Iomega ScreenPlay TV Link, Director Edition

Reaction score
0
Xρόνια πολλά σε όλους!
Το θέμα θα ξενίσει πολλούς που έχουν απαιτησεις απο άλλα μηχανήματα, αλλά βρήκα περίεργη την προσφορά, γι αυτά που(υποτίθεται?) προσφέρει.
http://www.multirama.gr/products/product?pid=0654135&catid=060305
και της iomega
http://www.ingrammicro.de/pdf/6181313.pdf

1)Καταλάβατε αν είναι standalone διαδυκτιακό μόνο με το router μου? 'Αρα αν έχει browser, αν δέχεται πληκτρολόγιο κλπ?
Ο κατασκευαστής λέει "Convenient Browse your home network to select your media files to them to enjoy on your HDTV with a tip on the remote control, direct access to online media sites, connect to your WiFi network (adapter required), using an Iomega Home Media Network Hard Drive for storing all your media files in one place"

2)Για υπότιτλους στα Ελληνικά δεν γράφει τίποτα ούτε ο πωλητής, ούτε ο κατασκευαστής...

3)Αυτό το "Torrent functionality (EU / AP)" τι σημαίνει? Αν έχει όντως απο μόνο του browser, πληκτρολογείς το όνομα του torrent στην tv και το κατεβάζει στον εξωτερικό σκληρό δίσκο?
4) Ξέρετε αν υπάρχει υποστήριξη απο τον κατασκευαστή σε updates?

Reaction score
1.460
Απάντηση: Iomega ScreenPlay TV Link, Director Edition

Ενα media player είναι που το συνδέεις στο ρούτερ σου είτε με καλώδιο ethernet,είτε με κάποιο συμβατό usb wifi stick.Εχει 2 θύρες usb που μπορείς να του συνδέσεις εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και να βλέπεις ταινίες ή να ακούς μουσική.
Είναι μοντέλο του 2010 και δεν νομίζω να αξίζει η αγορά του πλέον.
Δες ένα video στο youtube με περισσότερες λεπτομέρειες:

Last edited by a moderator:

Reaction score
0

Kαταρχήν το βιντεο το είχα δει και όπως θα είδατε δεν μπαίνει σε...λεπτομέρειες.
Αυτό που λετε "που το συνδέεις στο ρούτερ σου είτε με καλώδιο ethernet" είναι το θέμα,
το βάζεις στο ρουτερ απλά για τοπική δικτύωση ή γίνεται μόνο του κατεβαστήρι κατευθείαν
στην TV με browser δικό του?
Αν είναι έτσι, τα αξίζει τα λεφτα του.
Πάντως επειδή το είδα απο κοντά, επάνω στο κουτί, μαζί με άλλα σύμβολα, HDTV, ethernet κλπ έχει και το γνωστό σύμβολο του... explorer και απο κάτω του γράφει "internet".
Tώρα τι σημαίνει αυτό, άντε να το βρείτε, αφού δεν εξηγεί τίποτα.
Όσο για την υποστήριξη, λίγα πράγματα, που βγάζει η εταιρία.

Reaction score
1.460

Το συνδέεις στο router και για τοπική δικτύωση και προφανώς με κάποιον δικό του browser θα συνδέεται σε ορισμένα sites,όπως κάνουν τα πιο πολλά media players άλλωστε.Πάντως να ξέρεις ότι το σερφάρισμα στο internet με media player εκτός του είναι πολύ αργό,έχει μόνο βασικές λειτουργίες και πολλές ελλείψεις.Το μοντέλο αυτό πάντως είναι του 2010 και θεωρείται ξεπερασμένο πλέον.Αν και είναι καλή η τιμή του,θα σου πρότεινα να πας σε κάτι πιο καινούριο που είναι και δοκιμασμένο στην ελληνική αγορά.Υπάρχουν πολλά θέματα για διάφορα μοντέλα στο φόρουμ,δες ποιο σου ταιριάζει καλύτερα!

Reaction score
0

Ελληνικούς υπότιτλους σε srt παίζει κανονικά, η δικτύωση λειτουργεί για πρόσβαση μεταξύ υπολογιστών ενώ τα torrent και youtube μάλλον δεν παίζουν. Πάντως θεωρώ ότι η τιμή είναι καλή και για standalone media player.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Iomega ScreenPlay TV Link, Director Edition

Ελληνικούς υπότιτλους σε srt παίζει κανονικά, η δικτύωση λειτουργεί για πρόσβαση μεταξύ υπολογιστών ενώ τα torrent και youtube μάλλον δεν παίζουν. Πάντως θεωρώ ότι η τιμή είναι καλή και για standalone media player.
Επειδή ψάχνω και γω κάποιο απλό και φθηνό standalone media player, αν το έχεις δοκιμάσει, είναι εύκολο να μας πεις μια άποψη;
Ευχαριστώ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Iomega ScreenPlay TV Link, Director Edition

Πήρα πρόσφατα αυτό http://www.skroutz.gr/s/278681/LG-DP1W.html ...πολύ εύκολο στη χρήση φθηνό 86Ε, συνδέθηκε εύκολα και με wi fi αλλά και με ethernet και παίζει με μεγάλη ευκολία αρχεία video (mkv avi ) και audio mp3 όχι όμως flv, απο δικτυακούς δίσκους αλλά και απο τις USB (έχει δυο) ..πολύ καλό πιστεύω για τα λεφτά του...εμένα μου έλυσε τα χέρια.... Δεν έχω δοκιμάσει πολλούς τύπους αρχείων αλλά πιστεύω είναι μια τίμια συσκευή.....

ΥΓ είναι 2 ίδιες συσκευές η LG-DP1W και η LG-DP1Β, η διαφορά τους είναι ότι η W έχει wi fi και 2 ευρώ παραπάνω

Reaction score
1.460

Το LG DP1W το είχα προ καιρού για ένα 24ωρο στα χέρια μου.Είναι όπως το λες,πολύ εύκολο στη χρήση του,με ωραίο μενού και αρκετά καλή εικόνα.Κατέβασε αν δεν το έχεις κάνει ήδη,το τελευταίο firmware από το site της LG.
Θα δεις κάποια λίγα πράγματα που είχαμε γράψει εδώ και αν θες συνέχισε εκεί με τις εντυπώσεις σου!

Reaction score
0

εδώ και κάποιο διάστημα αγόρασα το συγκεκριμένο Player αλλά μου παρουσίασε ένα σοβαρό πρόβλημα
αν κάνεις fastforward για λίγο το player κολλάει και πρέπει να το βγάλεις από το ρευμα και να κάνεις νέα επανακίνηση
επικοινώνησα με το service της iomega europe αλλα δεν μπορούν να το αντικαταστήσουν γιατί το αγόρασα από ελληνικό κατάστημα
έχω βάλει και το τελευταίο firmware

Reaction score
0

Κύριοι, μπορεί κανείς να με βοηθήσει σε ένα πρόβλημα που έχω?

Συγκεκριμένα έχω αγοράσει το παραπάνω media player. Δεν μπορώ να δω ταινίες που έχω κατεβάσει με υπότιτλους. Αυτό που κάνω είναι το εξής: Εχω κατεβάσει την ταινία και τους υπότιτλους σε άλλο φάκελο με το ίδιο όνομα αλλά όταν το βάζω να παίξει δεν τους εμφανίζει. Τι δεν κάνω σωστά?

Reaction score
1.460

Το αρχείο της ταινίας και το αρχείο των υποτίτλων πρέπει να είναι στον ίδιο φάκελλο.

Reaction score
0

ekana ena lathos afto ekana kai ta 2 arxia ston idio fakelo kai pali pezi xoris ipotitlous ti pistevete oti bori na ftei ?

Reaction score
1.460

Στα settings του iomega θα πρέπει να έχει την επιλογή για υπότιλους.Εκεί θα επιλέξεις Greek ή cp1253 ή Greek Windows ανάλογα πως το έχουν.
Και μην γράφεις greeklish,ελληνικό φόρουμ είμαστε και γράφουμε ελληνικά!:126:

Reaction score
0

Συγγνώμη για τα greeklish αλλά απάντησε ο γιός μου.

Δεν υπάρχουν στα settings επιλογή για υπότιτλους. Νομίζετε ότι πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Reaction score
1.460

Δες το παρακάτω από το manual:

If the subtitle file is ANSI encoded text, you need to manually set the subtitle language option to match the language used by the subtitle file.

Press the Menu button on the remote control to display the action menu and select Subtitles, then choose the language you need.

Reaction score
0

Στο menu δεν υπάρχει αυτή η εντολή. Αλλωστε αυτό που γράφει το manual είναι:

Audio or subtitle is not in the selected language
If the audio or subtitle on a movie does not come up in the language you have
selected, the movie probably does not include that language. Press the Menu button
on the remote control to display the action menu and select Subtitles, then select
another language.

Στην ουσία δεν μπορώ να επιλέξω ελληνικούς τίτλους ή οποιασδήποτε άλλης γλώσσας. Δεν μου φέρνει να δω αγγλικά (ας πούμε) και δεν έχει ελληνικά για να πώ το πρόβλημα ότι είναι η γλώσσα που διαλέγω.

Μήπως μπορείτε να προτείνετε κάτι διαφορετικό?

Reaction score
1.460

Το όνομα της ταινίας και του υπότιτλου πρέπει να είναι αυτής της μορφής:
folderS.png

Τα έχετε έτσι?

Reaction score
0

Καλησπέρα και πάλι,

το δοκίμασα με όλους τους τρόπους π.χ file.png, ταινία.mkv, υπότιτλοι.srt αλλά δυστυχώς τίποτα.

Μάλιστα δεν ανοίγει καθόλου την ταινία με κανέναν τρόπο.

Κάτι άλλο να δοκιμάσω?

Reaction score
1.460

Μέσα στο φάκελλο πχ My Home Movie πρέπει να υπάρχει η ταινία My Home Movie.mkv και ο υπότιτλος My Home Movie.srt
Τα έχεις έτσι?Ακριβώς το ίδιο όνομα το αρχείο της ταινίας με το αρχείο του υπότιτλου?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito