Infraction utility...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Infraction utility...

Το site Κωνσταντίνε λειτουργεί δημοκρατικά. Η βασικότερη λειτουργία της δημοκρατίας είναι να μοιραστεί η λεγόμενη "εξουσία" κάτι που εδώ κάνουμε εμπράκτως και όχι με ευχολόγια. Τα παραπάνω δικαιώματα λοιπόν μοιράστηκαν σε 40 άτομα...

Απαντώ στις ερωτήσεις σου:
1. Όχι δεν ισχύει, γι αυτούς δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Κάποιοι πρέπει να επιβλέπουν το site και να κοπιάζουν για να λειτουργεί σωστά. Δεχόμαστε ότι αυτοί μπορεί και να κάνουν μερικά λάθη.
2. Όχι. Τα pm είναι ιδιωτικές συζητήσεις και δεν μας αφορούν. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις το site θα λάβει μέτρα. Προηγουμένως πρέπει φυσικά ο ίδιος ο χρήστης να έχει φροντίσει έτσι ώστε να μην ξαναενοχληθεί. Η πλατφόρμα του δίνει την δυνατότητα.
3. Η παράβαση είναι παράβαση. Αν με αναγκάσεις να σε σκοτώσω προκαλώντας με, είναι 100% σίγουρο ότι θα μπω φυλακή.

Πιστεύω ότι οι λειτουργίες του infraction, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ένα site λειτουργεί άκρως δημοκρατικά. Έτσι δεν υπερισχύει η άποψη ενός διαχειριστή/ιδρυτή/ιδιοκτήτη, αλλά οι αποφάσεις και οι επεμβάσεις είναι αποτέλεσμα συλλογικής ευθύνης. Αν κάποιος θέλει όντως να μοιράσει "εξουσία" σε ένα site, δεν είναι ανάγκη να κάνει 10 συμβούλια και να βγει στις εφημερίδες. Απλά πράγματα...

Στο μέλλον θα υπάρξουν και διαδικασίες που θα εμπλέκουν όλα τα μέλη στις αποφάσεις για τις επεμβάσεις των διαχειριστών/συντονιστών και την λειτουργία του site γενικότερα. Το ότι δεν μιλάμε για τα μελλοντικά μας σχέδια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Απλά, από εμάς να περιμένετε πάντα έργα και πράξεις όπως η συγκεκριμένη και όχι μεγάλα λόγια για εσωτερική κατανάλωση...
Το να εμπλέκονται "όλα τα μέλη στις αποφάσεις για τις επεμβάσεις των διαχειριστών/συντονιστών και την λειτουργία του site γενικότερα" είναι κάτι που πρέπει να προωθηθεί άμεσα, γιατί εξασφαλίζει περισσότερο την δημοκρατικότητα της σελίδας.
Όσο για τις 3 απαντήσεις σου στις ερωτήσεις μου, δεν συμφωνώ γιατί:
1. ναι μεν η ΔΟ αποτελείται από ανθρώπους που φυσικό είναι να κάνουν λάθη,
αλλά από την άλλη δεν πρέπει αυτό να αποτελεί κάτι ανάλογο με την "διπλωματική ασυλία".
2. οι υβριστικές εκφράσεις είναι εύκολο να προσδιοριστούν, η ανάρμοστη συμπεριφορά όμως είναι πιο δύσκολο λόγω και των προσωπικών απόψεων γύρω από το ποιό επίπεδο μπορεί να χαρακτηριστεί ανάρμοστο και ποιό όχι.
Με αυτό που λες για τα pm, σημαίνει ότι όποιος σε βρίζει με Pm τον αποκλείεις και δεν τρέχει τίποτα; Άμα είναι έτσι, τότε θ' αρχίζει ο ένας να βρίζει τον άλλο και η ΔΟ δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα.
3. Όσο για την πρόκληση και εξαναγκασμό σε παράβαση, δεν ευσταθεί αυτό που λες, γιατί αν έρθει κάποιος να με σκοτώσει και τον προλάβω εγώ και τον σκοτώσω, τότε θεωρείται αυτοάμυνα και όχι δολοφονία.

Εγώ πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι δεν αισθάνομαι πια (όπως τον πρώτο καιρό), την ίδια ελευθερία και δημοκρατικότητα στη θεματολογία αλλά και στην αντιμετώπισή μου από ορισμένα μέλη και δεν πιστεύω ότι τα μέτρα αυτά θα με κάνουν να αισθανθώ πάλι όπως πρώτα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
1. Δηλαδή θέλεις η πολιτεία να σου δώσει το δικαίωμα να δικάζεις δικαστές? Αφού το έχει δώσει στον υπουργό.
2. Φυσικά. Δεν έχεις παρά να εμπιστευθείς την κρίση των συντονιστών.
Ακόμη κι έτσι αν γίνει, επαναλαμβάνω ότι είναι προσωπικές συνομιλίες με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν σε πάρει στο τηλέφωνο κάποιος και σου τα χώσει, γιατί πρέπει εγώ να πάρω θέση?
3. Το ότι δεν είναι δολοφονία δεν σημαίνει ότι δεν σκότωσες έναν άνθρωπο. Πάλι φυλακή θα πάς.

- Κωνσταντίνε, μπορείς να αισθάνεσαι όπως θέλεις. Ποιός σου είπε ότι στις δημοκρατίες είναι όλοι ευτυχισμένοι? Οι περισσότεροι δε, είναι αχάριστοι. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει καλύτερη προσέγγιση...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Re: Απάντηση: Re: Infraction utility...

Το να εμπλέκονται "όλα τα μέλη στις αποφάσεις για τις επεμβάσεις των διαχειριστών/συντονιστών και την λειτουργία του site γενικότερα" είναι κάτι που πρέπει να προωθηθεί άμεσα, γιατί εξασφαλίζει περισσότερο την δημοκρατικότητα της σελίδας.
Όσο για τις 3 απαντήσεις σου στις ερωτήσεις μου, δεν συμφωνώ γιατί:
1. ναι μεν η ΔΟ αποτελείται από ανθρώπους που φυσικό είναι να κάνουν λάθη,
αλλά από την άλλη δεν πρέπει αυτό να αποτελεί κάτι ανάλογο με την "διπλωματική ασυλία".
2. οι υβριστικές εκφράσεις είναι εύκολο να προσδιοριστούν, η ανάρμοστη συμπεριφορά όμως είναι πιο δύσκολο λόγω και των προσωπικών απόψεων γύρω από το ποιό επίπεδο μπορεί να χαρακτηριστεί ανάρμοστο και ποιό όχι.
Με αυτό που λες για τα pm, σημαίνει ότι όποιος σε βρίζει με Pm τον αποκλείεις και δεν τρέχει τίποτα; Άμα είναι έτσι, τότε θ' αρχίζει ο ένας να βρίζει τον άλλο και η ΔΟ δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα.
3. Όσο για την πρόκληση και εξαναγκασμό σε παράβαση, δεν ευσταθεί αυτό που λες, γιατί αν έρθει κάποιος να με σκοτώσει και τον προλάβω εγώ και τον σκοτώσω, τότε θεωρείται αυτοάμυνα και όχι δολοφονία.

Εγώ πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι δεν αισθάνομαι πια (όπως τον πρώτο καιρό), την ίδια ελευθερία και δημοκρατικότητα στη θεματολογία αλλά και στην αντιμετώπισή μου από ορισμένα μέλη και δεν πιστεύω ότι τα μέτρα αυτά θα με κάνουν να αισθανθώ πάλι όπως πρώτα.
Κων/νε. και εγω αισθανομαι μερικες φορες ενα φουσκωμα ταν τρωω πατσα μετα απο τον παστουρμα και τα σουτζουκακια.
Λες να φταει το AVSite?:happy_5:

Reaction score
3
Απάντηση: Infraction utility...

Φυσικά και όχι. Θα φταίει η λαιμαργία ! !
Αλλά για πες μου, αν εγώ τώρα γράψω ότι μας διώχνουν λόγω καύσωνα στις 1.00 σήμερα και αύριο, μπορώ να το γράψω; ή θα μου πουν πάλι ότι προκαλώ;
Αυτό εννοώ, όταν λέω ότι δεν αισθάνομαι ελεύθερος.
Παρεπιμπτόντως, πράγματι μας διώχνουν σήμερα και αύριο.

Reaction score
17.061
Aς γινουμε πιο δικαιοι κι ας πουμε την πικρη αληθεια στο λαο Ανδρεα:Εσυ φταις για ολα!:cool_4:

"Αδικεί Σωκράτης, ους μεν η πόλις νομίζει θεούς ού νομίζων, έταιρα δε καινά δαιμόνια, τους τε νέους διαφθείρων. Τίμημα θάνατος.":lol:

Reaction score
17.061
πράγματι μας διώχνουν σήμερα και αύριο
Αχααχαχαχαχχαχαχχα!!!!Κωνσταντινε....προκαλεις!!!!"happy_1" "happy_1"

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!:crazy_3: :crazy_3:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Aς γινουμε πιο δικαιοι κι ας πουμε την πικρη αληθεια στο λαο Ανδρεα:Εσυ φταις για ολα!:cool_4:

"Αδικεί Σωκράτης, ους μεν η πόλις νομίζει θεούς ού νομίζων, έταιρα δε καινά δαιμόνια, τους τε νέους διαφθείρων. Τίμημα θάνατος.":lol:
Το κωνιο, το κωνιο!:happy_5:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Infraction utility...

Ναι...
Υποταξίαρχος, αντιταγματάρχης, δεκανέας αλλαγής, θαλαμοφύλακας, καθαρίστρια...

Άσε μας ρε John John... :happy_9:

Και ποιος υποτίθεται θα είναι ο Ταξίαρχος;;
Ωϊ την βάψαμε.
Θα χάσουμε και την Κρήτη
:happy_5::happy_5:

Reaction score
0
Εγω παντως θα ελεγα οτι φταιει ο Τσαρουχας.:happy_5:

Νεος ,ωραιος ,με υπΕρεσιακο αυτοκινητο-παγιδα ,με καλη θεση ,
με ΧΧΧtreme hobbies (καταδυσεις ,hi end ,ποιηση ,πλεξιμο ,αλκοολισμο )
...εεεε οσο να΄ναι προκαλει το ΔΗΜΟΣΙΟ αισθημα . :happy_8:
Και το συναισθημα. "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Infraction utility...

Φυσικά και όχι. Θα φταίει η λαιμαργία ! !
Αλλά για πες μου, αν εγώ τώρα γράψω ότι μας διώχνουν λόγω καύσωνα στις 1.00 σήμερα και αύριο, μπορώ να το γράψω; ή θα μου πουν πάλι ότι προκαλώ;
Αυτό εννοώ, όταν λέω ότι δεν αισθάνομαι ελεύθερος.
Παρεπιμπτόντως, πράγματι μας διώχνουν σήμερα και αύριο.
Χρειάζεσαι βοηθό?

Οχι τίποτε άλλο αλλά θα μας πληρώνει το Υπουργείο καλά, και θα μπορούμε να στήσουμε μέσα απο το ίδιο το υπουργείο μαγαζί, που θα κάνουμε μαζί βιντεοσκοπήσεις γάμων και βαπτίσεων και άλλου τύπου εκδηλώσεων, το απαραίτητο μοντάζ φυσικά και ετσι θα λειτουργούμε επιχείρηση με δωρεάν ηλεκτρικό, δωρεάν τηλέφωνο, και το βασικότερο ούτε υπολογιστή δεν θα αγοράσουμε... Τι λές?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.562
Members
38.461
Νεότερο μέλος
georgekriti