Inception (2010)

Reaction score
41
Απάντηση: Re: Inception (2010)

Τέτοιες ταινίες πρέπει να τις στηρίζεις με το πορτοφόλι σου. Διαφορετικά θα μας σερβίρουν μόνο brainless ταινίες βασισμένες στην ίδια συνταγή ξανά και ξανά.

Δηλαδή όταν αγοράσω το BD δεν θα στηριχθεί το σύστημα? :121:

Reaction score
2
Αν όντως το αγοράσεις ναι.
Όμως ξέρεις πολύ καλά οτι οι περισσότεροι εδώ μέσα (κι εγώ μαζί) βλέπουμε το 90+% των ταινιών σε ματρόσκες. :138:

Επίσης για τα studio έχει μεγάλη σημασία το πόσα λεφτά βγάζει μια ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που παίζουν ρόλο στο ποιές ταινίες εγκρίνονται.

Reaction score
41
Απάντηση: Inception (2010)

Τα studios στηρίζονται περισσότερο στο αν θα πάνε καλά στους κινηματογράφους της Αμερικής.
Όταν βλέπεις πως ταινίες όπως το Inception ξεπερνούν το κόστος παραγωγής την 1η βδομάδα προβολής, δεν περιμένουν από την Ελλάδα για να μαζέψουν περισσότερα κέρδη.
Αν συνυπολογίσουμε πως κερδίζουν και από τα (σχετικά) λίγα εισιτήρια στις υπόλοιπες χώρες + διανομές DVD & BD, τότε μιλάμε συνολικά για τεράστια έσοδα.

Το ότι δεν πάω σινεμά είναι προσωπική επιλογή γιατί το κόστος εισόδου είναι υπερτιμημένο. Τόσο για τις υπηρεσίες όσο και για την ποιότητα εικόνας και ήχου.
Προτιμώ να κάνω υπομονή 3-5μήνες και να νοικιάσω ή αγοράσω ένα BD που θα το απολαύσω στο σπίτι μου, παρά να δώσω 20+€ (ζευγάρι) για να δω ταινία με μετριότατη εικόνα & ήχο (χειρότερη από DVDrip αν συγκρίνουμε με downloads) και να έχω τον καθένα δίπλα μου να μη με αφήνει να απολαύσω την ταινία.....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.803

Πέστα βρε νονέ!:444:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.552

εγώ πιστεύω πως αν δεν αγοράσω το μπλου ρέι, θα φαληρίσουν τα χολυγουντιανά στούντιο, όλο το χόλυγουντ δηλαδή, θα χαλάσει και το γκαζόν τους, θα αδειάσουν τις πισίνες, θα απολύσουν τον 8ο βοηθό κηπουρού, κλπ κλπ κλπ κλπ, ενώ ο ίδιος ο λεονάρντος ντι κάπριος θα χάσει 3 κιλά ζητιανεύοντας από πόρτα σε πόρτα για τα απολεσθέντα έσοδα, ενώ θα σκεφθεί σοβαρά να απολύσει τον 18ο βοηθό γκαρνταρόμπας...

μια πρόταση σε όσους δεν αγοράσουμε το μπλου ρέι:

δε ντυνόμαστε τσολιάδες? (ΔΝΤ)

Reaction score
1.769

μονο και μονο για τα τοσα θετικα σας σχολια θα την δω μια και αυτος ο τυπος εχει βγαλη

τοσες χαλια ταινιες που ειχα αποφασιση μα μην ξαναδω ταινια που παιζη.

Reaction score
20

μονο και μονο για τα τοσα θετικα σας σχολια θα την δω μια και αυτος ο τυπος εχει βγαλη
τοσες χαλια ταινιες που ειχα αποφασιση μα μην ξαναδω ταινια που παιζη.
Ποιές ταινίες του θεωρείς χάλια?

The Dark Knight (2008)
The Prestige (2006)
Batman Begins (2005)
Insomnia (2002)
Memento (2000)
Following (1998)
Doodlebug (1997)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Ποιές ταινίες του θεωρείς χάλια?

The Dark Knight (2008)
The Prestige (2006)
Batman Begins (2005)
Insomnia (2002)
Memento (2000)
Following (1998)
Doodlebug (1997)
Σύντεκνε,με τον Christopher Nolan δε νομίζω να έχει πρόβλημα-με τον Leonardo Di Caprio ίσως:143:
edit μίλησε κι άλλος σύντεκνος-τι έγινε ρε παιδιά-πολλοί μαζευτήκαμε:142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.803

Εγώ πάντως τρελαίνομαι να βλέπω ταινία του Di Caprio!

Reaction score
20

τώρα που μου το λέτε,
μάλλον δίκιο έχετε!
άκυρο το ποστ μου!
:121:

Reaction score
1.769

Reaction score
1
Το είδα κι εγώ το Inception και μου άρεσε πάρα πολύ, απολαυστική ταινία.

Με προβληματίζει όμως λίγο η άποψη που εκφράζεται για φοβερά πρωτότυπο σενάριο. Ναί η οπτική είναι καινούρια και η προσέγγιση ιδιοφυής αλλά φεύγοντας μου ήρθε στο μυαλό το Existenz κι οι ταινίες που ενέπνευσε.

Βέβαια άλλο το όνειρο κι άλλο το Virtual Reality αλλά έτσι όπως αντιμετωπίζεται στη ταινία δεν διαφέρουν τόσο πολύ...

Τί λετε?

Reaction score
41

Θα έλεγα να μην σχολιάζουμε την ταινία πολύ γιατί λέξη-λέξη, σχολιασμός-σχολιασμός, θα πέσει κανένα βαρύ στοιχείο και να καταστρέψουμε την ταινία για όσους δεν την έχουν δει :126:

Reaction score
5

Θα έλεγα να μην σχολιάζουμε την ταινία πολύ γιατί λέξη-λέξη, σχολιασμός-σχολιασμός, θα πέσει κανένα βαρύ στοιχείο και να καταστρέψουμε την ταινία για όσους δεν την έχουν δει :126:
Eίναι κάπως δύσκολο να ''προδώσεις'' την ταινία αφού βασίζεται στη σκηνοθεσία και σε λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά... Πρέπει να ''είσαι εκεί'' σε κάθε σκηνή για να μην δημιουργηθούν κενά στην πλοκή και κυρίως σου δίνει δυνατότητα να δεις όλο το παζλ μόνο αν έχεις βάλει και το τελευταίο κομμάτι στη θέση του...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.365
Members
38.450
Νεότερο μέλος
Ec_K