iPhone 8 ή Samsung S8;

Reaction score
21
Aπό προιόντα της apple είχα το 3gs κι έχω ακόμη ένα imac27.
Eκείνη την εποχή όντως το 3gs ήταν πολύ ανώτερο από οποιαδήποτε συσκευή android..
Aυτό θεωρώ ότι έχει αλλάξει πλέον , συν ότι έχει πολλά θετικά όπως πλήρη ελευθερία στη συσκευή σου (π.χ. να τη χρησιμοποιείς ως usb κτλ..) , περισσότερες δωρεάν εφαρμογές. Ακόμη και το mac το χρησιμοποίησα περισσότερο όταν πέρασα και τα windows.
Προσωπικά πιστεύω ότι πάνω από 250-400Ε είναι υπερβολή για μία αναλώσιμη συσκευή όπως το κινητό , επειδή μπορεί να σου πέσει , μετά από μερικά χρόνια η απόδοση της μπαταρίας πέφτει κτλ..
Εφόσον τίθεται θέμα GPS,camera
1. LGV30 και με οθόνη pled. Eπίση έχει υποστήριξη και για το Galileo το οποίο θα έχει και μεγαλύτερη ακρίβεια.
2. Μate 10 pro
3. Iphone X...Το 8 θεωρώ είναι κοροιδία , δεν έχει και τίποτα παραπάνω από το 7..Το Χ από την άλλη είναι πανάκριβο με αυτά τα λεφτά παίρνεις υπολογιστή.
4. ΗΤC11 , 11+ πολύ καλές κάμερες.

Αν και θεωρώ ότι θα σε καλύψει και ένα LG G6 με 400Ε.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.716
ειναι σαν έχεις χαρτί πολυχρομο επανω στην οθόνη κι οχι μεσα
Αυτό. Τέλος. :)
[DOUBLEPOST=1516052546][/DOUBLEPOST]
απ το s4 και μετα μπορεις να ρυθμισεις τα χρωματα στις amoled, και φυσικα και δεν ειναι η καλυτερη οθονη του iphone x, σιγα μην εδινε καλυτερη οθονη στην apple απ τα δικα της!
Δεν μας ενδιαφέρει αν έδωσε ή οχι την καλύτερη οθόνη. Η Apple πήρε ότι παρήγγειλε. Και έκανε το καλύτερο calibration ever όπως λένε τα tests. Αν τώρα αυτό το κατάφερε με υποδεέστερη οθόνη από αυτή ενός S8 ή Note 8 ακόμα χειρότερα για την Samsung. Και όπως είπε και ένας γνωστός YouTuber γεμάτος ειρωνεία "good job Samsung".
[DOUBLEPOST=1516052752][/DOUBLEPOST]
Αν και θεωρώ ότι θα σε καλύψει και ένα LG G6 με 400Ε.
Αυτό περίμενα και εγώ, και να πάει στα 300€ να τελειώνουμε. Super τηλέφωνο για αυτό που είναι.

Reaction score
1.469
Δεν μας ενδιαφέρει αν έδωσε ή οχι την καλύτερη οθόνη. Η Apple πήρε ότι παρήγγειλε. Και έκανε το καλύτερο calibration ever όπως λένε τα tests. Αν τώρα αυτό το κατάφερε με υποδεέστερη οθόνη από αυτή ενός S8 ή Note 8 ακόμα χειρότερα για την Samsung. Και όπως είπε και ένας γνωστός YouTuber γεμάτος ειρωνεία "good job Samsung".
Σωστα!:)
(Έγραψα και λάθος το πολύχρωμο )

Το Android ειναι ενα πιο ανοιχτό λογισμικό και αυτό ειναι συν
Ομως ακομα δεν κάνει τα πράγματα που μπορεί τόσο καλα και αξιόπιστα

Ενας συνεργατης που κουβεντιαζαμε στο γραφείο προσφατα μου λεει ασε ρε φιλε

Για να σου μεταφέρω εσενα ενα pdf απλο θα πρέπει να εχω το iTunes στο υπολογιστή μου ποσο πιθανο ειναι αυτο
Ενω εγω με το Android απλα το συνδεω στο pc το διαβάζει σαν usb stick και τελος

Του λεω ναι? Για μετέφερε τωρα ενα pdf στο Android σου
Μου απαντάει εεεε δεν εχω καλωδιο micro usb μαζι μου :D
Θα το στείλω με μειλ

Ε ετσι ρε φιλε το στέλνεις και στο iPhone του απάντησα

(η με το πρόγραμμα sendanywhere) σωτηριο;)

Σχεδον τα ίδια μπορείς να κάνεις αλλα με αλλο τρόπο νομιζω

:D

Last edited:

alexis

Reaction score
32.716
Σωστα!:)
(Έγραψα και λάθος το πολύχρωμο )

Το Android ειναι ενα πιο ανοιχτό λογισμικό και αυτό ειναι συν
Ομως ακομα δεν κάνει τα πράγματα που μπορεί τόσο καλα και αξιόπιστα

Ενας συνεργατης που κουβεντιαζαμε στο γραφείο προσφατα μου λεει ασε ρε φιλε

Για να σου μεταφέρω εσενα ενα pdf απλο θα πρέπει να εχω το iTunes στο υπολογιστή μου ποσο πιθανο ειναι αυτο
Ενω εγω με το Android απλα το συνδεω στο pc το διαβάζει σαν usb stick και τελος

Του λεω ναι? Για μετέφερε τωρα ενα pdf στο Android σου
Μου απαντάει εεεε δεν εχω καλωδιο micro usb μαζι μου :D
Θα το στείλω με μειλ

Ε ετσι ρε φιλε το στέλνεις και στο iPhone του απάντησα

(η με το πρόγραμμα sendanywhere) σωτηριο;)

Σχεδον τα ίδια μπορείς να κάνεις αλλα με αλλο τρόπο νομιζω

:D
Η μεταφορά αρχείων είναι μια κλασική καραμέλα που λένε όλοι.
Αν θέλουν δίσκο ας πάρουν δίσκο, στικακι, κάτι.
Όπως είπα εχω και απο τα 2.
Ποτέ μα ποτέ δεν χρειάστηκε να μεταφέρω αρχεία σε κάποια συσκευή ασύρματα.
Οπως εχω πει και παλαιότερα δεν είναι το ενα καλό και το άλλο άχρηστο. Είναι και τα 2 καλά, αλλά για διαφορετικούς χρήστες.
Δεν θέλουν τα ίδια όλοι. Απλό
Τώρα το ότι στον Α αρέσει αυτό και στον Β το άλλο δεν λέει τίποτα στην βαθμίδα αξιολόγησης. Είχε το ένα και πήρε το άλλο που δεν έχει καμία σχέση κλπ κλπ. Λίγο παραδίπλα θα υπάρχει άλλος που θα λέει τα αντίθετα.

Reaction score
1.469
Όπως είπα εχω και απο τα 2.
Ποτέ μα ποτέ δεν χρειάστηκε να μεταφέρω αρχεία σε κάποια συσκευή ασύρματα.
Οπως εχω πει και παλαιότερα δεν είναι το ενα καλό και το άλλο άχρηστο. Είναι και τα 2 καλά, αλλά για διαφορετικούς χρήστες.
Δεν θέλουν τα ίδια όλοι. Απλό
Τώρα το ότι στον Α αρέσει αυτό και στον Β το άλλο δεν λέει τίποτα στην βαθμίδα αξιολόγησης. Είχε το ένα και πήρε το άλλο που δεν έχει καμία σχέση κλπ κλπ. Λίγο παραδίπλα θα υπάρχει άλλος που θα λέει τα αντίθετα.
Ναι ειπες το πιο σωστό που το ξεχνάμε

Είναι και τα δύο πολυ καλα
Οποτε εξαρτάται τι προτιμας :thumbsup:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.391
Και εγώ προτιμώ σαν λειτουργικό το android.
μετά το iphone 4 και με ενδιάμεσο κρίκο το winphone 640lte (το λειτουργικό για τα μπάζα, η συσκευή αξιόπιστη αλλά δείχνει φτηνή), πέρασα στο j5 2016. Σκέπτομαι κάποιο samsung με 6 οθόνη.

Θεωρώ ότι σαν οθόνη η samsung είναι κορυφή, έτσι δεν κοιτώ τίποτα άλλο (αν και μου αρέσει κάτι σαν το Xiaomi Mi Mix 2) , θεωρώντας ότι δεν θα έχει την ποιότητα (κυρίως το κοντραστ) της .

Σκέπτομαι λάθος?

Α και κάτι άλλο,

περίπου πια είναι η χαμηλότερη τιμή για το s8??

Reaction score
707
Δλδ για να πάρει 10% καλύτερο κινητό απο το S8 του προτείνετε να δώσει τα διπλά χρήματα για iphone X.
Απο τα 570 να πάει στα 1100. Οκ.

Reaction score
21
470E μέσω Γερμανίας
https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5473234_-galaxy-s8-midnight-black-samsung.html
570Ε στο skroutz αν ενδιαφέρεσαι για τιμολόγιο.
https://www.skroutz.gr/s/11140286/Samsung-Galaxy-S8-64GB.html

Εφόσον έπεσε τόσο στη Γερμανία , τόσο θα φτάσει κι εδώ αργότερα.

NEWΔλδ για να πάρει 10% καλύτερο κινητό απο το S8 του προτείνετε να δώσει τα διπλά χρήματα για iphone X.
Δεν αξίζει η διαφορά...

Υπάρχουν αρχεία που χρειάζεται να μεταφέρεις από το κινητό σου προς άλλα κινητά/υπολογιστή κτλ..

alexis

Reaction score
32.716
Δλδ για να πάρει 10% καλύτερο κινητό απο το S8 του προτείνετε να δώσει τα διπλά χρήματα για iphone X.
Και ποιός είπε ότι το S8 είναι το καλύτερο Android; Υπάρχουν το Mate 10 Pro και έρχεται το V30. Είναι τόσο ικανή η Samsung να κατασκευάσει ένα χάλια λειτουργικό ενώ έχει καλό hardware, που μόνο αυτή μπορεί. Ακόμα και το G6 με 390€ είναι λιιιγο καλύτερο, και με περσινό επεξεργαστή.
Οπότε όποιος θέλει 10% καλύτερο τηλέφωνο (λάθος όνομα), από το S8 μπορεί εύκολα να πάρει το G6 και έχει και ρέστα.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.969
Στην κατηγορία τιμής (περίπου) του S8 βρίσκεται το iPhone 7 (+), γιατί να μην γίνει η σύγκριση με το 7άρι, το οποίο βρίσκω πλήρες (έχω το 7+).

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.566
Το mate 10 pro έχει την καλύτερη φωτογραφική μηχανή και τη μεγαλύτερη μπαταρία (4.000mAh), με δικό της σύστημα φόρτισης (περισσότερα αμπέρ από την Qualcomm 3) και φορτίζει γρηγορότερα από όλα, έχει καλύτερο κέλυφος στο λειτουργικό από την Samsung και είναι και πιο οικονομικό από το αντίστοιχο s8+.

Τα αϊτέτχια τι είναι;

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.391
Σήμερα πέρασα από media.. ασχολήθηκα με τα Huawei, samsung, iphone .

Όλα έχουν ανεβασμένη ποιότητα κατασκευής, εμφάνισης κλπ. Μπορώ να αναφέρω άνετα ότι το mate pro με κάλυψε πλήρως σαν και πιο προσιτό, άρα τίμιο. Δεν μπόρεσα να το δω σε σκοτεινό περιβάλλον βέβαια, όμως φαντάζομαι ότι δεν θα έχει πρόβλημα.

Πάντως το iphone x, με 5,8 οθόνη και χωρίς περιθώρια μου φάνηκε μικρό και χάνει σε εμφάνιση μπροστά στο s8 πχ. Η ταπεινή μου γνώμη είναι αυτή...

εδώ μία προσφορά, πως σας φαίνεται?
https://phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=4491

Last edited:

Reaction score
1.469
Σας βολευουν τόσο μεγαλα κινητα?

Επειδή δεν το ήξερα το mate το Google αρα λιγο
Πρόσεξε αυτό το θέμα που διαβασα

Last edited:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.382
Τον Φεβρουάριο παρουσιάζεται, κατά το καλοκαίρι θα πωλείται.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.566
Μπορείτε να εξηγήσετε τους λόγους με 2 λόγια?
Το λάιτ είναι άλλο πράγμα, άλλη οθόνη, άλλη μπαταρία, άλλο ζώο....
Τοπ ζώο είναι το προ, και συγκρίνεται με το s8+ και το note 8, αλλά και το pixel 2xl.
Προσωπικά, θα έπαιρνα το τελευταίο, ως οπαδός των καθαρόαιμων Android συσκευών (σκέτο Google) αλλά έχει παραμείνει πολύ ακριβό, σα το αϊτετχιο, και δεν το βρίσκω ελκυστικό σε τέτοια τιμή.
Το 10 προ έχει λογική τιμή, στα πλαίσια της κατηγορίας. Φυσικά είναι ακριβό τηλέφωνο..

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.391
Δηλαδή για να πάρουμε μια "σωστή" συσκευή πρέπει να σκάσουμε 700 ευρώ και άνω. Λίγο ακριβό σπορ έτσι?
Τέλος πάντων.
Πότε κυκλοφορεί το νέο s8?
[DOUBLEPOST=1516127692][/DOUBLEPOST]Και ο υπόλοιπος ανταγωνισμός απαντά δυναμικά!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.391
Η samsung δεν πιάνεται στα κινητά. Σήμερα σκάλισα λίγο το s8+ και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Κομψοτέχνημα! Ποιότητα κατασκευής? Ποιότητα γραφικών? Ντιζάιν? Φοβερό! Αν έφτανα στα 600 και κάτι, με κλειστά τα μάτια τα το αγόραζα. Δεν εντυπωσιάστηκα πάντως τόσο με το mate 10 pro. Εσωτερικώς δεν ξέρω τι γίνεται, αναφέρομαι στην πρώτη επαφή μαζί τους!

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489