Iron Man (2008)

Reaction score
0
Aνεφερα αυτο αλλα τελικα ηταν hoax !!!
OK.
Παντως η ταινια ηταν παρα πολυ ωραια.Αξιζε τα λεφτα της.Η ωρα περασα παρα πολυ γρηγορα.
Το μειον ηταν οτι δεν ειχε και παρα πολυ δραση.

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Iron Man (2008)

Εχτές το βράδυ πήγαμε σινεμά και την είδαμε. Πολύ καλή ταινία. Με σκηνές δράσης και αρκετό χιούμορ. Και ο Robert Downey Jr. πολύ καλός στον ρόλο του Στάρκ. Πραγματικά την ευχαριστήθηκα. :128:

Όσο για την έκπληξη στο τέλος, δεν είχε τίποτα. Περιμέναμε, έπεσαν οι τίτλοι τέλους, άδειασε η αίθουσα, άναψαν τα φώτα και τίποτα. :133:

Reaction score
6

Μπορει να μην ειχε την δράση που ειχε το transformers αλλα ήταν καλύτερο από αυτό…
Μου άρεσε και η κωμικη διάθεση του Robert Downey Jr.

Reaction score
7
Η ταινία έθεσε νέα στάνταρ απόδωσης ηρώων στο σελιλόιντ.Από τις καλύτερες μεταφορές που έχω δεί τελευταία (ειδικά Marvel που τους έχουν ξεκατινιάσει,από DC έχουν βγεί καλύτερες ταινίες).Περίμενα σαν μικρό παιδάκι εδώ και πόσους μήνες να βγεί.Και ευτυχώς με αντάμειψε 100%. Το μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας το βασίζω πάνω στον Robert Downey Jr. του οποίου ο ρόλος του Tony Stark είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του.

Reaction score
0
Μαριε οταν λες απο DC εννοεις τον Batman και το Superman?

Reaction score
7
Μαζί με αυτούς και τους ήρωες της Dark Horse Comics η οποία ανήκει στην DC και στο δυναμικό της οποίας ανήκουν ο Constantine,o Hellboy καθώς και ο V (V for Vendetta).

Reaction score
8

Η ταινια ηταν αρκετα διασκεδαστικη. :126:

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Iron Man (2008)

Μπορει η σκηνη να βγει στο Hulk.Θα δειξει...
Oντως θα εμφανιζεται ο Ρομπερτ τζουνιορ σαν Τονι Σταρκ στο HULK που θα προβληθει στις 12 Ιουνιου στην Ελλαδα.
Τωρα τι θα κανει σκηνες και τετοια θα μας πει ο Μητσαρας (jimdamian)σε θεμα που θα ανοιξει σχετικα ή μηπως εχει ανοιξει;:203::137::137:.

Πολυ καλη ταινια , γενικως μου αρεσει η Μαρβελ με κομικ της μεγαλωσα και οποια μεταφορα υπερηρωα κανει στην μεγαλη οθονη θα την δω .

Reaction score
130
Καλησπέρα. Το είδα χθές και μπορώ να πω ότι με βάση αυτά που είχα ακούσει για τη ταινία περίμενα περισσότερα.
Το πρώτο μέρος ήταν πολύ καλό, και φτιάχνει ωραία το πορτραίτο του εκεντρικού Τόνυ Στάρκ, η δράση όμως με τον Iron man σάν τιμωρό περιορίζεται μόνο σε μια αποστολή.
Δέν μου άρεσε ότι έπρεπε (όπως και στο Hulk) να δώση μάχη με το "κακό" ο οποίος είχε τα ίδια όπλα μ΄αυτόν. Με λίγα λόγια η δράση ήταν ότι σχεδόν είδα και στο τρέιλερ.
Θα έλεγα ότι αν δέν υπήρχαν οι απολαυστικές ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών θα ήταν μια ταινία της "σειράς".

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef