InFocus SP8602 στο Projector Review

Reaction score
150
Ερώτησεις:

Α) Θα τον δούμε εδώ?

Β) Αναφέρει ότι μπορούν να βελτιώσουν την δυναμική ίριδα. Αυτό γίνεται, έχει γίνει ποτέ με firmware?

Κατά τη γνώμη μου διατηρεί τα πλεονεκτήματα του IN83 όπως άψογο sharpness (όχι 100% όμως), άψογα χρώματα και ειδικά flesh tones καθώς και καλό φώς ενώ βελτιώνει σαφώς τα μαύρα.

Δηλαδή τα σημεία που προτιμώ προσωπικά σε σχέση με ένα Sony.

Χάνει όμως στο CFI και στην ρημάδα τη δυναμική ίριδα.....

Δυστυχώς οι τρεις μηχανές που με ενδιαφέρουν, ο SP8602, o Sony 85 και ο JVC 950 (για το CFI) χάνουν όλες σε κάποια σημεία o ένας σε σχέση με τον άλλο ενώ υπάρχουν και αποκλίσεις στις τιμές.

Το κερατό μου το τράγιο!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: InFocus SP8602 στο Projector Review

Δυστυχώς οι τρεις μηχανές που με ενδιαφέρουν, ο SP8602, o Sony 85 και ο JVC 950 (για το CFI) χάνουν όλες σε κάποια σημεία o ένας σε σχέση με τον άλλο ενώ υπάρχουν και αποκλίσεις στις τιμές.
Σωτηρακη, οταν βρεις το τελειο μηχανημα να το σφυριξεις και
σε εμας.
Δυστυχως θα πρεπει να το παρεις αποφαση πως δεν μπορεις να
τα εχεις ολα...

Reaction score
15.548

Το κερατό μου το τράγιο!
μαλλον ο sony εχει ενα ψιλοπροβαδισμα στο μαυρο(λογο αυτοματης ιριδας) ομοιομορφια και στην κινηση(παλια καραβανα)

οποτε....
....εαν δεν σε ενοχλει η αυτοματη ιριδα...(καλοριζικος......:126:...)

Reaction score
150
O SONY σε σχέση με τον JVC 950 δεν νομίζω ότι έχει τελικά αλλά ούτε και στην κίνηση.

Ούτε στην κίνηση είναι όμως ο SONY πρωταθλητής με τον Epson TW5500 να τον κερδίζει (ναι ο Epson).
Βασικά πουθενά δεν είναι πρωταθλητής αλλά overall είναι καλός (και η τιμή του).

Μου φαίνεται μάλλον πως ο 990 που δεν θα δούμε είναι το μηχάνημα που τα σπάει για φέτος με το ανάλογο τίμημα φυσικά.

Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί κι έχουμε και κρίση...:138:

Reaction score
150
Ίσως δυστυχώς ισχύει αυτό που βλέπω καμιά φορά στο $20,000 section του AVS. Δηλαδή το:

In projection, if you don't pay top dollar you must be ready for compromises.......

Το θέμα είναι πόσο τοπ γιατί μάλλον για Lumis μεριά μιλάνε.....και παραπάνω...:121:

Reaction score
15.548

Ίσως δυστυχώς ισχύει αυτό που βλέπω καμιά φορά στο $20,000 section του AVS. Δηλαδή το:

In projection, if you don't pay top dollar you must be ready for compromises.......

Το θέμα είναι πόσο τοπ γιατί μάλλον για Lumis μεριά μιλάνε.....και παραπάνω...:121:
δλδ Σωτηριε ο lumis σε καλυπτη....?
....εχει τα + των προβολεων που ανεφερες και δεν εχει τα μειονεκτηματα αυτων....?

Το lumis τον πληρωνεις σαν να παιρνεις 3 dlp προβολια μιας και ειναι 3 chip + την φιρμα SIM

....θα ειναι καλο το προβολι δεν το συζηταω...
....αλλα πολλα ρε φιλε τα φραγκα.....:112:

βλεπω οτι εχεις διαβασει ολο το avsforum..:143:

Reaction score
807

μαλλον ο sony εχει ενα ψιλοπροβαδισμα στο μαυρο(λογο αυτοματης ιριδας) ομοιομορφια και στην κινηση(παλια καραβανα)

οποτε....
....εαν δεν σε ενοχλει η αυτοματη ιριδα...(καλοριζικος......:126:...)
Στο μαυρο ειδικα μαλλον ο jvc χει το προβαδισμα λογω απουσιας ιριδας και native μαυρου.
Το τι μαυρο θα δειχνει ο sony αν παιζουν και υποτιτλοι δεν το συζηταω καν.

ΥΓ.Εννοειται οτι μιλαμε για λεπτομερειες μεταξυ βασιλιάδων...

Reaction score
0
Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση.

Αντρέα ξέρεις κανένα νέο για αντιπρόσωπο ?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση.

Αντρέα ξέρεις κανένα νέο για αντιπρόσωπο ?
Χρονια πολλα και σε εσενα Μιχαλη!
Ακουγεται η Αμυ...

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: InFocus SP8602 στο Projector Review

δλδ Σωτηριε ο lumis σε καλυπτη....?
....εχει τα + των προβολεων που ανεφερες και δεν εχει τα μειονεκτηματα αυτων....?

Το lumis τον πληρωνεις σαν να παιρνεις 3 dlp προβολια μιας και ειναι 3 chip + την φιρμα SIM

....θα ειναι καλο το προβολι δεν το συζηταω...
....αλλα πολλα ρε φιλε τα φραγκα.....:112:

βλεπω οτι εχεις διαβασει ολο το avsforum..:143:

Στο Lumis πας καρφωτός αν έχεις μεγάλη (150, 200 ίντσες) οθόνη. Όταν έισαι σε τέτοια μεγέθη τα υπόλοιπα "μικρά" είναι καντηλάκια για χαβαλέ αλλά ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει.

Τώρα τα μειονεκτήματα σίγουρα θα υπάρχουν όπως παντου αλλά δεν τον έχω δει και δεν γνωρίζω πόσα και ποια είναι αυτά.

Σίγουρα δεν θα του λείπει ούτε sharpness, ούτε μαύρο και χρωματικά άψογος θα είναι (DC4). Δεν ξέρω τι κάνει με την κίνηση αλλά δεν σκάω....:107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier