- Reaction score
- 3
Απάντηση: Re: Infraction utility...
Όσο για τις 3 απαντήσεις σου στις ερωτήσεις μου, δεν συμφωνώ γιατί:
1. ναι μεν η ΔΟ αποτελείται από ανθρώπους που φυσικό είναι να κάνουν λάθη,
αλλά από την άλλη δεν πρέπει αυτό να αποτελεί κάτι ανάλογο με την "διπλωματική ασυλία".
2. οι υβριστικές εκφράσεις είναι εύκολο να προσδιοριστούν, η ανάρμοστη συμπεριφορά όμως είναι πιο δύσκολο λόγω και των προσωπικών απόψεων γύρω από το ποιό επίπεδο μπορεί να χαρακτηριστεί ανάρμοστο και ποιό όχι.
Με αυτό που λες για τα pm, σημαίνει ότι όποιος σε βρίζει με Pm τον αποκλείεις και δεν τρέχει τίποτα; Άμα είναι έτσι, τότε θ' αρχίζει ο ένας να βρίζει τον άλλο και η ΔΟ δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα.
3. Όσο για την πρόκληση και εξαναγκασμό σε παράβαση, δεν ευσταθεί αυτό που λες, γιατί αν έρθει κάποιος να με σκοτώσει και τον προλάβω εγώ και τον σκοτώσω, τότε θεωρείται αυτοάμυνα και όχι δολοφονία.
Εγώ πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι δεν αισθάνομαι πια (όπως τον πρώτο καιρό), την ίδια ελευθερία και δημοκρατικότητα στη θεματολογία αλλά και στην αντιμετώπισή μου από ορισμένα μέλη και δεν πιστεύω ότι τα μέτρα αυτά θα με κάνουν να αισθανθώ πάλι όπως πρώτα.
Το να εμπλέκονται "όλα τα μέλη στις αποφάσεις για τις επεμβάσεις των διαχειριστών/συντονιστών και την λειτουργία του site γενικότερα" είναι κάτι που πρέπει να προωθηθεί άμεσα, γιατί εξασφαλίζει περισσότερο την δημοκρατικότητα της σελίδας.Το site Κωνσταντίνε λειτουργεί δημοκρατικά. Η βασικότερη λειτουργία της δημοκρατίας είναι να μοιραστεί η λεγόμενη "εξουσία" κάτι που εδώ κάνουμε εμπράκτως και όχι με ευχολόγια. Τα παραπάνω δικαιώματα λοιπόν μοιράστηκαν σε 40 άτομα...
Απαντώ στις ερωτήσεις σου:
1. Όχι δεν ισχύει, γι αυτούς δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Κάποιοι πρέπει να επιβλέπουν το site και να κοπιάζουν για να λειτουργεί σωστά. Δεχόμαστε ότι αυτοί μπορεί και να κάνουν μερικά λάθη.
2. Όχι. Τα pm είναι ιδιωτικές συζητήσεις και δεν μας αφορούν. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις το site θα λάβει μέτρα. Προηγουμένως πρέπει φυσικά ο ίδιος ο χρήστης να έχει φροντίσει έτσι ώστε να μην ξαναενοχληθεί. Η πλατφόρμα του δίνει την δυνατότητα.
3. Η παράβαση είναι παράβαση. Αν με αναγκάσεις να σε σκοτώσω προκαλώντας με, είναι 100% σίγουρο ότι θα μπω φυλακή.
Πιστεύω ότι οι λειτουργίες του infraction, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ένα site λειτουργεί άκρως δημοκρατικά. Έτσι δεν υπερισχύει η άποψη ενός διαχειριστή/ιδρυτή/ιδιοκτήτη, αλλά οι αποφάσεις και οι επεμβάσεις είναι αποτέλεσμα συλλογικής ευθύνης. Αν κάποιος θέλει όντως να μοιράσει "εξουσία" σε ένα site, δεν είναι ανάγκη να κάνει 10 συμβούλια και να βγει στις εφημερίδες. Απλά πράγματα...
Στο μέλλον θα υπάρξουν και διαδικασίες που θα εμπλέκουν όλα τα μέλη στις αποφάσεις για τις επεμβάσεις των διαχειριστών/συντονιστών και την λειτουργία του site γενικότερα. Το ότι δεν μιλάμε για τα μελλοντικά μας σχέδια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Απλά, από εμάς να περιμένετε πάντα έργα και πράξεις όπως η συγκεκριμένη και όχι μεγάλα λόγια για εσωτερική κατανάλωση...
Όσο για τις 3 απαντήσεις σου στις ερωτήσεις μου, δεν συμφωνώ γιατί:
1. ναι μεν η ΔΟ αποτελείται από ανθρώπους που φυσικό είναι να κάνουν λάθη,
αλλά από την άλλη δεν πρέπει αυτό να αποτελεί κάτι ανάλογο με την "διπλωματική ασυλία".
2. οι υβριστικές εκφράσεις είναι εύκολο να προσδιοριστούν, η ανάρμοστη συμπεριφορά όμως είναι πιο δύσκολο λόγω και των προσωπικών απόψεων γύρω από το ποιό επίπεδο μπορεί να χαρακτηριστεί ανάρμοστο και ποιό όχι.
Με αυτό που λες για τα pm, σημαίνει ότι όποιος σε βρίζει με Pm τον αποκλείεις και δεν τρέχει τίποτα; Άμα είναι έτσι, τότε θ' αρχίζει ο ένας να βρίζει τον άλλο και η ΔΟ δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα.
3. Όσο για την πρόκληση και εξαναγκασμό σε παράβαση, δεν ευσταθεί αυτό που λες, γιατί αν έρθει κάποιος να με σκοτώσει και τον προλάβω εγώ και τον σκοτώσω, τότε θεωρείται αυτοάμυνα και όχι δολοφονία.
Εγώ πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι δεν αισθάνομαι πια (όπως τον πρώτο καιρό), την ίδια ελευθερία και δημοκρατικότητα στη θεματολογία αλλά και στην αντιμετώπισή μου από ορισμένα μέλη και δεν πιστεύω ότι τα μέτρα αυτά θα με κάνουν να αισθανθώ πάλι όπως πρώτα.