Interlagos...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Είχαμε χρόνια να δούμε το αμάξι του Schumi έτσι. Για να δούμε τι θα δούμε στα χρονομετρημένα...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ο Schumi έπεσε στα λάστιχα σε μια στροφή στο τέλος της εξάσκησης ενώ ήταν δεύτερος πίσω από το Μπαρικέλο.. Το αυτοκίνητο στραπατσαρίστηκε και τώρα ο Schumi θα χρησιμοποιήσει στον αγώνα το εφεδρικό και θα ξεκινήσει λόγω ποινής δέκα θέσεις πιο πίσω από την κατάταξη που θα φέρει... Κ.Τσαρουχά, δεν πιστεύω να το ματιάξατε :?

Reaction score
25.251
ε και ?
λετε να δυσκολευτει να κερδισει ?
εχει καταντησει βαρετη η F1 (σωωωπα)
WRC και τα μυαλα στα καγγελα!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τελευταίος αγώνας αύριο.
Πάμε για το 8ο του χρόνου και εγώ δεν βαριέμαι καθόλου πάντως...!χεχε

Reaction score
49
ε και ?
λετε να δυσκολευτει να κερδισει ?
εχει καταντησει βαρετη η F1 (σωωωπα)
WRC και τα μυαλα στα καγγελα!
Ούτε εγώ βαριέμαι Παναγιώτη!! :mrgreen: :mrgreen:

Ως αναφορά το WRC, κάτσε να δεις πως θα το κάνουν κι αυτό τα "μεγάλα" κεφάλια! Ήδη τα πρώτα δείγματα έχουν ξεκινήσει.......
Και όταν "διώξουν" και το Carlos (τον Σάινθ εννοώ) και σταματήσουν να έχουν "φωνές αντίρρησης" (σαν του McRae πχ ή του Carlos) και μαζέψουν μόνο "ψάρακες" που θα κάνουν ό,τι θέλουν......το ξανασυζητάμε!! (Δυστυχώς :( )

Το πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα πάντως είναι το MOTO GP, με τον μικρό στην ηλικία αλλά μεγάλο στα χέρια και την ψυχή Doctor Valentino Rossi.
Εκεί να δείτε μάχες σώμα με σώμα και ανατροπές.........
Όταν μπορέσετε δείτε έναν αγώνα και τα λέμε!!! :wink:

Reaction score
25.251
μ αυτα και μ αυτα τελικα δεν κερδισε ο σουμαχερας (οχι οτι ειχε σημασια βεβαια)
μπραβο honda! δευτερη με δευτεροκλασσατους οδηγους!

Reaction score
49
μ αυτα και μ αυτα τελικα δεν κερδισε ο σουμαχερας (οχι οτι ειχε σημασια βεβαια)
μπραβο honda! δευτερη με δευτεροκλασσατους οδηγους!
O Schumacher μάλλον συμπληρώνει τα ένσημα για να βγει στο τέλος της επόμενης χρονιάς σε.....σύνταξη!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τώρα πόσο δευτεροκλασάτος μπορεί να θεωρηθεί o Button είναι άλλο θέμα!
Τον θεωρώ πιο ολοκληρωμένο από πολλούς άλλους πολυδιαφημισμένους οδηγούς (βλέπε Montoya, Webber κ.ο.κ)

Περιμένω επίσης να δω κάτι σαφέστατα παραπάνω απ' τον Raikonen αλλά και Alonso!
Αν και απ' τα μέχρι τώρα δείγματα ο πρώτος εξελίσσεται σε κ...παίδι (και δεν ξέρω αν αυτό είναι θέμα πίεσης, νοοτροπίας ή προσπάθειάς του να ξεχωρίσει: εκείνες οι φάσεις που και καλά είναι "μη μου άπτου" με τους κριτές πολύ με έχουν χαλάσει για ένα κατά τ' άλλα καλό οδηγικό ταλέντο!!)

Θα δούμε!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιάννη, ο Κίμι είναι το μεγαλύτερο οδηγικό ταλέντο που υπάρχει στον θεσμό εδώ και 3-4 χρόνια.

Αυτό που του έλειπε είναι ακριβώς αυτό που είπες ήτοι ο κ@λοπαιδισμός. Αν δεν είσαι και ολίγο τέτοιος δεν πρόκειται ποτέ να γίνεις πρωταθλητής. Για του λόγου το αληθές δεν ξέρω ανθυμάται κανείς τους καυγάδες που έστεινε ο σουμαχερίδης,΄πόσες φορές πιάστηκε στα χέρια με άλλους οδηγούς.. μέχρι και τράκα επίτηδες έκανε για να μην πάρει ο άλλος το πρωτάθλημα. Αυτός που τώρα βλέπουμε να είναι τέρας ευγένειας και ψυχραιμίας, στην ηλικία του κιμι και του μοντόγια και ακόμη πιο μικρός, ήταν το παιδί για μπάτσες, το μεγαλύτερο κ@λοπαίδι που έχει περάσει από το θεσμό.

Και δυστυχώς αλλιώς δεν γίνεται. Αυτό που ενδιαφέρει είναι σαφέστατα οι οδηγικές ικανότητες να συνοδεύονται με τον ανάλογο τσαμπουκά.

Και παρεπιπτόντως η ιδιοσυγκρασία των πιλότων είναι πολύ σημαντικό θέμα, κάτι που ανεβάζει τις θεαματικότητες, κάτι που φυσικά δεν ενδιαφέρει κανέναν σε άλλους θεσμούς π.χ. WRC :wink:

Όπως και να το κάνουμε έχει και ο καυγάς τη γλύκα του.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo