izak 80gb

Reaction score
0
Ευκαιρία να σας κουράσω και άλλο.... :happy_9:

Στο DVD που έχω στο σαλόνι μπορώ να βλέπω μια ταινία από 2.35 κάδρο, σε 1.85 περίπου και αν η ταινία είναι 1.85 την κάνει 4:3.
Δηλ το dvd μεγενθύνει λίγο την εικόνα (με απώλεια τα πλαινά) και έτσι στην τηλεόραση δεν βλέπω μια μακρόστενη λωρίδα, πράγμα που είναι αρκετά εκνευριστικό, ειδικά στο 2.35.

Το izak έχει ανάλογη ικανότητα όταν παιζει dvd από .iso;
.

Έχουμε και λέμε. Καταρχήν από το μενού του iZak έχεις τις εξής επιλογές όσον αφορά το είδος της Tv:
α.4:3 Letter Box
β.4:3 Pan Scan
γ.16:9
Ανάλογα με το τι θα επιλέξεις το iZak προσαρμόζει το αποτέλεσμα. Μετά από ένα μικρό test μπορώ να σου πω πως όταν το έχω ρυθμισμένο 4:3 Letter Box ή Pan Scan στην 29" Sony που έχω εδώ το αποτέλεσμα είναι αυτό και αυτό (δεν είναι και οι καλύτερες φωτογραφίες) που πιθανόν είναι αυτό που ζητάς. Αν αλλάξω σε 16:9 τότε η εικόνα πιάνει όλη την οθόνη χαλώντας την γεωμετρία. Τέλος να προσθέσω πως σε κατάσταση 4:3 πατώντας το πλήκτρο Zoom από το Remote έχεις διάφορα αποτελέσματα τα οποία πλησιάζουν ακόμα ποιο πολύ σε αυτό που ζητάς. Ελπίζω να βοήθησα :happy_4:

Reaction score
0
Μήπως ξέρει κανείς αν υποστηρίζει κάποιας μορφής playlist?

Θέλω μια συσκευή που να μπορεί να παίζει βιντεάκια (xvid/divx/mpg) συνεχόμενα σε μία τηλεόραση στην βιτρίνα ενός καταστήματος και φαίνεται να είναι ότι πρέπει αν έχει playlist. Δεν θέλω να γράφω dvd κάθε φορά για να προσθέτω βιντεάκια ή για να αλλάξω την σειρά...

Reaction score
2
Δοκίμασα 3 φορές χτες το firmware update και τις 3 φορές η μπάρα δεν προχωρούσε, έμενε κολημμένη στην αρχή. Μετά από 2-3 ώρες το έκλεισα με κίνδυνο να καταστραφεί (η Unibrain καλύπτει τέτοια περίπτωση με αντικατάσταση συσκευής, απ'οσο γραφεί στο site της).
Τα προηγούμενα updates είχαν γίνει απροβλημάτιστα. Μιας και το συγκεκριμένο update δεν δίνει κάτι σημαντικό στην περίπτωσή μου μάλλον θα μείνω με το προηγούμενο μέχρι το επόμενο.
Προσεξε τα αρχεια για τα update να μην ειναι συμπιεσμενα (θα τα καταλαβεις αν ειναι μπλε τα γραμματα και οχι μαυρα). Αν ειναι κανε δεξι κλικ πανω στο αρχειο properties advanced και ξετσεκαρισε το compress contents to save disk space.
Μετα copy paste στο i-zak και το πηρε.

Reaction score
0
Κοίτα σύμπτωση: μετά από τόσους μήνες που το είχα γράψει αυτό, σήμερα έκανα format και το firmware ολοκληρώθηκε κανονικά. Και μπαίνω εδώ και διαβάζω για το ποστ που είχα κάνει τότε.
Πάντως δεν είδα να αλλάζει κάτι με το νέο firmware.

Reaction score
2
Αντιγράφω απο unibrain:
April 20, 2007

*

Western Digital 100gb and 120gb disks are supported.
*

The problem of the language settings not being restored is fixed.

Reaction score
2
November 26, 2007

* Added support for the following Western Digital hard disks:
WD1000UE, WD1000VE , WD1200BEVE,
WD1200UE, WD1200VE, WD1600BEVE,
WD2500BEVE, WD600BEVE, WD600UE,
WD600VE, WD800BEVE, WD800UE, WD800VE

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader