Jbl Studio 5 series.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Jbl Studio 5 series.

Όποιος έχει τηλεόραση ας πάρει τα βάσης.Μια χαρά ταιριάζουν.
και στην περιπτωση των μεγαλων ?
ηχομερατη με το ζορι ?
ή θα κανεις οτι οι γερμανοι με τα κλιπς ρφ7 ? που για κεντρικο βαζαν ενα ιδια ξαπλα ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Για να δουμε θα τα ακουσουμε καποια στιγμη.......

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.438

προσωπικά έχω φάει κάτι ανεπανάληπτες "γροθιές" από επαγγελματικά JBL που δε κατεβαίνουν κάτω από 40 κύκλους, που κάτι B&W και Wilson ούτε στα πιο υγρά όνειρά τους δεν φαντάζονται...

κι όταν τα ακούς αυτά τα JBL, λες μέσα σου "αυτό είναι μπάσο, όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες"...

ρε δε πα να'χεις μια αρμαθιά σαμπ με τις τάδε και τις δείνα επιδόσεις στα 5 Hz, αυτό το σλαμ και τον παλμό των JBL, αυτό το ταρακούνημα των ενδότερων σπλάχνων σου και την αναδιάταξη των εντερικών σου ελίκων, ούτε στον ύπνο τους, αυτή τη μπότα, ούτε κατά διάνοια...

και να μη το πάω μακριά, και γω JBL επαγγελματικό σαμπάκι έχω με τα (!!!) μαγκνεπάν μου, που το πας αυτό?

ο άρτζι παίζει με διάφορα, και δε τον αδικώ, αλλά είναι μέχρι να βάλει ένα σοβαρό JBL στο δωμάτιό του, τότε (και μόνο τότε) θα αναθεωρήσει πολλά...

(αυτό ήταν "τιπ", αφιερωμένο σε σένα, φίλε ανάργυρε...)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

dear costa (απο το dr costa) (ξερεις τον ισπανο μεγαλογιατρο των bikers) εχω ακουσει j, καμποσες φορες.Ναι ειναι σαμαπαρα, και τρως ξυλο με την σεσουλα 70-120 hz μαλλον ειναι μονολογος , αλλα θες και τα χαμηλα σου.
Θα μου πεις τι θες απο τα δυο ? και λεω ειναι πλεονασμος να θελω και τα 2 ?
Τα j κουβαλανε τρελλες περγαμηνες , και μιλαμε για τα <μεγαλα> γιατι το απλο 15αρι απλα δεν.
Βασικα θα περιμενα απο το 15αρι να εχεις και αυτο τα γκατς που εχουν τα μεγαλα αδερφια του.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Και κατι ακομα που δεν καταλαβαινουν πολλοι, το σαμπ δεν ειναι μονο βουταω και παιζω δυνατα χαμηλα.σαμπ ειναι να μπορει να παιξει και δυντα ψηλα, ψηλα μεχρι τους 120 κυκλους.Και εκει εχει το fun του, εκει να δεις γαστρικες αναδευσεις......μασαζ απο την πυλαια φλεβα , μεχρι τα μυοκαρδια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οσο αφορα τις μεγαλες κολωνες αν δεν κανω λαθος ο ηχος τις ειχε παρουσιοασει πριν 2-3 μηνες.......

Reaction score
0

καλησπερα κυριε αρβανιτακη θα ηθελα να σας ρωτησω για το Ηarman BDS 770, ο χωρος μου ειναι περιπου 50 τμ εχω αγορασει την SAMSUNG 46 3D 7000, και για προβολη ταινιων εχω ενα PS3 καποια παιδια μου εγραψαν οτι μπορειτε να με ενημερωσετε τι μπορω να κανω .ευχαριστω φιλικα ΧΡΗΣΤΟΣ

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Jbl Studio 5 series.

Εσύ άκου τα midbass σου κι άφησε τον κόσμο να προχωρήσει μπροστά. Α και που σαι τα μαθες? Βούλιαξε ο Τιτανικος βρε....:116:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751

καλησπερα κυριε αρβανιτακη θα ηθελα να σας ρωτησω για το Ηarman BDS 770, ο χωρος μου ειναι περιπου 50 τμ εχω αγορασει την SAMSUNG 46 3D 7000, και για προβολη ταινιων εχω ενα PS3 καποια παιδια μου εγραψαν οτι μπορειτε να με ενημερωσετε τι μπορω να κανω .ευχαριστω φιλικα ΧΡΗΣΤΟΣ
50 τετραγωνικά είναι μεγάλος χώρος για ηχεία δορυφόρους.
Αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις και στην μουσική, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Timaras

Reaction score
2.178
Re: Απάντηση: Jbl Studio 5 series.

...ο άρτζι παίζει με διάφορα, και δε τον αδικώ, αλλά είναι μέχρι να βάλει ένα σοβαρό JBL στο δωμάτιό του, τότε (και μόνο τότε) θα αναθεωρήσει πολλά...
Όπως?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ε.....μια βαριοπουλα θα μου ερθει κλασεις φτηνοτερα
και οτι γινει θα ειναι
ετσο α μανο
hecho a mano
ή μαλλον
totalmente a mano
ολικα στο χερι
σαν τα κουβανεζικα πουρα ενα πραμα,εχω μπολικα μπασα, για την ωρα, στο μελλον θα δουμε........
Και κατι ακομα
οσοι ειχαν ακουσει το συστημα της klipsch thx u2 στο μαριοτ 05-6 και στην ελεξπο , ξερουν για τι μπασα μιλαω,
και εκει παιζαν με 2 σαμπακια, εγω φουλαρω με 4 .........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier