- Reaction score
- 5.755
Αυτή η απλή ερώτηση...μετά από 3 χρόνια συμβίωσης με windows 10 τηλέφωνο λέω να αλλάξω τηλέφωνο....μεταξύ των δύο ποιο προτείνετε; (δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση.....αρκεί να έχουν αξιόπιστα gps και κάμερα)
Το ερώτημα κατ' εμέ έχει να κάνει με το ποιο λειτουργικό σύστημα προτιμάς και όχι τόσο με τη συσκευή. Παρόλες τις σοβαρές αστοχίες του iOS11 (που ακόμα δεν έχουν διορθωθεί), νομίζω πως σε ό,τι αφορά την ευκολία χρήσης και τη διαλειτουργικότητα με άλλα προϊόντα της Apple παραμένει αξεπέραστο.Αυτή η απλή ερώτηση...μετά από 3 χρόνια συμβίωσης με windows 10 τηλέφωνο λέω να αλλάξω τηλέφωνο....μεταξύ των δύο ποιο προτείνετε; (δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση.....αρκεί να έχουν αξιόπιστα gps και κάμερα)
Δεν ισχύουν τα παραπανω οχι οσον αφορα τα χαρακτηριστικάTo S8 μπορείς να το συγκρίνεις μόνο με το iphone 8+.
Tο μικρό iphone 8 έχει 2 τεράστεια "ελαττώματα" που το βγάζουν τελείως εκτός σύγκρισης.
Πολύ μικρή μπαταρία που θα σε κάνει πάντα να ψάχνεις πρίζα πρίν τελείωσει η μέρα και μια 4.7 οθόνη ανάλυσης HD που το 2018 είναι απλά για γέλια.
Αφού είμαστε σε AV forum, με το S8 θα πάρεις την 2η καλύτερη οθόνη που υπάρχει σε κινητό (με το Note 8 να έχει την καλύτερη) 2K+, HDR, superamoled και ένα πολύ καλό DAC 32bit μαζί με εξαιρετικά ακουστικά. Αααα και headphone jack να βάλεις αν έχεις και καλύτερα.
Οι κάμερες τους είναι πολύ κοντά με το S8 να υπερέχει λίγο στις λήψεις χαμηλού φωτισμού λόγω διαφράγρατος αλλά και multiframe processing.
Και τα 2 είναι χαζά γρήγορα τηλέφωνα, δεν νομίζω να σε προβληματίσει σε κανένα από τα 2 η ταχύτητα.
Μπαταρία ξεκάθαρα S8 με 50% μεγαλύτερη μπαταρία, γρήγορη φόρτιση outofthebox και ασύρματη γρήγορη.
Τα 2 λειτουργικά είναι πολύ κοντά με κανένα από τα 2 να είναι πιο εύκολο από το άλλο. Τα μεγάλα οφέλη του iOS θα τα πάρεις αν έχεις imac, 2 macbook, apple tv και όλοι οι γνωστοί σου έχουν iphone αλλιώς θα σου παρουσιάσει μεγάλα handicaps που θα σου κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη.
S8: ip68 vs ip67 του iphone
S8 σχεδιασμός 2017 που δεν υπάρχει όμοιο του VS μηλο που έχει σχεδιασμό 2014 και είναι ίδιο με άλλα 4 και μοιάζει με το 60% των κινέζικων.
Και όλα αυτά σε πολύ πιο χαμηλή τιμή.
Μάντεψε πιο έχω.![]()
Προσπάθησα να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορούσα προσθέτοντας και λίγο από την προσωπική μου εμπειρία μετά από 4 χρόνια εργασίας στον συγκεκριμένο χώρο και έχοντας επαφή με ότι κινητό έχει κυκλοφορήσει σε αυτό το διάστημα.Δεν ισχύουν τα παραπανω οχι οσον αφορα τα χαρακτηριστικά
Αλλα οσον αφορα την αξιολογηση σου![]()
Ρε δε βγήκε ακόμα!Κατά τα άλλα, S9+
Κι εγω αποψη εξέφρασαΠροσπάθησα να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορούσα προσθέτοντας και λίγο από την προσωπική μου εμπειρία μετά από 4 χρόνια εργασίας στον συγκεκριμένο χώρο και έχοντας επαφή με ότι κινητό έχει κυκλοφορήσει σε αυτό το διάστημα.
Που πιστεύεις ότι υπερέβαλα?
Οn topic
Ναι το Mate 10 Pro είναι καλύτερο και από τα 2.
Ναι αλλά oι AMOLED οθόνες νομίζω δεν έχουν καμιά σχέση με τις άλλες οθόνες! Είναι πολύ πιό ξεκούραστες (ιδίως τη νύχτα) και με πολύ καλύτερη απόδοση χρωμάτων.Θα αναφερθώ μόνο για τις οθόνες. Είναι πραγματικά αστείο να μιλάμε για 5" ή 6" και να λέμε ότι θέλουμε κάτι παραπάνω από Full HD. Δεν χρειάζεται. Στοιχείο εντυπωσιασμού και εργαλείο marketing για να προσελκύσει αγοραστές.
Οι AMOLED δεν μου αρέσουν καθόλου. Θεωρώ τα χρώματα υπερκορεσμενα για τα γούστα μου. Ίσως είναι και θέμα calibration γιατί το iphone x που έχει και αυτό Amoled λένε ότι έχει την καλύτερη και πιο ισορροπημένη εικόνα που είχε ποτέ panel amoled. Δεν ξέρω γιατί δεν το εχω δει live. Αν είναι έτσι τόσο άχρηστη είναι η Samsung;Ναι αλλά oι AMOLED οθόνες νομίζω δεν έχουν καμιά σχέση με τις άλλες οθόνες! Είναι πολύ πιό ξεκούραστες (ιδίως τη νύχτα) και με πολύ καλύτερη απόδοση χρωμάτων.
Έχω το ZUK Z2 και είναι μια χαρά, αλλά όταν βλέπω την οθόνη του Galaxy S7 που πήρα στη γυναίκα μου αλλά και του S6 που πήρα στην κόρη μου αλλά ακόμα και του παλιού μου S2 (με πολύ χαμηλίτερη ανάλυση) μου έρχεται να τρέξω να πάρω το S8 για μένα.
απ το s4 και μετα μπορεις να ρυθμισεις τα χρωματα στις amoled, και φυσικα και δεν ειναι η καλυτερη οθονη του iphone x, σιγα μην εδινε καλυτερη οθονη στην apple απ τα δικα της!Οι AMOLED δεν μου αρέσουν καθόλου. Θεωρώ τα χρώματα υπερκορεσμενα για τα γούστα μου. Ίσως είναι και θέμα calibration γιατί το iphone x που έχει και αυτό Amoled λένε ότι έχει την καλύτερη και πιο ισορροπημένη εικόνα που είχε ποτέ panel amoled. Δεν ξέρω γιατί δεν το εχω δει live. Αν είναι έτσι τόσο άχρηστη είναι η Samsung;
Είχε η γυναίκα μου S2 και στα χρώματα λέω " δεν γίνεται, ή το κάνουν επίτηδες ή έχουν αχρωματοψία". Πολύ κορεσμός, πάρα πολύ, και μια μπλεδίλα σε όλη την οθόνη που έλεγα ότι έχει φίλτρο. Από white balance να ειναι καλά το κίτρινο.