iPhone 7 - φήμες

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.154
Reaction score
93.265
Οι ημερομηνίες διάθεσης του νέου iPhone στην ευρωπαϊκή και την ελληνική αγορά δεν είναι ακόμη γνωστές, ούτε βέβαια η τιμή του. Εκτιμάται όμως ότι, λόγω του σκληρού ανταγωνισμού στην κατηγορία των smartphone, το iPhone 7 -ή όπως αλλιώς μπορεί να βαφτίσει η Apple την 7η γενιά του μοντέλου- θα κινείται στα επίπεδα τιμών της προηγούμενης συσκευής. Και εξυπακούεται ότι δεν πρόκειται να είναι φθηνό.
9 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε οι προπαραγγελίες στην Αμερική, 16 Σεπτεμβρίου οι αποστολές. Μια εβδομάδα μετά θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα.


Οι εικασίες σχετικά με τις καινοτομίες που θα φέρει το νέο iPhone μιλούν κυρίως για κατάργηση της υποδοχής για τα συμβατικά, ενσύρματα ακουστικά, τα οποία θα αντικατασταθούν με ασύρματα bluetooth. Γίνεται επίσης λόγος για βελτιωμένη φωτογραφική μηχανή με διευρυμένες λειτουργίες του φλας ή ακόμη και με δύο διαφορετικούς φακούς για κορυφαία ευκρίνεια και αυξημένες δυνατότητες εφέ.
Τα ακουστικά θα λειτουργούν πλέον από την θύρα φόρτισης, ενώ τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσουν νέα ασύρματα Airpods. Η νέα οπίσθια κάμερα θα είναι 12Megapixels, f 1.8, με νέο επεξεργαστή. Η εμπρός κάμερα θα είναι 7 Megapixels. To 7 plus θα έχει διπλό φακό, με ειδικά εφέ βάθους στις φωτογραφίες.

Λέγεται ότι το iPhone 7 θα διαθέτει κεντρικό πλήκτρο home ευαίσθητο στην πίεση, θα είναι αδιάβροχο, η χωρητικότητα της ενσωματωμένης μνήμης του θα ξεκινά από τα 32 GB και στο οπίσθιο κάλυμμά του δεν θα υπάρχουν πλέον οι δύο οριζόντιες γραμμές, δηλαδή οι κεραίες της συσκευής, γύρω από τις οποίες υπήρχε έντονη αμφισβήτηση.
Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν. Η χωρητικότητά τους θα είναι 32, 128 και 256 GB.



Θεωρείται βέβαιο ότι το iPhone 7 θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη όπως και το iPhone 6, δηλαδή σε μέγεθος οθόνης 4,7 ιντσών και 5,5 για την έκδοση Plus. Κάποια νέα χρώματα ενδέχεται να προστεθούν στην ήδη γνωστή από τα προηγούμενα μοντέλα ποικιλία.
Προστέθηκε ένα καινούριο μαύρο. Το μέγεθος της οθόνης παραμένει το ίδιο.
 




Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.307
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top