Απάντηση: Iomega ScreenPlay TV Link, Director Edition
Λυπάμαι αλλά δεν έχω το iomega και δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο!
Δοκίμασες μόνο με μια ταινία ή δοκίμασες διαφορετικές και δεν φαίνονται οι υπότιτλοι?
Εχεις εγκαταστήσει το τελευταίο firmware για τον player?
Θα κατεβάσεις την τελευταία έκδοση firmware:εδώ και στη συνέχεια δες τις οδηγίες που δίνουν:
IMPORTANT! Be sure to make a backup copy of any files on your ScreenPlay TV Link Director before continuing! Always back up before updating firmware!
Download the zipped update file to your computer.
Unzip the update.wup file and save it to a USB device, such as a key or flash drive or external hard drive.
Connect the ScreenPlay TV Link Director to your TV set.
Connect power to the ScreenPlay TV Link Director and allow it to boot up to the main menu screen.
After the ScreenPlay main menu appears on the TV screen, connect the USB device to the ScreenPlay TV Link Director.
The ScreenPlay TV interface should indicate that the update is recognized.
Follow the onscreen instructions to complete the update process.
NOTE: The update process could take several minutes. Do NOT unplug power to the ScreenPlay TV Link Director until the update is complete.
When the update completes, select Settings from the ScreenPlay home screen. Navigate to Version and verify that the listed firmware version matches the update.
Χρόνια Πολλά και πάλι. Ξανά πάλι μετά το Πάσχα.
Κάναμε update αλλά η τηλεόραση μου δεν ανοίγει πλέον το media player. Συγκεκριμένα προσπαθεί να ανοίξει στο menu και ξαφνικά η οθόνη γίνεται μπλε. Δεν ξέρω αν φταίει η τηλεόραση μου (Philips 29PT9417 Matchline) αλλά τα έχω παίξει με αυτό το media player. Γνωρίζω ότι (όπως μου είχε πει παλιότερα η Philips) ότι αν η τηλεόραση αναγνωρίσει ενα περιφερειακό εξάρτημα που ο εγκέφαλος της τηλεόρασης το θεωρήσει ότι δεν είναι safe, τότε για λόγους ασφαλείας δεν συνδέεται σε αυτό. πάντως το δοκίμασα και σε sony bravia 21 και κάνει το ίδιο.
Παρεπιπτόντως επειδή είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την συγκεκριμένη tv (philips) και δεν θέλω να την αλλάξω, γνωρίζεται κανένα mpeg 4 που να είναι συμβατός με αυτή ? Σε λίγο δεν θα μπορω να δω από αυτή αν δεν έχω mpeg 4. Εχω δοκιμάσει ένα της crystal audio αλλά ενώ βρίσκει τα κανάλια δεν τα παίζει η tv. Θεωρώ ότι συμβαίνει όπως έγραψα παραπάνω για τον εγκέφαλο της.
Πάτα το πλήκτρο TV SYS στο remote μέχρι να έρθει η εικόνα στην τηλεόραση.
Κάθε πάτημα του TV SYS αλλάζει την ανάλυση εικόνας ως εξήςAL→ NTSC→ 480i 60Hz→ 480p 60Hz→ 576i 50Hz→ 576p 50Hz→ 720p 60Hz→ 1080i 60Hz
Για mpeg4 εξωτερικό που να είναι συμβατός με τη συγκεκριμένη tv δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω.Μόνο κάποιος που έχει την ίδια tv θα μπορέσει να σου πει κάτι αξιόπιστο.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΣΤΟ FAST FOR ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΜΑΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΛΛΑΕΙ
ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ UTUBE EINAI ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
ΤΟ ΑΠΕΣΥΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΜΟΥ - ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ