπως και το Ελληνικό EPG , είναι ήδη υπό "ενσωμάτωση" για το επόμενο firmware που δεν θα αργήσει δοθεί για download...:109:

Reaction score
89
Πανο υποθετω οτι αν ενωσεις ενα βιντεο μεσω σκαρτ μπορεις να μεταφερεις το περιεχομενο της βιντεοκασσετας στο σκληρο σωστα???

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ναι, ετσι λέει... δεν το έχω δοκιμάσει αλλα έχει επιλογή για είσοδο βιντεο μέσω scart...
Μπορείς να συνδέσεις και βιντεοκάμερα μέσω DV, δηλ. ψηφιακό σημα απ'ευθείας.
Δες την ενότητα multi-recording sources...

Reaction score
89
καλησπερα καλησπερα!!! τιποτα νεοτερο απτο μετωπο των εξελιξεων???? Για ποτε το δρομολογουμε το mega event???:139:

Reaction score
0
novatron ntr82

Για σας. Μολις χτες αγορασα Novatron NTR82 και τον δοκιμαζω. Μολις βγαλω καποια συμπερασματα θα τα παραθεσω. Εχω ομως ενα ρωτημα. Εβαλα στον εσωτερικό του σκληρο δισκο ενα ΜKV 9GB ταινια και δεν την παιζει.(κανει επανεκινηση). Το ιδιο ακριβως αρχειο σε USB το παιζει μια χαρα. Καμια ιδεα;

Reaction score
89
Re: novatron ntr82

Για σας. Μολις χτες αγορασα Novatron NTR82 και τον δοκιμαζω. Μολις βγαλω καποια συμπερασματα θα τα παραθεσω. Εχω ομως ενα ρωτημα. Εβαλα στον εσωτερικό του σκληρο δισκο ενα ΜKV 9GB ταινια και δεν την παιζει.(κανει επανεκινηση). Το ιδιο ακριβως αρχειο σε USB το παιζει μια χαρα. Καμια ιδεα;

καλοριζικο θηριο!! αναμενω εντυπωσεις γιατι ειναι ενα απτα υποψηφια το συγκεκριμενο!! ποσο πηγε με την ευκαιρια?? απο εδω το χεις παρει ή απτα ξενα???

Reaction score
0

Το πηρα 259ε απο multirama. Με παιδευει λιγακι γιατι το manual ειναι πολυ φτωχο. Δεν εχουμε και digea ακομα στην Πατρα.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Imagine that.... ELLION HD Media & DVB-T Mpeg4

Το πηρα 259ε απο multirama. Με παιδευει λιγακι γιατι το manual ειναι πολυ φτωχο. Δεν εχουμε και digea ακομα στην Πατρα.
τι το εχουν και στα multirama?? θα παω να του ριξω ενα βλεφαρο να δουμε τι λεει!!!

να σαι καλα πατριδα!!:144:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Imagine that.... ELLION HD Media & DVB-T Mpeg4

Ξερουμε αν αυτος ο player παιζει αρχεια flac?
Είναι το Realtek 1282 SOC.
Επίσης παίζει επιβεβαιωμενα τα FLAC , μόλις δοκίμασα το :
The Twilight Saga - New Moon OST 2009 --FLAC-- [Bubanee]
και επαιξε κανονικότατα...

Επίσης με αυτό : Special WLAN USB Adapter , γίνεται και ασύρματο δίκτυο Wi-Fi...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Imagine that.... ELLION HD Media & DVB-T Mpeg4

Είναι το Realtek 1282 SOC.
Επίσης παίζει επιβεβαιωμενα τα FLAC , μόλις δοκίμασα το :
The Twilight Saga - New Moon OST 2009 --FLAC-- [Bubanee]
και επαιξε κανονικότατα...

Επίσης με αυτό : Special WLAN USB Adapter , γίνεται και ασύρματο δίκτυο Wi-Fi...
Να ρωτησω και αν βγαζει σε flac και 24/96 η 24/192 απο την οπτικη εξοδο?

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Imagine that.... ELLION HD Media & DVB-T Mpeg4

Να ρωτησω και αν βγαζει σε flac και 24/96 η 24/192 απο την οπτικη εξοδο?
τωρα μου βαζεις δυσκολα αρχηγε οποτε χρειαζομαστε τον ειδικο !!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

θα το δοκιμάσω, αλλα να φροντίσετε να εχετε μαζί σας Flac αρχεία όπως τα θελετε, για να τα δοκιμάσουμε στο Mega Συγκριτικό που θα γίνει 3 Μαρτίου, στην Αθήνα...:109:
Ο Ellion , και αρκετοί ακόμη multimedia players combo θα είναι εκεί...

Εκεί θα κάνετε όσες δοκιμές θελετε... :126:

Reaction score
0

καλημερα εγω παντως πηγα χτες σε γνωστο καταστημα στην θεσσαλονικη και εριξα μια ματια στα novatron, ellion και στο ποπκορν c200 πραγματικα ειναι απιστευτο ποσο μπορουν να σε εντυπωσιασουν αυτα τα κουτακια οσο htpcακιας και αν εισαι συντομα το ellion θα ειναι στο ρακ μου.....

Reaction score
0

Tελικα ειναι ωραιο και ευκολο στην ρυθμιση μολις βαλεις την τελευταια firmware. Παιζει σχεδον τα παντα συνδεεται ευκολα με το pc και εχει dvb-t mpeg4 πραγμα πολυ συμαντικο τωρα με την digea. Eπισης εχει και αντιπροσωπία με παρουσια σε αλλο forum που σε βοηθάει αμεσα σε οτι προβλημα αντιμετωπισεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.156
Members
38.538