Inside Man (2006)

Reaction score
14

Inside man! simply very good movie!!!

Την είδα εχθές και ήταν απο τις καλύτερες ταινίες με θέμα Ληστεία τράπεζας!

να την πάρετε να την δείτε και να την απολαύσετε

Με τους:

Denzel Washington ... Detective Keith Frazier
Clive Owen ... Dalton Russell
Jodie Foster ... Madeleine White
Christopher Plummer ... Arthur Case
Willem Dafoe ... Captain John Darius

Reaction score
6
Απάντηση: Inside Man (2006)

Θα συμφωνήσω Γιαννη.
Τη χρονιά που πέρασε ηταν ότι καλυτερο κυκλοφόρησε στο ειδος του.
Μονο αυτή η μανία του Spike Lee με το κυνήγι του ρατσισμού να έλειπε , δεν θα έβλαπτε.
Το εχει παρακάνει με τις εμμονές του , που σε αυτην την ταινία δεν ειχαν θεση.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Inside Man (2006)

ευχαριστώ
να μας έλεγες και τον λόγο που μας ευχαριστείς σε όλα σου τα πόστ... θα σου το ανταποδίδαμε!!!!

Αλήθεια νεο μέλος με 5 ή 4 πόστ και όλα είναι ευχαριστώ, thanks... ευγενικό παιδί δεν λέω αλλά..... ομιλιτικότατο)( !!!

Reaction score
17.427
Το καλοκαιρι μου ηταν κινηματογραφικα μιλωντας γεματο Κλαιβ Οουεν κι ηθελα κι αλλο!Δεν τον χορταινω!

Αυτη η ταινια παρα τα μικροκενα της στο σεναριο ηταν οντως συναρπαστικη!Συγχαρητηρια για την ευφυια του σχεδιου....

Το τελος του φιλμ με απογοητευσε.Ενιωθα με τους ηρωες ολες τις διαβαθμισεις των συναισθηματων τους,ημουν τοσο πολυ μεσα σ ολα παρακολου8ωντας το,που δεν θα ηθελα να τελειωσει ετσι...Ειναι σαν να σε ξυπνουν απο τον υπνο στο καλυτερο σημειο....

Γυριστηκε σε γειτονιες που εχω περπατησει στην Ν Υορκη και αναπολω ακομα...

Reaction score
14
Γυριστηκε σε γειτονιες που εχω περπατησει στην Ν Υορκη και αναπολω ακομα...
I'm a FRΑULEIN in NEWYORK~~~!!!!!

Ο Clive Owen δεν είναι κακός εεεε? Εχθές είδαμε το "Elizabeth the Golden Years", όπου πρωταγωνιστεί ο Clive και ήταν ιδιαίτερα καλός στον ρόλο του. Το θεωρώ πολύ ταλαντούχο και versatile ηθοποιό.

Reaction score
0
Η συγκεκριμένη ταινία έχει και πολύ καλή εικόνα στην HDDVD έκδοση, ο δε ήχος (έστω και downgraded σε απλό DD5.1) γέμιζε το δωμάτιο σε όλη την διάρκεια.
Ευχάριστη έκπληξη, free leech στο bit-hdtv.

Σπεύσατε!!

Reaction score
17.427
Ο Clive Owen δεν είναι κακός εεεε?
No,δεν ειναι κακος,τουναντιον ειναι ενας πολυ ελκυστικος βρετανος ηθοποιος, classy θα ελεγα...:cool_4:

Μου αρεσε και στο Derailed,σ εναν διαφορετικο ρολο, γοητευτικοτατος!;-)

Attachments

Reaction score
2
Όντως γοητευτικός και αρρενωπός για τις κυρίες, δεν παύει, όμως, να έχει και ένα μονόχνωτο και μονότονο στυλ ερμηνείας, όπως αντίστοιχα ο Ντενζέλ Ουάσιγκτον έχει μονίμως το δικό του άνετο υφάκι. Η ίδια η ταινία είναι από τις καλύτερες του Σπάικ Λη και το μουσικό κομμάτι των τίτλων αρχής εξαιρετικό.

Reaction score
14
Όντως γοητευτικός και αρρενωπός για τις κυρίες, δεν παύει, όμως, να έχει και ένα μονόχνωτο και μονότονο στυλ ερμηνείας, όπως αντίστοιχα ο Ντενζέλ Ουάσιγκτον έχει μονίμως το δικό του άνετο υφάκι. Η ίδια η ταινία είναι από τις καλύτερες του Σπάικ Λη και το μουσικό κομμάτι των τίτλων αρχής εξαιρετικό.
O Denzel, όντως ενώ είναι απο του αγαπημένους μου εγχρωμους ηθοποιούς μαζί με τον Morgan Freeman, σχεδόν σε κάθε ταινία εχει τέτοιο IQ υπεράνω κάθε επιστημονικής φαντασίας που τον κάνει να παραέιναι ανετος όπως λές Στέργιε. Η υπερβολική ανεση του αυτή τον κάνει να γίνεται λίγο εκτός πραγματικότητας. Λίγο σαν κομπλεξισμός του θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί αυτή η εμμονή όλοι του οι ρόλοι να είναι Αϊνσταιν-ικοί!!!!!

Για το μουσικό κομμάτι της αρχής και τέλους, πτάγματι αν και δεν ταιριάζει και πολύ με το όλο μοτίβο, παραυτα κάπως δένει άψογα και σου δίνει μαι φοβερά καλή προδιάθεση για την ταινία!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis