ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Σωτηρακη, οταν βρεις το τελειο μηχανημα να το σφυριξεις καιΔυστυχώς οι τρεις μηχανές που με ενδιαφέρουν, ο SP8602, o Sony 85 και ο JVC 950 (για το CFI) χάνουν όλες σε κάποια σημεία o ένας σε σχέση με τον άλλο ενώ υπάρχουν και αποκλίσεις στις τιμές.
μαλλον ο sony εχει ενα ψιλοπροβαδισμα στο μαυρο(λογο αυτοματης ιριδας) ομοιομορφια και στην κινηση(παλια καραβανα)Δυστυχώς οι τρεις μηχανές που με ενδιαφέρουν, ο SP8602, o Sony 85 και ο JVC 950 (για το CFI) χάνουν όλες σε κάποια σημεία o ένας σε σχέση με τον άλλο ενώ υπάρχουν και αποκλίσεις στις τιμές.
Το κερατό μου το τράγιο!
ειδες τι σου εκαναν τα sub...:142:Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί κι έχουμε και κρίση...:138:
δλδ Σωτηριε ο lumis σε καλυπτη....?Ίσως δυστυχώς ισχύει αυτό που βλέπω καμιά φορά στο $20,000 section του AVS. Δηλαδή το:
In projection, if you don't pay top dollar you must be ready for compromises.......
Το θέμα είναι πόσο τοπ γιατί μάλλον για Lumis μεριά μιλάνε.....και παραπάνω...:121:
Στο μαυρο ειδικα μαλλον ο jvc χει το προβαδισμα λογω απουσιας ιριδας και native μαυρου.μαλλον ο sony εχει ενα ψιλοπροβαδισμα στο μαυρο(λογο αυτοματης ιριδας) ομοιομορφια και στην κινηση(παλια καραβανα)
οποτε....
....εαν δεν σε ενοχλει η αυτοματη ιριδα...(καλοριζικος......:126:...)
Χρονια πολλα και σε εσενα Μιχαλη!Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση.
Αντρέα ξέρεις κανένα νέο για αντιπρόσωπο ?
δλδ Σωτηριε ο lumis σε καλυπτη....?
....εχει τα + των προβολεων που ανεφερες και δεν εχει τα μειονεκτηματα αυτων....?
Το lumis τον πληρωνεις σαν να παιρνεις 3 dlp προβολια μιας και ειναι 3 chip + την φιρμα SIM
....θα ειναι καλο το προβολι δεν το συζηταω...
....αλλα πολλα ρε φιλε τα φραγκα.....:112:
βλεπω οτι εχεις διαβασει ολο το avsforum..:143: