izak 80gb

Reaction score
0
Παιδια νομιζω αυτο εψαχνα τοσο καιρο.Απλα πριν το παρω θελω να μου πειτε καποια πραγματακια απο εσας που το εχετε δοκιμασει.
-Με ενδιαφέρει πολύ η αναπαραγωγή ΜΡ3.Απο ποιότητα ηχου τι λεει? Εχει καλυτερο ηχο ή τον ιδιο απο οτι να παιΞεις τα ιδια κομματια γραμμενα σε cd-dvd(σε ΜΡ3) σε καποιον dvd player συνδεδεμενο με ενισχυτη?. Εχει audio out για να συνδεθει με ενισχυτη?(rca?)
- Μπορεις να κανεις playlist? Exei επιλογη suffle?(τυχαια επιλογή και παιξιμο Mp3s)
-Γενικα το παιξιμo μοyσικής και ταινιών γινετε με καποιον player οπως στα pc?H διαχειριση ειναι ευκολη?
- Βλεπεις στην TV to περιεχομενο του HDD me φακελους και αρχεια σαν explorer δηλαδη?
-Εχει εισοδο για μελλοντική επεκταση ή συνδεση με pc?
-Oλα αυτα πως διαχειριζοντε?Εχει καποιο remot control?
Το ξερω πολλα ρωταώ αλλα αφου το εχετε και το δουλευεται ζητάω τις εμπειρίες σας. Thanks

Reaction score
0
Παιδια νομιζω αυτο εψαχνα τοσο καιρο.Απλα πριν το παρω θελω να μου πειτε καποια πραγματακια απο εσας που το εχετε δοκιμασει.
-Με ενδιαφέρει πολύ η αναπαραγωγή ΜΡ3.Απο ποιότητα ηχου τι λεει? Εχει καλυτερο ηχο ή τον ιδιο απο οτι να παιΞεις τα ιδια κομματια γραμμενα σε cd-dvd(σε ΜΡ3) σε καποιον dvd player συνδεδεμενο με ενισχυτη?. Εχει audio out για να συνδεθει με ενισχυτη?(rca?)
αν το συνδέσεις στον ενισχυτή από την coaxial τότε αναλαμβάνουν τα dacs του ενισχυτή οπότε η ποιότητα είναι η μέγιστη δυνατή που επιτρέπει ο a/v σου. έχει και analogue out αλλά μην περιμένεις πολλά
- Μπορεις να κανεις playlist? Exei επιλογη suffle?(τυχαια επιλογή και παιξιμο Mp3s)
δεν το θυμάμαι, θα το κοιτάξω και θα σου πω
-Γενικα το παιξιμo μοyσικής και ταινιών γινετε με καποιον player οπως στα pc?H διαχειριση ειναι ευκολη?
είναι πανεύκολη. έχει δικό του player
- Βλεπεις στην TV to περιεχομενο του HDD me φακελους και αρχεια σαν explorer δηλαδη?
είναι χωρισμένο σε κατηγορίες: ταινίες, μουσική, φωτογραφίες. μέσα στους φακέλους αυτούς αναγνωρίζει μόνο τα σχετικά αρχεία. πχ mp3 στον φάκελο των ταινιών δεν θα το διαβάζει
-Εχει εισοδο για μελλοντική επεκταση ή συνδεση με pc?
συνδέεται κανονικά με usb και ο υπολογιστής τον βλέπει σαν εξωτερικό σκληρό. υπάρχει κανονική διαδικασία με firmware update που κατεβάζεις από το ίντερνετ
-Oλα αυτα πως διαχειριζοντε?Εχει καποιο remot control?
έχει remote κανονικό και πλήρες
Το ξερω πολλα ρωταώ αλλα αφου το εχετε και το δουλευεται ζητάω τις εμπειρίες σας. Thanks
στην διάθεσή σου για ό,τι άλλο θες

Reaction score
0
Thanks
Θελω να το παρω εξαντλήθηκε!
Το shop21 που το ειχε 99ε. τελος και οταν και αν φερει ΔΕΝ θα το εχει σε τετοια τιμη. Ο Γερμανος που πηρε ενας φιλος το 40gb στα 49 ε. το εχει 200!!!τωρα. Ολοι οι άλλοι απο 200 και ανω. Αν το βρει κανεις σε λογική τιμή ή αν δινει το δικό του ας μας το αναφερει.
Διαβασα οτι και HD Mediabox κανει παρομια πραγματα και καλύτερα.Τι λετε?

Υ.Γ. Οταν ειπα "Εχει εισοδο για μελλοντική επεκταση ή συνδεση με pc?" εννοούσα αν το izak διαβαζει το HD του PC και οχι το αντιθετο".

Reaction score
804
Παιδια εγω εχω 2 κομματια τα οποια τα πηρα για 2 φιλους τα οποια εχει το καθενα την δικη του αποδειξη 5-1-2007 απο shop21 αλλα επειδη βλεπω οτι μου κανουν νερα θα περιμενω μεχρι τα μεσα της εβδομαδας και θα τα δωσω .Αν ενδιαφερεται κανεις pm

Reaction score
0
Απάντηση: izak 80gb

Μηπως ξερετε να μου πειτε πως kai με ποιο προγραμμα διαβαζετε και σωζετε ενα srt αρχειο σε unicode για να πεξει στο izak?

Reaction score
804
Διαβαζεις το srt με wordpad και πατας save as και στο παραθυρο που ανοιγει αλλαζεις το ANSI σε UNICODE

Reaction score
0

Ευχαριστα νεα συμφωνα με το τελευταιο περιοδικό HighTech. H θηκη izak βγαινει μαζί με τον δισκο και τοποθετεις δικός μεγαλύτερης χωρητικότητας!!!

Reaction score
77

Ξέρετε αν έχει το iZak δυνατότητα δημιουργίας playlist ή κάτι παρόμοιο;
Το player που διαθέτει μπορεί να φτιάξει ένα προγραμματισμό τραγουδιών (με ταξινόμηση κατά άλμπουμ, τραγουδιστή ή είδος);

Γιατί αν παίζει απλώς τα κομμάτια με τη σειρά δεν έχει νόημα.

Reaction score
0
Με σχετική επιφύλαξη:
μπορείς να φτιάξεις μια λίστα στον media player αποτελούμενη από τραγούδια που έχεις μέσα στο izak και να το σώσεις στον ίδιο φάκελο με τα υπόλοιπα τραγούδια. Μετά αντί να πατήσεις αναπαραγωγή του αρχείο song.mp3 πχ, πατάς αναπαραγωγή της playlist.
Όλα τα παραπάνω με επιφύλαξη, δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα.

Reaction score
77

Πάντως είναι οι φθηνότερες από τα διάφορα ιντερνετο-μάγαζα που ερεύνησα.
Κάνω λάθος;

Reaction score
77
Απάντηση: Re: izak 80gb

Με σχετική επιφύλαξη:
μπορείς να φτιάξεις μια λίστα στον media player αποτελούμενη από τραγούδια που έχεις μέσα στο izak και να το σώσεις στον ίδιο φάκελο με τα υπόλοιπα τραγούδια. Μετά αντί να πατήσεις αναπαραγωγή του αρχείο song.mp3 πχ, πατάς αναπαραγωγή της playlist.
Όλα τα παραπάνω με επιφύλαξη, δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα.
Περιμένω τη δοκιμή και την απάντηση.
Αν γίνεται, με βολεύει αφάνταστα στην προετοιμασία εκπομπών μου από το σπίτι και παίξιμο των προγραμματισμένων live on-air.

Reaction score
0
Νίκο τελικά ήταν λάθος ο τρόπος που σου περιέγραψα, γράψε λάθος.
Λίστα όμως μπορείς να φτιάξεις από τα αρχεία που περιέχονται.
Σου επισυνάπτω ένα .pdf που βρήκα στο site του izak και περιγράφει το πώς γίνεται. Το δοκίμασα και δουλεύει πράγματι.

Attachments

Reaction score
0
Έχει βρει κανείς το izak από ξένο site σε καλή τιμή;
Από ελληνικά το φθηνότερο πρέπει να το βρήκα στο shop21.gr. 145euro με 80GB

Reaction score
0
Πριν κανα μήνα είχε στον Γερμανό στο Mall το izak των 40GB προσφορά στα 49 ευρώ. Το πήρα και μου βγήκε τεφαρίκι! Το μηχανάκι ζωγραφίζει! Από την spdif βγάζει dd και dts 5.1, στα divx παίζει και ελληνικούς υπότιτλους...όλα μια χαρά. Τα dvd τα περνάς ως .iso και τα διαβάζει ακριβώς σαν να είχες τον δίσκ μέσα. Θεωρητικά κάνει και upconvert σε 720 και 1080 αλλά δεν το έχω δει στην πράξη γιατί πρέπει να αγοράσω το εξτρα καλώδιο χρωμοδιαφορών.
Δεν παίζει κανένα HD αρχείο.
Βασικά το χρησιμοποιώ για εξωτερικό σκληρό γιατί σε μέγεθος είναι μικρό (2,5'' samsung φοράει), αλλά δεν με χάλασε που στα ταξίδια παίρνω μαζί μου και την μουσική μου και καμιά ταινιούλα.
Έχω το Packard Bell είναι ίδιο με το izak,
Πες μου σε παρακαλώ πώς περνάς τα DVD μέσα ως .iso όπως λες και τα διαβάζει κανονικά με υπότιτλους.
Κατάφερα μόνο να τα περάσω σαν .vob και τους υπότιτλους ως .ifo (δεν τους βλέπει καν όταν συνδέατε στην TV) και μου παίζει την ταινία αλλά δεν διαβάζει τους υπότιτλους ούτε αν πατάω sub.
Ευχαριστώ

Reaction score
2
Τα dvd τα περνας μεσω του dvd decrypter.
Κανεις iso read .... και μετα copy to .iso στο ιζακ στο φακελο Movies.

Reaction score
0
Νέο Firmaware παιδιά Version 2.0.0.62. Φτιάχνει τα παρακάτω.

April 20, 2007
  • Western Digital 100gb and 120gb disks are supported.
  • The problem of the language settings not being restored is fixed.
Το πέρασα και είναι ΟΚ.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89