iPhone 3gs 16gb ή HTC HD2;

Reaction score
12
Σκέφτομαι να αγοράσω καινούρια συσκευή και θα΄θελα τη γνώμη σας για να κάνω σωστή επιλογή.

Είμαι μεταξύ αυτών των δύο χωρίς να απορρίπτω κάποια άλλη συσκευή γι αυτό αν υπάρχει κάτι καλύτερο θα θελα να το ακούσω.
Το iphone 4 τι παραπάνω θα έχει από το 3;
Μήπως εκείνο θα κάνει τη διαφορά; Δεν βιάζομαι για αγορά οπότε αν θα είναι καλύτερο να το έχουμε στα υπόψιν.

Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει στη συσκευή είναι να έχει χαρακτηριστικά που να πλησιάζουν όσο περισσότερο γίνεται σε υπολογιστή.
Να συνδέεται εύκολα σε ασύρματο δίκτυο να αποθηκεύει και να προβάλλει διάφορα αρχεία (βίντεο, έγγραφα, μουσική). Η μεγάλη οθόνη του HTC είναι ένα πλεονέκτημα.
Να επικοινωνεί εύκολα με άλλους υπολογιστές.

Όσο αφορά τη λειτουργία του ως τηλέφωνο μηνύματα κάμερα παιχνίδια κτλ δεν με απασχολούν καθόλου.
Θεωρώ οτι όποιο και να επιλέξω θα με καλύπτει με το παραπάνω.

Reaction score
11
Θα περιμένεις 2 μήνες να πάρεις το 4. Δεν υπάρχει άλλο option.

Reaction score
175
Απάντηση: iPhone 3gs 16gb ή HTC HD2;

Θωμα, αν σκεφτεις οτι σε 2 μηνες με το ποσο που θα δωσεις τωρα θα παρεις το 4 καλα θα κανεις να περιμενεις. Φαντασου οτι το 3gs τοτε θα ειναι πολυ πιο κατω απ'οτι σημερα.

Το 4 ειναι αλλο πραγμα Θωμα μου :126:

Reaction score
12

Θωμα, αν σκεφτεις οτι σε 2 μηνες με το ποσο που θα δωσεις τωρα θα παρεις το 4 καλα θα κανεις να περιμενεις. Φαντασου οτι το 3gs τοτε θα ειναι πολυ πιο κατω απ'οτι σημερα.

Το 4 ειναι αλλο πραγμα Θωμα μου :126:

Τόσο καλό θα είναι ε;

Ας μας πει κάποιος ποια πλεονεκτήματα θα έχει σε σχέση με το 3;

Reaction score
0

Ως κάτοχος και των 2 και μέχρι πρότινος φανατικός υποστηρικτής της HTC και αντί-iPhone fan έχω ένα να πω.....το iPhone είναι θεικό!!! Δεν το αλλάζω με τίποτα! Και που να έρθει το 4!!!

Reaction score
11
Re: Απάντηση: iPhone 3gs 16gb ή HTC HD2;

Ως κάτοχος και των 2 και μέχρι πρότινος φανατικός υποστηρικτής της HTC και αντί-iPhone fan έχω ένα να πω.....το iPhone είναι θεικό!!! Δεν το αλλάζω με τίποτα! Και που να έρθει το 4!!!
Δεν έχω αισθανθεί μεγαλύτερη ανάγκη να γράψω ++++++++++! :116:

Αν το 50% δεν μισούσε το άλλο 50% επείδη έχει iphone τότε θα είχαμε όλοι iphone, εγώ εκεί έχω καταλήξει! :126:

Reaction score
0

Χαχαχα!!! Σωστή η παρατήρηση με το 50%!!!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.521
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio