Jbl LSR 305 vs Tannoy Reveal 502

Reaction score
1.988
Ότι λέει ο τίτλος....ποιο θα διαλέγατε για monitor χρήση σε γραφειο συνδεδεμένο με pc;
Μιλάμε για μεταχειρισμένα κ στις 2 περιπτώσεις κ με την τιμή υπέρ των jbl.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.284
Ότι λέει ο τίτλος....ποιο θα διαλέγατε για monitor χρήση σε γραφειο συνδεδεμένο με pc;
Μιλάμε για μεταχειρισμένα κ στις 2 περιπτώσεις κ με την τιμή υπέρ των jbl.
jbl vfm αυτή η σειρά
αλλά με απασχολεί και το bass reflex στο γραφείο...θα έχεις κενό πίσω από το ηχείο?

Reaction score
1.988
Θα δείξει. Για πόσο χώρο μιλάμε; 30 πόντοι είναι καλά;....Αν προχωρήσω στην αγορά θα τοποθετηθούν σε γραφείο με αρκετό βάθος......

daharis666

Moderator
Reaction score
83.284
Θα δείξει. Για πόσο χώρο μιλάμε; 30 πόντοι είναι καλά;....Αν προχωρήσω στην αγορά θα τοποθετηθούν σε γραφείο με αρκετό βάθος......
δεν έχω ιδέα...αλλά
λογικά θα είσαι κομπλέ με 30

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
τα εχω τα jbl, για χρηστη στο γραφειο δεν ξερω, κατι δεν μου αρεσε, πιο ανοιχτα διπλα στην τηλεοραση στα 2 μετρα μου πανε πολυ καλυτερα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.773
Ε, μα...

Αυτά, έχουν πολύ μικρό γούφερ, δε μπορεί να γεμίσει καθόλου χαμηλά, με αποτέλεσμα να υπερκαλύπτει το τουίτερ και να ακούγονται σχετικώς ενοχλητικά τσιριχτά πριμοτέτχια.

Ούτε με σαμπ δεν έρχεται.

Στο 8" κάτι γίνεται. Με σαμπ στο 8", είσαι άρχοντας.

Κανονικά θα έπρεπε να απαγορευτούν τα 6" και κάτω. Δια νόμου. Εκτός της περίπτωσης των αρέι, όπου και 3,5" μεγάφωνα, αρκούν (φαντάσου μια στήλη με >20 τέτοια..)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.773
Πόσα; :whistling: :o :D
Μικρά (αναλόγως κυρίως ηχείων και χώρου) και τουλάχιστον δύο.

Με ένα, μόνο του, θα γνωρίσεις από πρώτο χέρι τα προβλήματα των στασίμων και των ακυρώσεων. Δε λέω, ενδιαφέρον χόμπι η ενασχόληση με άλυτα προβλήματα, σα το γόρδιο δεσμό. Για μουσική όμως, ένα ίσον πρόβλημα, μηδέν χαρά.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
8 ιντσες ειναι μια καλη μαγια (10ρακι ειναι ιδανικο)...... για να κουμπωσεις ενα 10-2 σαμπακι
και να κους ηχο της προκοπης

Reaction score
6.596
Τα 10 εκατοστα ειναι μια χαρα !!
To lsr 305 ειναι το ποιο πετυχημενο μοντελο της σειρας, αν ηταν αλλο μοντελο αλλης εταιριας πιθανον να προτεινα 8ιντσο...
Μην το υποτιμας απο τα 5'' κυριως λογω μεγεθου καμπινας εχει το καλυτερο σε εκταση χαμηλο!! στην κατηγορια που κινειται....
Ειδικα τωρα στην μειωμενη τιμη λογω ελευσης του νεου μοντελου αξιζει ακομη περισσοτερο.
Το 8ιντσο της σειρας ειναι ποιο θολο και χειροτερο χαμηλο, κυριως λογω πλαστικης μπαφλας~καμπινας κατι που στο μικροτερο ειναι λιγοτερο αντιληπτο....
Αν ηταν π.χ. το presonus eris E8 θα στο προτεινα σιγουρα , οχι ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση...:)

Reaction score
1.988
Κάτι που ξέχασα να αναφέρω στο αρχικό μου μήνυμα ( και που μάλλον παίζιε ρόλο) είναι πως τα ηχεία, αν τελικά αποκτηθούν, θα έχουν τον ρόλο των monitor σε υπολογιστή που έχει ήδη περασμένα 2-3 προγράμματα επεξεργασίας ήχου μουσικών οργάνων.....
Δεν τα θέλω δλδ για να ακούω μουσική με την ευρέια έννοια!
Πολύ πιθανόν να συνδεθούν και μόνιμα με αυτό που ήδη υπάρχει.....

Reaction score
1.550
Θα χρειαστείς σίγουρα βάσεις καλές για να τα απομονώσεις από το γραφείο.
Νομίζω το 5αρι καλύτερα. Εγώ έχω τα 305 σε 80 πόντους μεταξύ τους και νιώθω ότι θέλουν τουλάχιστον 1 μέτρο.
Για μόνιτορ χρήση, έχω τις αμφιβολίες μου.
Το τσιριχτο μην το φοβάσαι. Έχουν ρυθμιστικά που στο κάνουν ακόμα και μεσαιατο. Από μπάσο δε θα σου λείψει με αυτα τπτ. Για αποσταση απο πισω δε μπορω να εκφερω γνωμη καθως το γραφειο μου δεν ακουμπαει σε τοιχο.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.284
Θα χρειαστείς σίγουρα βάσεις καλές για να τα απομονώσεις από το γραφείο.
Νομίζω το 5αρι καλύτερα. Εγώ έχω τα 305 σε 80 πόντους μεταξύ τους και νιώθω ότι θέλουν τουλάχιστον 1 μέτρο.
Για μόνιτορ χρήση, έχω τις αμφιβολίες μου.
Το τσιριχτο μην το φοβάσαι. Έχουν ρυθμιστικά που στο κάνουν ακόμα και μεσαιατο. Από μπάσο δε θα σου λείψει με αυτα τπτ. Για αποσταση απο πισω δε μπορω να εκφερω γνωμη καθως το γραφειο μου δεν ακουμπαει σε τοιχο.
εεεε μισές δουλειές κάνεις...
κόλλα το στον τοίχο και πες μας:p:roflmao:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.839
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo