Jeff Rowland 535 Stereo Amplifier Review.......πανωλεθρία

Reaction score
3.628
Η μία δεν ειναι μονοσυλλαβη ρε ποντιε! :biggrin:
Παιδια,βρισκετε προσβλητικο το μηνυμα μου με βαση την οικειοτητα που εχω προς το μελος που απευθυνθηκα και τον τροπο που ολοι μιλαμε στο φορουμ;Μολις μου δοθηκε warning!Εγω νομιζα οτι εδω ειμαστε μια παρεα!

Reaction score
12.626
Παιδια,βρισκετε προσβλητικο το μηνυμα μου με βαση την οικειοτητα που εχω προς το μελος που απευθυνθηκα και τον τροπο που ολοι μιλαμε στο φορουμ;Μολις μου δοθηκε warning!Εγω νομιζα οτι εδω ειμαστε μια παρεα!
Μήπως είναι πόντιος αυτός που στο έριξε και εθίγη; :lolsign:
( εγώ πάντως σαν χαβαλέ το εξέλαβα )

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
Προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Δεν μας ενδιαφέρει αν είστε κολλητάρια ή ζευγαράκι. :p

Reaction score
2.803
Η λέξη "μια" είναι συνιζημένος τύπος και θεωρείται μονοσύλλαβη οπότε δεν χρειάζεται τονισμό.
Βέβαια πολλές άλλες μονοσύλλαβες λέξεις που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης η μετατροπή ομιλίας σε κείμενο τις τονίζει.

Reaction score
12.626
Πίσω στο θέμα, τόσα χρήματα για ένα μηχάνημα που κοστίζει τόσα πολλά, τρώει τη σκόνη του Hypex και χρειάζεται και καλώδια (ηχείων) για να λειτουργήσει ( :tongue: ) , too much! Αλλά μου κάνει εντύπωση πως εκεί την εταιρεία άφησαν μια τέτοια πατάτα να βγει στην αγορά. Τουλάχιστον τα Jeff Rowland τα είχα σε εκτίμηση.

Reaction score
2.803

Αλήθεια τώρα;
Εμένα δεν με πρόσβαλε αυτός ο χαρακτηρισμός, ούτε καν..
Βέβαια και ο Zizik θέλει να κρατάει τα προσχήματα και να μην παρεκτρέπονται οι συζητήσεις στο site, τη δουλειά του κάνει.. :geek:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
Καλα ενταξει, περαν ολων των μετρησεων και των τεστ απ το εν λογω φορουμ, που ειναι ιδιαιτερα επιμορφωτικα και περαν της πραγματικοτητας, δε νομιζω η εταιρια να χασει κ μερος του αγοραστικου κοινου της ... ;) 8-)

Last edited:

Reaction score
3.628
Καλα ενταξει, περαν ολων των μετρησεων και των τεστ απ το εν λογω φορουμ, που ειναι ιδιαιτερα επιμορφωτικα και περαν της πραγματικοτητας, δε νομιζω η εταιρια να χασει κ μερος του αγοραστικου κοινου της ... ;) 8-)
Διοτι το κοινο της δεν ασχολειται με το ASR...

Reaction score
4.587
Άραγε τα Dynaudio Core που φοράνε τα ίδια modules θα παίζουν; ;)
Το ίδιο μπορεί να μετρούν κι εκεί, που δεν είναι άσχημα έτσι κι αλλιώς Η διαφορά βρίσκεται στο γεγονός πως με τα λεφτά που κοστίζει ο "τζεφ" η νταϊναούντιο σου πουλάει τρίδρομο ζευγάρι ενεργών ηχείων με ντακ.

Το σασί πάντως παίζει να κοστίζει ένα χιλιαρικάκι από μόνο του.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.328
Ο χαβαλες που μας βγαίνει αυθόρμητα, δεν οφείλεται τόσο στις επιδόσεις του εν λόγω ενισχυτή.

Οφείλεται στην αντιμετώπιση των χαϊεντάδων, που όταν προτείνουμε τον παμφθηνο Κραουνάκη βγάζουν σπυργιά, ενώ στο άκουσμα και μόνο της φίρμας Τζεφ ρόουλαντ, προσκυνούν.

Αυτή είναι η διαφορά μας εν τέλει. Εμείς κοιτάμε και καμία μέτρηση, αυτοί κοιτάνε την ούγια και την τιμή πώλησης. Αυτές είναι οι παράμετροι πίστης και υποταγής στο Χάι Ενδ. Ούγια και τιμή....

Προσγείωση λοιπόν στην πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι πως αυτός ο Τζεφ ρόουλαντ και ο ζάμφθηνος Κραουνάκης, παίζουν χονδρικά όμοια, παρά την παρανοϊκή διαφορά τιμής μεταξύ τους.

Βεβαίως, για να λέμε τα πράγματα με τ'όνομά τους, αντικειμενικά, ο Τζεφ έχει υπέροχο σασί, είναι πανέμορφος, δεν έχει ανεμιστήρια και προσθέτει γόητρο στον ιδιοκτήτη, τουλάχιστον στους κύκλους που αυτά μετρούν, υποθέτω εκεί έχουν όλοι μικρό πουλί.

Α, μη ξεχάσω, έχει και ωραιότατες μπορνες σύσφιξης.
Ε, δώστε κοζμε 6 χιλιάρικα γι'αυτά.
Δικαίωμά σας.
Άλλωστε κανείς δε θέλει και δε πρόκειται να γίνει αφεντικό στην τσέπη σας.
Και όσον αφορά τις κακοήθειες που γράφω, χαρτομάντιλα, υπάρχουν.
_Facial 80 ΤΜΧ-550x550w.png

Last edited:

Reaction score
29.654
Σώπα ρε? ένα 1000 το σασί , που το μόνο του ακριβό κομμάτι είναι η πρόσοψη? Δεν νομίζω.
κανά 300 μπορεί , όχι παραπάνω.
Ο χαβαλες που μας βγαίνει αυθόρμητα, δεν οφείλεται τόσο στις επιδόσεις του εν λόγω ενισχυτή.

Οφείλεται στην αντιμετώπιση των χαϊεντάδων, που όταν προτείνουμε τον παμφθηνο Κραουνάκη βγάζουν σπυργιά, ενώ στο άκουσμα και μόνο της φίρμας Τζεφ ρόουλαντ, προσκυνούν.

Αυτή είναι η διαφορά μας εν τέλει. Εμείς κοιτάμε και καμία μέτρηση, αυτοί κοιτάνε την ούγια και την τιμή πώλησης. Αυτές είναι οι παράμετροι πίστης. Ούγια και τιμή....

Πως λέμε , να σου φύγει η ούγια? ε! έτσι. :lolsign:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.328
Προσωπικά δεν αμφιβάλλω διόλου πως με τον εν λόγω τελικό ενισχυτή, μπορεί κάποιος να έχει ιδιαίτερα αξιόλογο ήχο στο σεταπ του.

Αρκεί να έχει σοβαρό χώρο, μετρημένο και περιποιημένο ηχητικά με εντός προδιαγραφών χρόνους αντήχησης, σοβαρά ηχεία, σοβαρά σαμπ, σοβαρή ενσωμάτωση σαμπ, σοβαρές δυνατότητες dsp, σοβαρό ταργκετ κερβ, και τουλάχιστον ένα 5.2 σεταπ, που είναι το απολύτως μίνιμουμ αποδεκτό για τα σύγχρονα δεδομένα στο όντιο (Τουλ).

Δίνω ελάχιστη σημασία στο ενισχυτικό στάδιο, αρκεί να μην είναι πολύ μικρής ισχύος. Τόση σημασία του αξίζει άλλωστε. ;)

Reaction score
4.587
Σώπα ρε? ένα 1000 το σασί , που το μόνο του ακριβό κομμάτι είναι η πρόσοψη? Δεν νομίζω.
κανά 300 μπορεί , όχι παραπάνω.
Δεν είναι μόνο η πρόσοψη. Αν βλέπω καλά είναι όλο μασίφ αλουμίνιο πάχους 1εκ ίσως και περισσότερο. Δεν έχει πουθενά ένωση ή έστω δε βλέπω. Είναι όλο στον τόρνο.

Reaction score
3.628
Δεν είναι μόνο η πρόσοψη. Αν βλέπω καλά είναι όλο μασίφ αλουμίνιο πάχους 1εκ ίσως και περισσότερο. Δεν έχει πουθενά ένωση ή έστω δε βλέπω. Είναι όλο στον τόρνο.
Μονομπλοκ κομματι ειναι.Απο ενα μασιφ κομματι Alu ξεκιναει στον παντογραφο.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.430
0,01% THD+Noise στα 5Watt. Δεν είναι και καταστροφή.
Μετράει περίπου οπως ο φτηνός Crown, αλλά ειναι πολυ πιο όμορφος.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι η τιμή. Με 700-800€ θα ήταν ΟΚ.
Θα πρέπει να ενημερωθείς πόσο κοστίζει η επεξεργασία που γίνεται κατά τη βαφή της πρόσοψης.
Άλλωστε η πρώτη επαφή είναι οπτική και μετράει στη τελική κρίση. Δυστυχώς η εμφάνιση έχει ψωμί.
Σιγά μη δει ποτέ του μετρήσεις, ο υποψήφιος της κατηγορίας!

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.003
Προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Δεν μας ενδιαφέρει αν είστε κολλητάρια ή ζευγαράκι. :p
Σε βρίσκω πολύ γκρινιάρικο στρουμφάκι σήμερα. Σιγά τα ωά (είναι και άβαφα ακόμα) 8-) :D
...................................................
Σε άλλες ειδήσεις, η ενισχυτάρα αυτή έχει...
... wire from Cardas :gotcha::dance2:

Reaction score
706
Παιγδιά, δεν έβγαλε το πλαστικό από τη πρόσοψη, γιαυτό και είναι τόσο χάλι οι μετρήσεις, απορώ που δε το παρατήρησε κανείς μέχρι τώρα...

"If you are not familiar with Jeff Rowland, it is a high-end audio company, known for their gorgeous machining of their cases that imparts a 3-D look. You can see that coming through the protective film which I chose to leave on"

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa