iWatch soon???

Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.457
Με κάθε επιφύλαξη,πολύ μεγάλη επιφύλαξη,ίσως έχουμε νέα και την ερχόμενη εβδομάδα!Μάλλον θα υπάρχει κυκλοφορία πριν το τέλος του 2014!
Είμαστε κοντά πάντως.

Σε όλα τα support center της Apple ανά τον κόσμο,κόψανε τις άδειες από 18/8 έως 8/9 πλην εξαιρετικών περιπτώσεων.Αν και νομίζω θα κάνουν ξεχωριστό event,δεν θα είναι για 8/9 με το iPhone 6 και το iOs8,όμως είμαστε κοντά πλέον για το iWatch.

Ισως την επόμενη Δευτέρα-Τρίτη να ξέρω πιο πολλά.Με κάθε επιφύλαξη πάντα!

Stay tuned στο avsite.gr γιατί θα το μάθετε πρώτοι!;)
 
Last edited:



Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.457


Με δύο εικοσιτετράωρα να μας χωρίζουν πλέον από το πολυαναμενόμενο event αποκαλυπτηρίων της πιο ενδιαφέρουσας σειράς προϊόντων των τελευταίων ετών, όπως δήλωσε προ καιροού ο CEO της, Tim Cook, το Reuters αποκαλύπτει ότι στη φετινή εκδήλωση έχουν προσκληθεί πολυάριθμοι εκπρόσωποι του χώρου της μόδας.

Το γεγονός αυτό ερμηνεύεται από το πρακτορείο ως μια ένδειξη ότι η Apple πρόκειται να αποκαλύψει την φορετή συσκευή iWatch (ή όπως αλλιώς θα την ονομάσει), και για το λόγο αυτό χρειάζεται την υποστήριξη της κοινότητας των fashion bloggers και editors μόδας, στέλνοντας τις περισσότερες προσκλήσεις από κάθε άλλη χρονιά προς αυτή την κατεύθυνση.

Παράλληλα, ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την εν λόγω συσκευή όπως για παράδειγμα ότι το iWatch θα διαθέτει το δικό το, ανεξάρτητο, app store και θα υποστηρίζει το κατέβασμα applications τρίτων, σύμφωνα με το 9to5mac, ενώ αρκετοί εικάζουν ότι η Apple θα παρουσιάσει δύο μοντέλα του iWatch.

Τέλος, σε συνάφεια με τα παραπάνω, ανακοινώθηκε ότι η Apple προσέλαβε τον πασίγνωστο designer Marc Newson, ο οποίος θα βοηθήσει στο λανσάρισμα του iWatch και θα δουλέψει στενά με τον επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της εταιρείας, Sir Jony Ive, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν και διατηρούν στενή φιλία.

http://www.lifo.gr/now/digital-life/52243
 

gkontoletas

trouble in my brain
Μηνύματα
16.841
Reaction score
2.192
fashion victims.......
ελπίζω να μην έχουν προβλήματα με τις πατέντες των James Bond και Michael Knight

 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.643
Μηνύματα
2.870.161
Members
37.934
Νεότερο μέλος
daemon76
Top