In wall

Reaction score
239
Μιας και ενα περιπου εχω φτασει σε ενα επιπεδο ικανοποιητικο, θελω σιγα σιγα να κανω καποιες αλλαγες. Μια απο αυτες ειναι η εμφανιση και η γενικη καλαισθησια του χωρου μου. Ετσι ειπα να αρχισω απο τα surround. Δηλαδη κατι σε inwall, εχω κοιταξει τα inwall της martin logan αλλα ξεφευγουν σε τιμες

θα προσπαθησω να παω να δω, αλλα δεν νομιζω να βρω την ευκαιρια να τα ακουσω κιολας τις πιο κατω μαρκες

1. Monitor audio GPW GS
2. Klipsch R 5650
3. Triad

υπαρχει κατι αλλο που θα ηταν καλο να δω? επισης εχει καποιος προσωπικη εμπειρια με inwall?

Reaction score
239
Απάντηση: In wall

αυτα ειναι in ceιling δεν κανουν, οσο για τα περιφεριακα εχω τα κεφ. θελω καλα inwall

Reaction score
239
Απάντηση: In wall

ναι και εμενα αλλα ξεφευγουν οι τιμες και δεν νομιζω να αξιζει το κοπο. τωρα μιλαω για τιμες Κυπρου τα tannoy iw60 κυμαινονται γυρω στα 1000ευρω το ενα, τα kef ειναι πολυ πιο φτηνα γυρω στα 300 αν θυμαμε καλα. Τα monitor audio gold ειναι στα 370ευρω

το προβλημα ειναι οτι σπανια μπορεις να τα ακουσεις, τα μονα που θα εχω τη δυνατοτητα ειναι τα tannoy. ετσι θελω αν αποφυγω τις δυσαρεστες εκπληξεις γιατι υστερα ουτε να τα δωσω σαν μεταχειρισμενα δεν θα μπορω.

Reaction score
6
To iw6DS έχει 199 στον κατάλογο και το iw6TDC με το Dual Concentric 279.
Οι τιμές αναφέρονται σε τεμάχιο και εφ' όσον είναι καταλόγου σημαίνει ότι τα βρίσκεις πιο κάτω.
Δεν γνωρίζω τι γίνεται στις τιμές της Κύπρου. Ενδεχομένως να είναι και πιο φτηνά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale