INTERNATIONAL ATHENS TUNING SHOW 2008

Reaction score
2
Ξεκιναμε... Ιταλικα! 500ρι Abarth, Bravo Abarth & Alfa Romeo MiTo! Και τα 3 πολυ πολυ ποιοτικοτερα και πιο ευρυχωρα απο οσο τα περιμενα. Βασικα, για να ειμαι ειλικρινης, ψηνουμε οικογενειακως το 500ρι για επομενο αυτοκινητο :137:

Attachments

Reaction score
14
Ευγε νέος!!!!

ΑΞΙΟΣ!

Απο Ολλανδία καλησπέρα σε όλους... εχω ερθει για να καλύψω "δημοσιογραφικά" για το avsite το ντέρμπυ Feejenoord - Ajax στο De Kuip αυριο.... περισσότερα αυριο στο Αθλητικό ενθετο της ΔΟΘ...

Σταυράκο συνέχισε ακάθεκτος... δώσε και λίγο αλκασέλτζερ.... εεεε αλκατράζ στα παιδιά...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.797
Απάντηση: Re: INTERNATIONAL ATHENS TUNING SHOW 2008

Σταυράκο συνέχισε ακάθεκτος... δώσε και λίγο αλκασέλτζερ.... εεεε αλκατράζ στα παιδιά...
Απορώ γιατί πρέπει να γυρίζουμε από έκθεση σε έκθεση για να δούμε αυτά που μπορούμε να δούμε μαζεμένα σε ένα βράδυ... :142:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: INTERNATIONAL ATHENS TUNING SHOW 2008

Απορώ γιατί πρέπει να γυρίζουμε από έκθεση σε έκθεση για να δούμε αυτά που μπορούμε να δούμε μαζεμένα σε ένα βράδυ... :142:
εσύ εχεις πολλά φιλιά... τα εδωσε σε εμένα να σου τα δώσω (σιγά μην...) απο την Ελενα... που κοσμούσε ενα πολυφτιαγμένο αμάξι....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: INTERNATIONAL ATHENS TUNING SHOW 2008

εσύ εχεις πολλά φιλιά... τα εδωσε σε εμένα να σου τα δώσω (σιγά μην...) απο την Ελενα... που κοσμούσε ενα πολυφτιαγμένο αμάξι....

Eμενα?:122:

Reaction score
14

Συμφωνώ απολύτως!
Το κανονίζουμε Alex? :138:

Reaction score
2

Συμφωνώ απολύτως!
Το κανονίζουμε Alex? :138:
Μπορεις να μιλησεις με την γραμματεα μου για να δηλωσεις συμμετοχη :137:

Ετοιμαζεται καινουριο σετ φωτογραφιων...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.922
Members
38.627