Imagine that.... ELLION HD Media & DVB-T Mpeg4

Reaction score
0
Απάντηση: Imagine that.... ELLION HD Media & DVB-T Mpeg4

ε και γω τελικα δεν αντεξα πηγα το πηρα αφου με αφησαν στο καταστημα να παιξω 1, 3 ωριτσες χεχε!!! ασε που προλαβα το τελευταιο σαν κ@λ@φαρδος...αλλα απο αυριο περιμενει κανουρια παραλαβη αρα οσοι πιστοι χτυπηστε το πραγματικα αξιζει τα λεφτα του σε σχεση παντα με αυτα που προσφερει

Reaction score
0

Να ξαναπω οτι σε λιγες ημερες , μαλλον εως το τελος του μηνα θα ανεβασουμε ειδικη εκδοση με τα Ελληνικα μενου και EPG. Επισης πολεμαμε για καποια εκδοση ''δωρο'' για τους εχοντες ...θα δουμε

Reaction score
0

Μήπως κάποιος που το έχει δοκιμάσει ξέρει αν έχει δυατότητα να κατεβάζει torrents? Σε κάποια φόρουν αναφέρεται ότι έχει αυτή την δυνατότητα αλλά δεν είναι ξεκάθαρο.

Reaction score
0

ναι, ετσι λέει... δεν το έχω δοκιμάσει αλλα έχει επιλογή για είσοδο βιντεο μέσω scart...
Μπορείς να συνδέσεις και βιντεοκάμερα μέσω DV, δηλ. ψηφιακό σημα απ'ευθείας.
Δες την ενότητα multi-recording sources...

Μπορείς να συνδέσεις κάμερα DV? Από την φωτό που βλέπω δεν φαίνεται σύνδεση firewire.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

το DV ήταν τυπογραφικό λάθος... "ο δαίμων του τυπογραφείου " που λέμε. Μόνο αναλογική είσοδο μέσω scart έχει...

Βεβαια το μενού του εχει αλλάξει, καθότι ήδη η νέα version είναι στον αέρα...

Επίσης υπάρχει και ο HMR-650H HD , που η διαφορά του ότι μπορεί να πάρει 2 SATA Δίσκους για μεγαλύτερη χωρητικότητα...

Reaction score
0

Πολυ καλη παρουσιαση. Περιμενω το συγκριτικο τεστ. Το τελειο θα ηταν εαν στο καταστημα επιτρεπεται η επιτοπου δοκιμη, δηλαδη να εχει στημενα καποια media pleyers και να παει ο καθε ενδιαφερομενος με το usb του και να δοκιμαζει...
Ναι έχει και μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε στιγμή. Να επισκευτείς δηλαδή το κατάστημα και να τσεκάρεις τα μηχανήματα στην πράξη

Reaction score
25.714

καλα αν ειχε gigabit lan θα ειχε προσγειωθει ηδη στο ρακ μου...

Reaction score
0

Γεια σας παιδια και απο εμενα. Αν και δεν εχω αγορασει το ELLION ακομα (ειμαι και εγω απο τους "περιεργους" που ψαχνουν και τη λεπτομερεια) να ενημερωσω οτι σημερα βγηκε νεο firmware για το HMR-600H .

LINK :

http://www.mediafire.com/?sharekey=46ab0cedfec0e8717432d3c9683f450ae04e75f6e8ebb871

Reaction score
8

Το μηχάνημα το πήρα και εγώ αυτή τη βδομάδα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος εκτός από δύο-τρια σημεία. Το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το upscaling που κάνει στο ψηφιακό σήμα της Digea. Ναι μεν το κάνει καθώς η τηλεόραση δείχνει ότι λαμβάνει 1080p σήμα αλλά φαίνεται ότι ο επεξεργαστής του μάλλον δε τη σηκώνει αυτή τη δουλειά αφού κάνει σπασίματα η εικόνα και καταλαβαίνεις τα καρέ. Επίσης σε upscaled σήμα (από 720p και πάνω) δεν μπορώ να δω την εικόνα στην TV σε auto format. Τη βλέπω μόνο σε κάδρο 4:3 (οπως εκπέμπουν δηλαδη) το οποίο είναι πολύ εκνευριστικό κατα τη γνώμη μου για 16:9 HD TV τη σημερον ημερα.
Τα δυο παραπάνω θέματα μου φάγαν όλη την εβδομάδα που πέρασε ψαχνοντας και δοκιμαζοντας ενα σωρο ρυθμίσεις προσπαθωντας να τα λυσω!!!

Το τηλεκοντρόλ επίσης εχει πολύ αργή απόκριση.

Στα καλά τώρα το μηχανημα εχει εκπληκτική εικόνα στα HD (ματροσκα παιζω) και συνδεετε ευκολα στο τοπικό δθκτυο μεσω router και υποστηριζει streaming από το pc.

Μακαρι με αυτο το firmware να διορθωθει και το θεμα που περιεγραψα προηγουμένως γιατι τα νευρα μου εχουν γινει τσαταλια με αυτό..

Reaction score
8

Α και κατι ακόμα.. Οι επιλογές για output του ήχου είναι μεσω HDMI και DIgital Output(coaxial ή optical). Αν δωσεις HDMI εξοδο την εικόνας στην TV και στέλνεις ψηφιακό σήμα σε amplifier απο την TV περνάει μόνο ο ήχος Dolby Digital σε αυτόν και όχι το DTS. Με λιγα λόγια αν θες να παιξεις μια ταινία με Dolby Digital η TV το κανει pasthrough στον ενισχυτή ενω στο DTS περναει αναλογικος ηχος. Αυτο δεν είναι πρόβλημα της TV γιατι εχει δοκιμαστει ότι η συγκεκριμένη επιτρεπει και passthrough DTS.

οποτε η μονη λυση που απομένει σε αυτό είναι να συνδεσεις στο Ellion δυο ψηφιακες εξόδους ήχου (μια στην TV και μια στον ενισχυτή απευθείας) και να κάθεσαι να αλλάζεις κάθε φορά που θέλεις να δεις ταινίατην έξοδο στον ενισχυτή και κάθε φορά που θέλεις να δεις ψηφιακό κανάλι την έξοδο στην τηλεόραση.......

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

φίλε krateros, αυτο που λές για το Mpeg4 εγω προσωπικά δεν το δοκίμασα , καθότι όπως ξέρεις στην Αθήνα δεν εχουμε ακόμη...
Ομως σε Mpeg2 σε FullHD 1080p upscaling δεν παρουσίαζε κανένα τετοιο πρόβλημα...

Οσον αφορά το HDMI passthrough γιατι να το κάνεις έτσι ?
Λογικά θα σου κάνει downmix σε stereo ο Ellion γιατι η τηλεόραση μπορεί να μην κάνει αποκωδικοποίηση.

Συνδέεις το Ellion με HDMI απ'ευθείας στον Ενισχυτή και απο τον ενισχυτη στην TV. Εαν θέλεις και τα δύο χωρίς αλλαγές ταυτόχρονα, τότε η λύση είναι HDMI splitter 2 εξόδων με 35 ευρώ.
Δες λίγο τις επιλογές για downmix.

Reaction score
8

Φιλε Πανο, δυστυχως ο ενισχυτης μου είναι ενας Denon (1707) που δεν εχει HDMI οποτε είναι μονοδρομος ή να στελνω ήχο και εικόνα μαζί ή ξεχωριστα απο την πηγή σε TV και ενισχυτη.. η τηλεοραση συνδεμενη με laptop (HDMI) κανει κανονικα passthrough και dolby και dts αρα συμπεραινω οτι δεν γινεται dowmix.
Και αν μπορείς μια χαρη... να μου δωσεις σε ενα screenshot αν μπορείς τα settings στο video να δω μηπως κανω κατι λάθος (αν και δοκιμασα τα παντα ακομη και προηγουμενα firware). η tv μου ειναι μια philips 47pfl9703.

Υγ. Συγχαρητηρια για τη φοβερη πρωτοβουλια του συγκριτικού!!

Reaction score
0

Να προσθεσω οτι περασα χθες απο τον αντιπροσωπο (KALEMIS BROS) και τα παιδια ηταν πολυ εξυπηρετικα.Μου δοθηκε η δυνατοτητα και "επαιξα" με το ELLION . Συμφωνω με την παρατηρηση του Krateros οσο αφορα την αποκριση του μηχανηματος με το τηλεκοντρόλ .Ειναι αργη. Δοκιμασα και καποια video files που ανεφερθηκαν σε forum σε φιλικο site.Ειχε ακριβως την ιδια συμπεριφορα με το IAMM NTR 82 παρολο που το ΙΑΜΜ εχει νεωτερο chipset....

Απο τους εχοντες το ELLION σε Θεσσαλονικη/Κορινθιακο, δοκιμασε κανενας αν με το νεο firmware (100220a) εχουμε σωστα το EPG της DIGEA;

Reaction score
8

θα το δοκιμασω την Τριτη που θα περασω το καινουργιο firmware και θα σας πω οτι αλλαγες προσεξω.

Reaction score
0

100220a FIRMWARE CHANGES (με καθε επιφυλαξη)

-Hungary DVB-T MPEG-4 Scan issue improved
-Lithuania Digital Channel scanning problem improved.
-Blu-ray. HDDVD iso file supported
-Folder Playback function added
-Summer time issue improved
-MPEG2,VOB format video file playback
-reboot phenomenon improved

Δεν βλεπω δυστυχως τιποτα για την Ελληνικη γλωσσα & EPG.......

Reaction score
0

Οχι ακομα Ελληνικη Γλωσσα . Μολις ειναι ετοιμο θα το ανακοινωσουμε και θα δωσω Link εδω. Συντομα.

Reaction score
0

Πολλοι φιλοι ειχανε ρωτησει σχετικα με το Btorrent αν υποστηριζονται . Επειτα απο απαιτηση πολλων ζητησαμε να το προσθεσουν σαν επιλογη . Στην νεα αναβαθμιση στις ρυθμισεις δικτυου υπαρχει η επιλογη BTorrent on/off . Συντομα θα τελειωσουμε και την συνταξη απο την αρχη (οχι απλη μεταφραση) στο 80% του μενου . Στην επομενη αναβαθμιση νομιζω εως το τελος του μηνα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.159
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound