izak 80gb

Reaction score
0
Το βρήκα προσφορά με 99ευρώ (παλαιότερα είχε πλέον των 200!).
Μάλλον θα το παραγγείλω.
Το έχει κανείς να μου πει την αποψή του ?

Reaction score
6
Και μόνο σαν εξωτερικό δίσκο να το αγόραζες , τα ίδια λεφτά θα έδινες, οπότε μάλλον καλή αγορά έκανες.... ;)

Reaction score
0
Πριν κανα μήνα είχε στον Γερμανό στο Mall το izak των 40GB προσφορά στα 49 ευρώ. Το πήρα και μου βγήκε τεφαρίκι! Το μηχανάκι ζωγραφίζει! Από την spdif βγάζει dd και dts 5.1, στα divx παίζει και ελληνικούς υπότιτλους...όλα μια χαρά. Τα dvd τα περνάς ως .iso και τα διαβάζει ακριβώς σαν να είχες τον δίσκ μέσα. Θεωρητικά κάνει και upconvert σε 720 και 1080 αλλά δεν το έχω δει στην πράξη γιατί πρέπει να αγοράσω το εξτρα καλώδιο χρωμοδιαφορών.
Δεν παίζει κανένα HD αρχείο.
Βασικά το χρησιμοποιώ για εξωτερικό σκληρό γιατί σε μέγεθος είναι μικρό (2,5'' samsung φοράει), αλλά δεν με χάλασε που στα ταξίδια παίρνω μαζί μου και την μουσική μου και καμιά ταινιούλα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: izak 80gb

Δηλ. Θοδωρη αντι για τα μικρα flash mp3 player μπορουμε να κουβαλαμε αυτο;και τι αυτονομια μπαταριας εχει;

Reaction score
0
Όχι, δεν είναι υποκατάστατο φορητού mp3 player.
Χρειάζεται ρεύμα και χρειάζεται τηλεόραση.
Είναι όμως πολύ καλό για να μεταφέρεις μαζί σου ταινίες και μουσική και φωτογραφίες. Για παράδειγμα εγώ που όποτε επισκέπτομαι το πατρικό μου (καλή ώρα όπως τώρα) παίρνω μαζί 3-4 ταινίες και φωτογραφίες που θέλω να δείξω στους γονείς μου και κανα gigabyte mp3 για την πάρτη μου, τώρα δεν χρειάζεται να γράφω dvd και cd. Τα παίρνω μαζί μου, κατευθείαν plug in στον προβολέα και τον ενισχυτή και voila!
Επίσης στα συχνά ταξίδια που πάω στο εξωτερικό τα ίδια (εκτός από μια φορά στο Μιλάνο που η τηλεόραση αρνιόταν να γυρίσει στο s-video input).
Και αν έχεις avi και divx αρχεία και θες να τα δεις στην τηλεόραση ή τον προβολέα στο σπίτι σου, πάλι θα σου λύσει τα χέρια (αν δεν έχεις HTPC).
Δεν είναι επανάσταση αλλά είναι βολικό. Και για 49 ευρώ που έκανε...ούτε απλό δίσκο δεν παίρνεις σε αυτά τα λεφτά!

Reaction score
0
Να στο πω απλά, άμα δεν είχα πάρει το μηχανάκι ακόμα 1ο κύκλο lost θα έβλεπα και από prison break δεν θα είχα πάρει μυρωδιά. Ενώ τώρα καλύπτω τα κενά μου, χεχεχε.
Για σοβαρό player για να βλέπετε ταινίες μην το πάρετε, για κανα divx στην τηλεόραση είναι ό,τι πρέπει, όταν βαριέστε να κατεβάσετε το πανί.

Reaction score
1
Έχετε βρει πουθενά το 200gb ή κάτι μεγαλύτερο από τα 80 σε τιμή προσφοράς?
Πάντως όπως είπαν και τα άλλα παιδιά (επειδή το έχω δει)... σε χρήση αναπαραγωγής μην περιμένετε και πολλά. Αλλά αν το θέλετε για να μεταφέρετε αρχεία μαζί σας είναι ότι πρέπει και το κυριότερο... είναι 2.5'' και δεν χρειάζεται παροχή ρεύματος όταν συνδέεται με υπολογιστή, παίρνει ρεύμα από το καλώδιο Usb!

Reaction score
0
Οι υπότιλοι πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με το divx αρχείο, να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με το divx αρχείο (πχ movie1977.avi και movie1977.srt) και να είναι σωσμένοι ως unicode αντί του ANSI που είναι οι περισσότεροι. Όταν συνδέσεις το izak στην τηλεόραση και ξεκινήσεις την ταινία πατάς από το τηλεκοντρόλ το κουμπί subtitles και voila!

Reaction score
0
Το ΙΖΑΚ έχει μια έξοδο εικόνας που απο κάτω γράφει HDMI και σαν σχήμα είναι ίδια με HDMI. Όμως δεν είναι, είναι αναλογική έξοδος. Χτες μίλησα μαζί τους για να ρωτήσω αν θα έπαιζε με καλώδιο HDMI και μου το επιβεβαίωσαν. Η καλύτερη δυνατή σύνδεση που μπορείς να πάρεις από αυτή είναι component, αλλά πρέπει να πάρεις άλλο καλώδιο περίπου στα 20 ευρώ. Το παρεχόμενο s-video μια χαρά είναι....

Reaction score
804
Ετσι το κανω και εγω αλλα τιποτα .
Απο οτι διαβασα στις οδηγιες πρεπει να βαλω στο font φακελο ελληνικη γραμματοσειρα αλλα δεν ξερω που να την βρω

Reaction score
0
Οι υπότιλοι πρέπει να είναι σωσμένοι ως unicode αντί του ANSI που είναι οι περισσότεροι.
βεβαιώσου για το παραπάνω
δεν παίζουν καθόλου οι υπότιτλοι ή παίζουν αλλά κινέζικα?
Κατέβασε και το τελευταίο firmware, ήταν το πρώτο που έκανα όταν το πήρα.

Reaction score
804
Ανοιγω τους υποτιλους και παταω μετα save as unicode αλλα τιποτα .
Αληθεια που το βρηκες το firmware γιατι εγω στη σελιδα www.unibrain.com δεν το βρηκα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.514