jeff rowland capri pre amp + model 102 power amp

Reaction score
238
Καλησπέρα σας!

Εχει ακούσει κανείς τον παραπάνω συνδυασμό? Γνώμες? Σκέφτομαι να τον συνδιάσω με ηχεία Audiovector Mi3 Signature.

Reaction score
20
Απάντηση: jeff rowland capri pre amp + model 102 power amp

Καλησπέρα Elysion,
δεν έχω ακούσει τον συνδιασμό, αλλά έχουν γραφτεί θετικά σχόλια από ξένους ρηβιούερς.
Το καλύτερο θα ήταν, όπως γνωρίζεις, να τον ακούσεις στον χώρο σου, με τα ηχεία σου
(αν είναι εφικτό) ώστε να έχεις και τα ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Re: Απάντηση: jeff rowland capri pre amp + model 102 power amp

Καλησπέρα κι από μένα.
Τον παραπάνω συνδυασμό δεν τον έχω ακούσει, είχα όμως το πακέτο Rowland το οποίο και συνεχίζω νε έχω με εξαίρεση τον τελικό, ο οποίος αποτελείται πλέον από τα δυο μονομπλόκ model 201.
Τα ηχεία με τα οποία παίζει το πακέτο των Rowland είναι τα Opera Quinta.
Στη διάθεσή σου να έρθεις να τα ακούσεις :)

D

Deleted member 8307

Guest
καταρχήν να ξέρεις ότι τα Jeff Rowland με τα ICE κυκλώματα πωλούνται μισή τιμή s/h, το συνολάκι που αναφέρεις βρίσκεται κατά καιρούς γύρω στα 2000-2500 ευρώ.

προσωπικά έχω ακούσει τα 201, 501 και τη σειρά 300 και μου άρεσαν πολύ. επίσης η γνώμη μου δεν λέει πολλά πράγματα, όπως και η γνώμη κάθε εμπειρογνώμονα αστρολόγου γιατί οι χώροι ακρόασης μπορούν να αλλάξουν δραματικά τα δεδομένα, όπως το excitement που προκαλεί η εμφάνιση τους.

θα πρέπει βέβαια να δεις άμα έχουν το κατάλληλο wattage για να οδηγήσουν τα ηχεία σου.

σε λίγο καιρό το μέλος back θα πουλήσει τους ενισχυτές του - ίσως σε ενδιαφέρει, δες το αντίστοιχο θέμα που θα σε βοηθήσει γενικότερα ...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON