iPhone 6 ανταλλαγή!

Reaction score
8.239
Βασικά καλησπέρα σας να πούμε,

ανταλλάσω σφραγισμένο iPhone 6 μαύρο (space gray), με σφραγισμένο iPhone 6 άσπρο (silver).

Ήλθε στα χέρια μου το λάθος χρώμα και χαιρέκακα ελπίζω κι άλλος να την πάτησε όπως εγώ... Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο.

Επειδή πρέπει να βάλω και τιμή, την τιμή ορίζω στις 3122,56 ευρώ. Τόσο γουστάρω να το πουλήσω και τόσο θα αγοράσω το αντίστοιχο σφραγισμένο άσπρο.

Η αγγελία θα λήξει σύντομα διότι όπως όλα τα αγοράκια, είμαι "μη μου τάξεις". Βασανίζομαι να το έχω στο ντουλάπι και να μην το ανοίγω...

Ευχαριστώ, thanks a lot, merci beaucoup, danke schön.

Reaction score
8.239
Πως πιπιλάει κάποιος χωρίς γλώσσα ρε φίλε, θα μου πεις;

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Άμα είναι να πάμε στα μπεϊζικς...

Υπάρχει πιπίλισμα με μπατζαχείλες μόνο.
Υπάρχει πιπίλισμα και με σλάρπα σλούρπα.

Αν δεν έχεις "δοκιμαστεί" στο πρώτο... τί να σε πώ. :p

Reaction score
8.239
Je ne sais pas...

Είχα πέσει στη χύτρα του Δρουίδη από μικρός και δεν ξέρω αυτά τα μοντέρνα που λες.

Εγώ φίλε, μέχρι τη πέμπτη δημοτικού που πήγα, έμαθα:
1. Πιπίλισμα
2. Ρούφηγμα μέχρι του νωτιαίου μυελού.

Τέλος.

Reaction score
531
Μη το σκοτώνεις φίλε!!!!! Όχι αγοράκι, τέρας αυτοσυγκράτησης διακρίνω. Μια μέρα μέσα στο ίδιο σπίτι;;; Ήρωας!!!! Super είναι και το μαύρο. :thumbsup:

Reaction score
8.239
Μη το σκοτώνεις φίλε!!!!! Όχι αγοράκι, τέρας αυτοσυγκράτησης διακρίνω. Μια μέρα μέσα στο ίδιο σπίτι;;; Ήρωας!!!! Super είναι και το μαύρο. :thumbsup:
Άστα φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε άστα...
Από την περασμένη Πέμπτη στο γραφείο το έχω και φαντάσου πως, συνάδελφος που τα παραλάβαμε μαζί, με έχει στο δούλεμα και σε κάθε ευκαιρία μου κουνάει πάνω κάτω... Ρυθμικά... Κατάλαβες...

Reaction score
8.239
Η απόφαση επάρθη, ο κύβος ερρίφθη!

Ακολούθως βλέπουμε την εικαστική μου πρόταση για σημαία αυτών που πολεμούν με τα γατάκια τους ισλαμιστές. Μη νομίζουν πως υπολοιπόμεθα :p

image.jpg

Ακολούθως βλέπουμε τη φωτογραφία με τίτλο "Το τηλέφωνο και το σκόρδο" ως υπονοούμενο για εκμοντερνισμό των σκορδοκαλλιεργειών αλλά και επίσης μήπως κάποια αντιγρουσουζική ουσία περάσει προς τα μέσα, επειδή έχω μια ροπή στις ζημιές τελευταία...

image.jpg

Κι ακολούθως παρουσιάζω παγκοσμίως σε απόλυτη πρώτη (στο thread χαχαχα) το ένα και μοναδικό, μαύρο iPhone 6:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Άει να χαθείτε, δεν περιγράφω άλλο. Πάω να δω το τηλέφωνο :).

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.678
Είσαι θεά! :hi:

Το καλύτερο είναι πως μόλις ήρθε η κυρά με άσπρο σφραγισμένο που δεν της αρέσει. Αλλά αποκλείεται να δεχτεί ανοιγμένο η στρίγκλα.

Reaction score
8.239
Καλή σας ημέρα φίλες, φίλοι και αγαπητά παιδιά.
Θα ήθελα να ενημερώσω το φιλοθεάμον κοινό πως έπειτα από αυτό:

image.jpg

κι έπειτα από αυτό:

Αρχίζω και πιστεύω στα θαύματα και μάλλον θα αρχίσω να πηγαίνω στην εκκλησία κάθε Κυριακή!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.461
Members
38.701
Νεότερο μέλος
DAMBO