Intel HD3000 Multiple Displays

Reaction score
2
Καλημερα, χρησιμοποιω μητρικη Asus P8Z68-V Pro, Intel 2500K, win7 Ultimate.
Απο την DVI τροφοδοτω το pc monitor (Eizo S2232W) με εγγενη αναλυση 1680χ1050, 60Hz
και απο την hdmi τον ενισχυτη μου Pioneer VSX-2020 με εγγενη αναλυση 1920χ1080, 50Hz.
Στις ρυθμισεις ομως, εχω δυο επιλογες η extended desktop, οποτε εκει δεν βλεπω τιποτα (μονο το background των windows) στην τηλεοραση (Panasonic V20) συνδεδεμενη με τον ενισχυτη, η clone mode, που βεβαια θα εχω οτι βλεπω στο primary display δηλαδη 1680χ1050.
Ο λογος συνδεσης του με τον ενισχυτη ειναι για αναπαραγωγη και μονο χρησιμοποιωντας frontend xbmc.
Σε extended desktop mode μπορω να συρω το εικονιδιο του xbmc στην δυτερη οθονη, για να το ανοιγω απο εκει, αλλα σε τι αναλυση θα κλειδωνει?
Αν τελικα δεν υπαρχει λυση με την onboard της Intel, υπαρχει καρτα γραφικων με διπλη εξοδο dvi-hdmi, που κλειδωνει ξεχωριιστα τις αναλυσεις για τα δυο monitors? Δηλαδη οι δυο διαφορετικες εξοδοι της δουλευουν ταυτοχρονα και ανεξαρτητα? Μηπως οι Intel HD4000? Η το ιδιο software εχουν?
η εστω μονο με dvi που θα χρησιμοποιω για την οθονη, αφηνοντας την hdmi του Intel (Lucidlogix Virtu) για τον ενισχυτη?
Βοηθηστε με να βρεθει μια λυση.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Intel HD3000 Multiple Displays

What is the Clone mode and how do I enable?
Clone mode is used to send the same content, same resolution, and same color depth, but different refresh rates to different display devices.

This mode is beneficial when using displays of various types and sizes. For example, using the notebook’s built-in display and displaying the same content to an analog overhead projector that may only sync to particular resolutions and refresh rates.
What is the Extended Desktop mode and how do I enable?
With Extended Desktop mode, the user gets a larger Windows desktop that spans multiple display devices. Applications can be moved from one display device to the other. The displays can support different resolutions, color depth, and refresh rate.
Σε clone mode σε όλες της οθόνες θα πάρεις την μικρότερη ανάλυση από τις οθόνες που έχεις συνδέσει.

Σε extended mode μπορείς να επιλέξεις εσύ ότι ανάλυση θες σε κάθε οθόνη ξεχωριστά.
Μόλις φτιάξεις το extended mode τρέχεις τα προγράμματα που θες και τα μοιράζεις στις οθόνες, την επόμενη φορά που θα τα ανοίξεις θα πάνε αυτόματα στην οθόνη που έχεις επιλέξει.

http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-031040.htm
http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-031023.htm
http://www.intel.com/support/graphics/sb/CS-031026.htm

Reaction score
2

Αρα συζηταμε για extended mode. Πως θα το φτιαξω? Εννοω, οτι εκανα ολες τις ρυθμισεις, αλλα απ'οτι βλεπω μπορω να μεταινησω τα τετραγωνακια των οθονων. Που τα παω? Με ενδιαφερει μονο το xbmc σε native αναλυση 1920χ1080p, στον ενισχυτη.

Reaction score
2

τρέχεις τα προγράμματα που θες και τα μοιράζεις στις οθόνες, την επόμενη φορά που θα τα ανοίξεις θα πάνε αυτόματα στην οθόνη που έχεις επιλέξει.
Αυτο δεν το καταφερα, καταφερα να βαλω στο desktop της τηλεορασης ενα shortcut του xbmc αλλα και παλι μου το ανοιγει σαν να ηταν μεσα στο pc monitor.
Η μονη λυση που βρηκα, ειναι να κανω toggle τα δυο desktops.
Εχω πελαγωσει.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Ίσως το XBMC να είναι ειδική περίπτωση, ψάξε στις ρυθμίσεις μήπως έχει κάποια επιλογή ή δεν μήπως χρειάζεται κάποιον διακόπτη στο config file.

Reaction score
2

Εξακολουθω να μην εχω καταλαβει πως θα τα τρεξω. Με shortcut η με το exe αρχειο. Βεβαια η εγκατασταση ειναι σε εναν υπολογιστη. Σκεψεις δικες μου.

Reaction score
2

Αρα το ανοιγω και συρω το παραθυρο του στην extended οθονη και την αλλη φορα θα μου το ανοιξει απο εκει.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δεν χρησιμοποιώ το XBMC οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο...
Δες μήπως έχει κάποια αντίστοιχη ρύθμιση με αυτή του MPC-HC

Reaction score
2

Τα καταφερα, εχει επιλογη για full screen 1 και 2 και windowed.
το εκανα windowed οποτε και το εσυρα στης tv το desktop, εφτιαξα και ενα shortcut που επισης εσυρα,
το ανοιγει τωρα κατευθειαν απο το extended (tv) ακομα και απο το shortcut Της, και ξαναεπανεφερα το resolution του xbmc σε 1920χ1080. Superb

δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω.

Reaction score
2

Οταν χρησιμοποιουσα dedicated htpc με core i3 2105 δεν ειχα προβλημα, αλλα χρειαστηκε να κανω καποιες αλλαγες.
Anyway.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.965
Members
38.631