J.J Abrams - Alcatraz tv series

Reaction score
60
[IMGl]http://img406.imageshack.us/img406/88/500xalcatraz.jpg[/IMGl]Όλα εδώ μαζεμένα για τη νέα τηλεοπτική δουλειά του J.J Abrams.

Δεν ξέρουμε αν θα είναι το νέο Lost, πάντως ότι κάνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος τραβάει την προσοχή.

http://io9.com/5739027/

Reaction score
39
Για να δούμε τι θα δούμε (και πότε θα το δούμε) :118:

Διαβάσατε αυτό που λέει για την προ φυλακής χρήση του νησιού; Μήπως ο JJ αντιγράφει "το νησί":135: Αν και κάτι είχα διαβάσει παλιότερα για Ινδιάνους..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: J.J Abrams - Alcatraz tv series

Για να δούμε τι θα δούμε (και πότε θα το δούμε) :118:

Διαβάσατε αυτό που λέει για την προ φυλακής χρήση του νησιού; Μήπως ο JJ αντιγράφει "το νησί":135: Αν και κάτι είχα διαβάσει παλιότερα για Ινδιάνους..
99% του χρόνου.

Reaction score
60
Απάντηση: J.J Abrams - Alcatraz tv series

Tα 2 πρωτα επεισοδια ειναι ηδη διαθεσιμα !

Για να δουμε τι θα δουμε αποψε !

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Είδα ήδη απο χθές τα 2 πρώτα επεισόδια.
Δεν είναι αυτό που περίμενα αλλά θα περιμένω την ολοκλήρωση του 1ου κύκλου για να δω αν θα το συνεχίσω.

Reaction score
60

Bλεποντας τα 2 πρωτα επεισοδια πιστευω οτι και αυτη η παραγωγη του j j θα ειναι γεματη ανατροπες και ερωτηματικα καθε βδομαδα.

Μ αρεσαν γενικα και θα περιμενω την εξελιξη της

Reaction score
119

H σειρα ειναι για παιδακια (...δυστυχως, δε το λεω με κακια αλλα ηδη στο δευτερο επεισοδιο ειχα βαρεθει) και αν δεν αλλαξουν καποια πραγματα γρηγορα θα γινει το νεο Tera Nova.

Reaction score
89
εμενα μου αρεσε αρκετα παντως!! απλα εχω μια φοβια μηπως στη συνεχεια καταντησει βαρετο κ μονοτονο αφου το σκεπτικο θα ειναι οποιος γυριζει τον μαζευουμαι. Για να δουμε καθε ποτε θα εχει τωρα καινουργια επεισοδια?

Reaction score
89
Γεια σου Γιαννη βρηκαμε δουλεια καθε δευτερα τωρα!!!! Πραμα που σημαινει δε θα ασχοληθω καθολου με το game of thrones season 2. Oταν τελειωσει κ ο δευτερος κυκλος τοτε θα αρχισω μια κ ξω!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.122

Αυτό που βλέπω είναι ότι τα επεισόδια 8-9 και 11-12 θα είναι διπλά, όπως και το 1-2

Reaction score
39
Είδα το πρώτο και δε μου κάνε κλικ. Για να μην πω ότι με χάλασε κιόλας. Λέω να επιμείνω λίγο ακόμα και αν δεν... :618:

Reaction score
0

κατα την γνωμη μου και αφου ειδα και το 3ο επεισοδιο νομιζω οτι προκειται για αξιολογη σειρα .Δεν ξερω αν θα εξελιχθει σε blockbuster τυπου Lost αλλα ειναι τραβηχτικο σε πλοκη

Reaction score
89
εγω θα δω ακομα κανα δυο επεισοδια αλλα αμα το σκεπτικο ειναι σε καθε επεισοδιο να γυρναει ενας να τον κηνυγανε κ στο τελος να δειχνει τη φυλακη που τους μαζευουν μαλλον θα περιμενω να τους μαζεψουν ολους κ να δω το τελευταιο επεισοδιο να δουμε πως τελειωνει.....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.122

Έχω μαζέψει τα 4 πρώτα επεισόδια. Από τα σχόλιά σας όμως καταλαβαίνω ότι είναι μια διαφορετική έκδοση του Breakout Kings που πήγε άπατο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.239
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos