Jelco SA200 σε Michell mycro

Reaction score
1
Καλημέρα στη παρέα . Θα ήθελα τη βοήθεια σας .
Θα μπορούσα στο παραπάνω πικαπ που έχει rega rb300 να του βάλω το βραχίωνα Jelco SA200???
Θα είναι εύκολο μιας κ θα το κάνω εγω κ δεν έχω πείρα σε μαστορέματα.......
Ο λόγος ε΄΄ιναι οτι έχει ξεχωριστό headshell για να αλλάζω κεφαλές. Είδα απο το vinylengine οτι οι δυο βραχίωνες έχουν το ίδιο Effective length. Ποιά η γνώμη σας.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Reaction score
569
Καλημέρα, έχω το ίδιο πικάπ με rega rb300. Νομίζω ότι θέλεις διαφορετικό armboard, για να μπει ο βραχίονας

Reaction score
1
Καλημέρα, έχω το ίδιο πικάπ με rega rb300. Νομίζω ότι θέλεις διαφορετικό armboard, για να μπει ο βραχίονας
Ωασαι καλά σε ευχαριστώ. Έχεις ιδέα που μπορώ να βρω - παραγγείλω??

TGD

Reaction score
10.518
Αυτό ψάχνεις;
Λογικά απ' ευθείας από την εταιρία, αν και μπορεί να το έχει ο Βίντεορυθμός.

Reaction score
569
Ωασαι καλά σε ευχαριστώ. Έχεις ιδέα που μπορώ να βρω - παραγγείλω??
Αν ξεβιδώσεις τη βάση και πάρεις τα μέτρα της βάσης του βραχίονα, νομίζω ότι μπορείς να το φτιάξεις οικονομικά σε ένα ξυλουργό, αλλιώς ρώτα την αντιπροσωπεία, videorythmos
Αυτό ψάχνεις;
Λογικά απ' ευθείας από την εταιρία, αν και μπορεί να το έχει ο Βίντεορυθμός.
Αυτή η βάση είναι για το gyrodec, νομίζω

Reaction score
1
Αν ξεβιδώσεις τη βάση και πάρεις τα μέτρα της βάσης του βραχίονα, νομίζω ότι μπορείς να το φτιάξεις οικονομικά σε ένα ξυλουργό, αλλιώς ρώτα την αντιπροσωπεία, videorythmos

Αυτή η βάση είναι για το gyrodec, νομίζω
Ναστε καλά .θα το κοιτάξω ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

TGD

Reaction score
10.518
Σωστά, η βάση είναι για Gyro.
Το Mycro έχει ακρυλική βάση και πιο λεπτή αν θυμάμαι καλά. Μπορεί να φτιαχτεί στον τορνο, αν υπάρχουν οι σωστές διαστάσεις. Το Mycro πάντα συνοδεύονταν από βραχίονα με rega βάση.

TGD

Reaction score
10.518
Χαζεύοντας τις φωτό στο νετ είδα ότι.
Η βάση του Jelco είναι ίδια με του Linn.
Υπάρχει βάση Linn για Syncro.
Το Mycro μάλλον παίρνει την ίδια βάση με το Syncro.
Αλλά ο Jelco είναι λίγο μακρύτερος από τον Linn οπότε η κεφαλή μπορεί να μην έχει χώρο να ρυθμιστεί σωστά.
Μάλλον η βάση θα πρέπει να φτιαχτεί εξ' αρχής...

Reaction score
1
Καλή σας μέρα κ πάλι . Ορισμένες φωτό από το armboard tou michell .Ξέρει κανένας αν μπορεί να κατασκευαστεί εδώ μιας κ δεν υπάρχει σε αντιπροσωπεία παρά μόνο από Αγγλία με άγνωστο κόστος;;;

Attachments

ika

News
Reaction score
16.745
Γιατί δεν μαθαίνεις το κόστος από Αγγλία (και αν υπάρχει) σε πρώτο στάδιο, να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης?
Γιατί το γκουλάρισμα δεν βγάζει κάτι σχετικό σε armboard.

Όπως λέει ο TGD, ο Jelco είναι 237mm και ο LINN 229mm.
Μήπως βολευτείς με κανένα κοντό κέλυφος ή με κάποιο με μεγάλα αυλάκια και το armboard για LINN.

Last edited:

Reaction score
569
Δυστυχώς οι αγορές από Αγγλία έχουν γίνει ασύμφορες λόγω μεταφορικών και τελωνείου, επειδή είναι παλιό μοντέλο που έχει καταργηθεί δύσκολα θα βρεις γνήσιο.
Μάλλον όπως σου είπα πρέπει να το βγάλεις και να ρωτήσεις σε ξυλουργεία αν μπορούν να το φτιάξουν.
Εγώ έτσι θα έκανα στη θέση σου, αλλιώς μείνε με τον rega, γι'αυτό το πικάπ είναι ο καλύτερος συνδυασμός.
Νομίζω και δε στέλνουν Ελλάδα, σου λένε να μιλήσεις με τον αντιπρόσωπο

Reaction score
1
Γιατί δεν μαθαίνεις το κόστος από Αγγλία (και αν υπάρχει) σε πρώτο στάδιο, να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης?
Γιατί το γκουλάρισμα δεν βγάζει κάτι σχετικό σε armboard.

Όπως λέει ο TGD, ο Jelco είναι 237mm και ο LINN 229mm.
Μήπως βολευτείς με κανένα κοντό κέλυφος ή με κάποιο με μεγάλα αυλάκια και το armboard για LINN.
έχουν και οι δυο Effective length: 237

ika

News
Reaction score
16.745
έχουν και οι δυο Effective length: 237
Ο rb300 και ο Jelco έχουν 237mm, οι LINN έχουν 229, αλλά αφού έχουν ίδια τρύπα με τον jelco, μήπως βρεις armboard για LINN και βιδώσεις τον Jelco σ' αυτό και πειραματιστείς με το μήκος των κελυφών.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members