Julia!!! ..και οχι μόνο!

Reaction score
51
Δεν θα πω για το Gagarin!!
Δεν θα πω για τον κόσμο!!
Δεν θα πω για τον ήχο!!
Δεν θα πω οτι δεν έβλεπα!!

Θα πω μόνο :
"Αν δεν έχεις μεγαλώσει απο μικρός με ακούσματα σαν τα Late November, Subway Sue, Episode, Vlcyrie, Julia...., δεν μπορείς να νοιώσεις την ανατριχίλα, το ρίγος, το χτυποκάρδι, το δάκρυ, τις θύμισες, τα παιδικά όνειρα και τα κορίτσια των ονείρων σου... τότε παλιά στα 70ies!!!"

Ηταν μιά βραδυά με τον Andrew τον Ανδρεάδη και τον παιδικό μου φίλο Σταύρο, και δεν ξέρω πόσες εκατοντάδες "παιδιά" κάθε ηλικίας, που μας γύρισε πίσω στον χρόνο.

-Andrew said: "I hate Julia"!!!! και είχε δίκιο! τότε ακούγαμε σαν τρελλοί Julia, χωρίς να δόσουμε προτεραιότητες σε άλλα, όμως Andrew, πράγματι μισούσαμε το Julia, όπως και μισούσαμε όλους τους ανεκπλήρωτους έρωτες και όνειρα που χάσαμε στον καθημερινό μας "βάλτο"!!

Ο David Surkamp, μεγαλωμένος, αλλά με φωνή "ακριβέστατη", τονικότατη, εκρηκτική, ολόσωστη και πιό μεστή, μπάσα, και πιό "blues" από παλιά!!!
Ομως θεατρικότατος, χαρούμενος, "ζεστός", συγκινητικός, αγαπητός και "επαγγελματίας" χρόνων!!

Δεν ακούσαμε εκείνα τα παλιά "high pitch" της φωνητικής υπέρβασης πάνω απο το πεντάγραμμο, ομως νοιώσαμε πως το άγγιγμα του χρόνου στις χορδές του δεν έσβησε τίποτε απο το χρώμα και το μεγαλείο της!

Η υπόλοιπη μπάντα, νέα παιδιά κιθαρίστες και μπάσο που "προσπαθούσαν", ο παλιός του Drummer σε στύλ κακάσχημου Richards με καπέλλο Mason, η γυναίκα του με ντέφι, δύο εξαιρετικοί στα πλήκτρα, και μία πανέμορφη κουκλίτσα στο βιολί που έκλεψε την παράσταση μαζί του, και αρκετές καρδιές!!!!

Εχω λίγο υλικό αλλά περιμένο τον Yoda!!!

Attachments

Reaction score
0
Ουτε εγω θα πω για το Gagarin!
Ουτε εγω θα πω για τον κόσμο!
Ουτε εγω θα πω για τον ήχο!
Ουτε εγω θα πω για τον Yoda!Ουπς!!!
Ουτε εγω θα πω οτι δεν έβλεπα!!

Θα πω μονο ενα μεγαλο μπραβο στον ΚΥΡΙΟ David Surkamp και την wanna be Pavlov's Dog μπαντα του για την χθεσινη βραδια.
Ο τυπος ειναι η πραγματικος καλιτεχνης .
Θεατρικος στη σκηνη ,επικοινωνιακος ,μιλησε για την οικογενεια του ,για την πειρατεια ,απηγγειλε ποιηση ,εκανε πλακα ,αφησε ενα κομματι απο την ψυχη του ,το παρελθον και το παρον του στην σκηνη του Gagarin.
Tου αξιζε καλυτερη μπαντα.
Ηξερε οτι αυτος ειναι το επικεντρο κι ομως ...εδινε χωρο και χρονο στους πιτσιρικαδες της μπαντας του.
Να νιωσουν κι αυτοι για λιγο πως ειναι να σε κοιταζουν και να σε θαυμαζουν ολοι.
Κι ας "φευγαν " λιγο απο το μετρο η τα σολα τους δεν ηταν σολα.
Η φωνη του πιο ωριμη ( o doc την περιεγραψε θαυμασια ) με την σφραγιδα ομως της "ΦΩΝΗΣ" των Pavlov's Dog.
Στο τελος η συναυλια εγινε ενα πανηγύρι που κανενας,ουτε ο Surkamp ουτε ο κοσμος ηθελε να τελειωσει.
Χαλαλι η γκρινα στην αρχη!!!!
Ειναι δυσκολο για καποιον να πρεπει να απομυθοποιησει καποιον καλιτεχνη βλεποντας τον μετα απο 30 κατι χρονια απο τοτε που ηταν στην ακμη του.
Ευτυχως για τον ΚΥΡΙΟ Surkamp δεν χρειαστηκε κατι τετοιο .
Αξιος.
Yoda και εγω το πρωι Pavlov's Dog εβαλα.

Τελος να ευχαριστησω για ακομα μια φορα τον Γιατρο μας τον Doc Sambalis για την προσφορα του AΣΧΕΤΑ αν κερδισα-κληρωθηκα στον διαγωνισμο.
Το να βαλεις απο την τσεπη σου να παρεις 4 εισιτηρια για να κανεις εναν διαγωνισμο σε ενα foroum ,
δειχνει τουλαχιστον για μενα την ποιοτητα σου ως ανθρωπο την αγαπη σου στο AVSite και την αγαπη σου στη Μουσικη.
Doc Thanx !!!:respect:
:bravo:

Χριστινα Κ. που ησουν χτες ?Σε περιμεναμε!!!:happy_4:

Reaction score
17.534
Σκεφτηκα να σας κανω την εκπληξη.....αλλα δεν βρηκα εισητηριο για να φυγω αυθημερον!:happy_4:

Θα προκυψει κι αλλη ευκαιρια....:cool_3:

Reaction score
51
Σκεφτηκα να σας κανω την εκπληξη.....αλλα δεν βρηκα εισητηριο για να φυγω αυθημερον!:happy_4:

Θα προκυψει κι αλλη ευκαιρια....:cool_3:
Πού ξέρεις!!!
Οι Pavlov's παίζουν και στην Γερμανία!!:cool_3: :happy_9:

Reaction score
0
Αμα ειναι παντως να κλεισεις τραπεζι!!! :crazy_3:
Γιατι στο Gagarin μετα απο μιση ωρα ειδα σκηνη . :mad_2:
Πριν μονο ακουγα.
Και στην μια ωρα ειδα τον David . :mad_3:

Reaction score
7
@Sambalis::cool_4: :cool_4: :respect: :respect: :happy_2: :happy_2:

@παρευρισκόμενους::cool_1: :cool_1: :bravo: :happy_4: :happy_2:

@Mάριος : :cry: :cry: :cry: :cry:

Reaction score
17.534
Ανδρεαδη, ασε την φιλοσοφια εκει που ανηκει...στον Αντριου δηλαδη....;-) και ξεκινα δουλεια....:cool_4:

Reaction score
0
Ανδρεαδη, ασε την φιλοσοφια εκει που ανηκει...στον Αντριου δηλαδη....;-) και ξεκινα δουλεια....:cool_4:
Δεν ηταν φιλοσοφια Χριστινα μου ,ΜΠΗΧΤΗ ηταν.:happy_8:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος