ISTAR H5

Reaction score
0
Χαίρετε όλοι,

γενικά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και αρκετό καιρό.
Ήταν να αγοράσω μία HDTV (Samsung a656 ή panasonic plasma 42") αλλά ένεκα της κρίσης, είπα να κρατήσω μερικα λεφτά στην άκρη.
Για αυτό, μέχρι να ξημερώσουν καλύτερες μέρες) αγόρασα ένα media player, ώστε να βλέπω κάτι HD στην noname (JCV ?) 720p TFT που έχω.
Εχω ακολουθήσει τις συζητήσεις εδώ, αλλά όντας ψυχάκιας, πήγα και προ-παρήγγειλα το (istar H5) παρακάτω:
http://www.hdplex.net/product.php?productid=16134&cat=0&page=1&featured

Το μόνο που πρέπει να έχει παραπάνω από το mini, είναι θέση για εσωτερικό σκληρό.
Αν είναι κάποιος περισσότερο σχετικός απο μένα, ας ρίξει μια ματιά στα specs, να μου πει τη γνώμη του.

Γιάννης

Reaction score
173
Απάντηση: ISTAR H5

Επεσε στα χερια μου καποτε το μικρο και μου αρεσε. Εκανε τα παντα χωρις να λεει οχι αλλα ηταν λιγο πιο αργο (στις εντολες) απ' το popcornΑ100.

Oπως και να εχει καλοταξιδο να ειναι και καλως ηλθες στο avsite!

Reaction score
0
Ευχαριστώ,

Σκεφτόμουν να αγοράσω και ένα από τα άλλα (ειδικά αυτό με το wifi add-on), αλλά κόστιζε αρκετά παραπάνω.
Οπότε, αντί να αγοράσω κανα izak, είπα να πάρω το istar.
Θα σας ενημερώσω μόλις το πάρω.
Τώρα άντε να βρώ καμιά τι-βι.
Πάω για ερώρηση στο αντίστοιχο τμήμα του φόρουμ.

Reaction score
0
Update:
Έφτασε το istar σπίτι και χθες πρόλαβα να το δοκιμάσω.
Καταρχήν δεν είχε εγχειρίδιο χρήσης, ούτε φυσικό ούτε ηλεκτρονικό.
Ευτυχώς βρήκα ένα ξένο φορουμ
Code:
[url]http://www.mpcclub.com/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=191[/url]
και μπόρεσα να βγάλω άκρη.
Το μηχάνημα φαίνεται καλό, δεν έχει λαμπάκια, ούτε κάνει θόρυβο. Δεν παρατηρησα σπασίματα στην κίνηση, ίσως επειδή όλα τα αρχεία μου είναι 720Ρ.
Έκανα φορματ μέσω usb με το πρόγραμμα από το τελευταίο firmware του απλού istar, και δοκίμασα μεταφορά αρχείου μέσω καλωδίου δικτύου. Ταχύτητα ~ 5mb/sec.
Οι υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικά, αν και δοκίμασα μόνο Αγγλικούς σε srt.
Όποιος χρειαστεί βοήθεια, ας το πει να αλληλο-βοηθηθούμε.

Reaction score
0
Παίδες, το μηχάνημα σκίζει σε ποιότητα εικόνας και "παίζει" κυριολεκτικά τα πάντα!. Έχω συνδέσει ένα USB DVD για να αναπράγω τις αποθηκευμένες HD ταινίες μου με άπταιστους ελληνικούς υπότιτλους(σε DVD δισκάκια, αρχεία 720p, 1080p, mkv, avi, divx, divx HD.....ANYTHING!)και ένα φλασάκι 16GB. Τι να πρωτοπώ! Αθόρυβη λειτουργία (δεν καταλαβαίνω πότε είναι ανοικτό, εκτός κι αν λειτουργήσω το USB DVD-RW!), δε ζεσταίνεται και έχει ΠΟΛΛΕΣ εξόδους ήχου(εγώ χρησιμοποιώ την Optical για σύνδεση στα Logitech Z5500 ηχεία μου) και εικόνας. Μόλις το σύνδεσα σε μια 37'' LCD SAMSUNG FullHD με καλώδιο HAMA HDMI v1.3, αναγνώρισε αυτόματα την ανάλυση εικόνας της TV και τη ρύθμισε..κρύσταλλο! Αν εντοπίσω καμια αδυναμία, θα σας ενημερώσω.. Τιμή=191 euro (με ΦΠΑ και έξοδα αποστολής μέσα...)

Reaction score
19
Έχω συνδέσει ένα USB DVD για να αναπράγω τις αποθηκευμένες HD ταινίες μου με άπταιστους ελληνικούς υπότιτλους(σε DVD δισκάκια, αρχεία 720p, 1080p, mkv, avi, divx, divx HD.....ANYTHING!)
Μαγκιά :615:

(εγώ χρησιμοποιώ την Optical για σύνδεση στα Logitech Z5500 ηχεία μου)
Μια από τα ίδια... Αν και έχω πετύχει 2-3 video με ήχο που δεν τον καταλαβαίνει ο αποκωδικοποιητής των Logitech.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.310
Members
38.447
Νεότερο μέλος
Gian