interconnect

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: interconnect

Κοιτα αν ειμασταν σε θεση να ξερουμε γιατι ενα καλωδιο παιζει ετσι , απλα θα το αντιγραφαμε.Απο την στιγμη που δεν μπορουμε απλα μας τα παιρνουνε.Και δεν υπαρχει λογος να αδειαζουμε αδικα τις τσεπες μας.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.658

βασικα καλο ειναι να δανειζομαστε καλωδια προς ακροαση, οχι προς θεωρια.Αν ασχοληθουμε για το πως κανουν τι , μαλλον το χασαμε το κορμι πατριωτη
πίστευε και μη ερεύνα, ε? :142:

σωστά. :135:

κάπου τό'χω ξανακούσει αυτό...:138:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Τι να ερευνησουμε, γνωστος ελληνας κατασκευαστης δοκιμασε να αντιγραψει αμερικανικα καλωδια , με ιδιους αγωγους και ακροδεκτες.Αν και εφαγε αρκετο χρονο ιδια δεν επαιξα ποτε.
Εμεις τι να κανουμε τους ερευνητες ? γιατι ? οσα εχει να σπρωξει ο καθενας , τα πσρωχνει και ψωνιζει.Αλλα πραματα κοπιαρονται, τα καλωδια οχι.Εκτος βεβαια η μελετη απαιτει καταστροφη των εξοθεν των καλωδιων.Και ποιος μπορει να κανει κατι τετοιο ? ε ?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681

Πφφφφφφφ, άσε, σε μάθαμε τώρα, όλο κάτι τέτχοια παλιογκεράπια ακούς, και μου θες να βγάζεις και συμπεράσματα για καλώδια. Πάρε κανέναν Schnittke εκεί πέρα, μπας και βγάλεις άκρη. Άντε, που μου γίνατε όλοι χαϊεντάδες εδώ μέσα, ααααααα μα πχια...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Μωρε αυτες οι μουζικες μου κουρκουτιασαν το κεφαλι.
Εξαλλου οι μαυροι το ελεγαν
life is aint noting but bitches and money.
Kαι οπως ελεγε ο σοφος παπους μου
το χρημα διαβαλει ανθρωπους και συνειδησεις.
Οι χαιντεδες μας μαρανανε.
Τα λευτα πταινε για οlα.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681

Έλα! Δε θέλω στεναχώργιες. Άμα δε σ' αρέσει ο Σνίτκε, πες του vastsar να σου δώσει κάτι σιντιά του Conltrane που έχει για πέταμα. Άλλος κουφός από 'κεί πέρα, βγιένει και λέει δημοσίως ότι δεν του αρέσει ο Coltrane! Πού πά' ρε χωρίς Coltrane! Γίνεται high end χωρίς Coltrane;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.658

βγιένει, αυτό είναι αλήθεια...:137::138::135::143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

κοιτα , ο αδερφος μου εχει καθε ειδους βλαχικη μουσικη απο το αμερικα.Εγω βγηκα πιο soul acid jazz , spanish-latin-italian.
Οποτε ειμαι μπολιασμενος με πολλα ηχοχρωματα.
Και μια απωρια , ο κολτρενης ειναι απογονος του κολοκοτρενη ?:143:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Παρα πολλα καλωδια της Nordost εχουν περιπου 140 nΗ/ft & 8-9pF/ft.Ξεκινουν απο 15 Ε/μ μεχρι πολλες εκατονταδες η χιλ Ευρο.Με τα ιδια ηλεκτρικα χαρακτηριστικα (ονομαστικα).
Η καποιοι ειναι μεγαλοι ΜΑΚΑΚΟΙ η τα καλωδια παιζουν αλλιως.Μυστηριο ε?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid