Jbl intonato24

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
http://www.jblpro.com/www/products/recording-broadcast/monitor-controllers/Intonato-24
Μηπως βρεθηκε ο αντιπαλος του dirac?
Dimifoot για περιμενε για τιμουλα τον φεβρουαριο πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση?
Το μονο με multiple subwoofer calibration, ολα τα αλλα στρωνουν μονο delay και level και μετα τα βλεπουν σαν ενα.
Για να δουμε jbl ειναι αυτη...

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.779
Μοιάζει με τις ddrc συσκευές της minidsp.
Ας δούμε τι εχουν να προσφέρουν και αυτοί, ειναι πολυ σοβαρή εταιρία.

Απο την αλλη, φαινεται απαραίτητη η χρήση AV prepro ή receiver για consumer καταστάσεις, και επακόλουθες AD-DA μετατροπές, μιας και πολυκαναλο digital σήμα απο ταινίες δεν μπορείς να εχεις με "γήινους" τρόπους.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Μοιάζει με τις ddrc συσκευές της minidsp.
Ας δούμε τι εχουν να προσφέρουν και αυτοί, ειναι πολυ σοβαρή εταιρία.

Απο την αλλη, φαινεται απαραίτητη η χρήση AV prepro ή receiver για consumer καταστάσεις, και επακόλουθες AD-DA μετατροπές, μιας και πολυκαναλο digital σήμα απο ταινίες δεν μπορείς να εχεις με "γήινους" τρόπους.
Αυτο το AD to DA γιατι το φοβομαστε τοσο πολυ? Τι προβληματα δημιουργει?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.779
Εξαρτάται απο την υλοποίηση. Απο τίποτα (τελείως "διάφανο") μεχρι "άστα να πάνε".

Ας πουν οι "προχωρημένοι"...εγω δεν βάζω τα αρχεία μου στη "μέγγενη", εκτός αν εχει καμία βαρειά υπογραφή η σχεδίαση, που να εμπνέει εμπιστοσύνη (πχ Putzeys).

Στον κινηματογραφικό ήχο δεν πιστεύω πως ειναι τοσο σημαντικό (ισως γιατι εχω περιορισμένο ενδιαφέρον).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.214
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney