Jumper ( 2008 )

Reaction score
60
Jumper ( 2008 )

.

Aπό τον σκηνοθέτη της μεγάλης επιτυχίας "Mr. And Mrs. Smith", Nταγκ Λάιμαν, έρχεται η νέα του, πολλά υποσχόμενη, ταινία "Jumper" που στηρίζεται στο επιτυχημένο ομώνυμο βιβλίο του Στίβεν Γκουλντ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τον Χέιντεν Κρίστενσεν ("Star Wars: Episodes I, II & III"), τον Τζέιμι Μπελ ("Μπίλι Έλιοτ"), τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ("Οι Σημαδεμένοι", "Cleaner"), την Νταϊάν Λέιν ("Unfaithful") και την πρωτοεμφανιζόμενη Ρέιτσελ Μπίλσον, γνωστή από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "The O.C.".

Ο Ντέιβιντ είναι ένας έφηβος μεγαλωμένος σε άσχημο οικογενειακό περιβάλλον, που ανακαλύπτει πως έχει μια μοναδική ιδιότητα: μπορεί να τηλεμεταφέρεται από το ένα μέρος στο άλλο.

Μπορεί να δει δέκα ηλιοβασιλέματα την ίδια μέρα, να βρεθεί από τη Ρώμη στο Τόκιο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τα πράγματα όμως θα πάρουν για αυτόν μια θανάσιμη τροπή, όταν αρχίζει να τον κυνηγά μια μυστική υπηρεσία και ο Ντέιβιντ ανακαλύπτει ότι αποτελεί τον παίκτη - κλειδί σε έναν πανάρχαιο πόλεμο, άγνωστο στο ανθρώπινο είδος...

Ελληνικη πρεμιερα 6/3/2008

Reaction score
60
Οι Kανόνες της Τηλεμεταφοράς:

1. Μπορεί κανείς να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε μέρος θελήσει και
2. Μπορεί να μεταφερθεί κάπου που έχει δει προηγουμένως, έστω και σε φωτογραφία, ώστε να έχει ήδη μια οπτική εμπειρία της τοποθεσίας.

Σημάδια της Τηλεμεταφοράς:

Στιγμιαίοι ήχοι ή σημάδια στο χώρο που άφησε πίσω του ένας Jumper και τα οποία μπορεί να ακολουθήσει οποιοσδήποτε άλλος Jumper για να τον βρει.

Paladins:

Μέλη μιας μυστικής, ελιτίστικης δύναμης που για χιλιάδες χρόνια προσπαθούν να σταματήσουν τους Jumpers να χρησιμοποιούν τις επικίνδυνες δυνάμεις τους για κακό σκοπό. Αυτοί οι συγκεκριμένοι Jumpers γίνονται οι άμεσοι στόχοι των αμείλικτων Paladins, που θα κάνουν τα πάντα να τους εξαλείψουν.

Σχοινιά:

Ηλεκτρονικά όπλα που χρησιμοποιούν οι Paladins ώστε να εντοπίσουν και να εξαλείψουν τους ελεύθερα περιπλανώμενους Jumpers. Ένα τέτοιο "σχοινί" είναι ο χειρότερος εφιάλτης ενός Jumper.

...περισσότερα για την τηλεμεταφορά από τον σκηνοθέτη της μεγάλης επιτυχίας "Mr. And Mrs. Smith", Nταγκ Λάιμαν, στη νέα του, πολλά υποσχόμενη, ταινία "Jumper", που στηρίζεται στο επιτυχημένο ομώνυμο βιβλίο του Στίβεν Γκουλντ.

Reaction score
6
Απάντηση: Jumper ( 2008 )

Δημητρη το ειδες;
Εδω και καιρο εχω διαβάσει σχετικα με την ταινια και την εκοψα για πατατα αλλα μολις ειδα το τρειλερ και κοντοστάθηκα ( μηπως δεν ειναι και τοσο πατάτα):144:

Reaction score
60
Re: Απάντηση: Jumper ( 2008 )

Δημητρη το ειδες;
Εδω και καιρο εχω διαβάσει σχετικα με την ταινια και την εκοψα για πατατα αλλα μολις ειδα το τρειλερ και κοντοστάθηκα ( μηπως δεν ειναι και τοσο πατάτα):144:
Nαι το ειδα !

Ειναι ωραια η ιδεα της τηλεμεταφορας αλλα πιστεω οτι δεν την αξιοποιησαν πληρως.

Εχει ωραια effects καλες σκηνες δρασης αλλα για μενα αυτο που ελλειπε ηταν οτι η ταινια δεν καταφερνει να σε κανει να νιαζεσαι για το τι θα γινουν οι ηρωες της ταινιας !

" ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ " οπως λεω εγω !

Ειναι ευχαριστη παντως !

Reaction score
0
Ευχαριστη ταινια..
πιτσιρικας ηθελα να γινω αορατος, μετα απο αυτην την ταινια αλλαξα.:107:

Reaction score
0
Παιδιά την είδα κι εγώ την ταινία, προσπάθησα δηλαδη να την δω, για να πω και όλη την αλήθεια γιατί δεν τα κατάφερα, την έκλεισα εκνευρισμένη. Μου φάνηκε η πιο ανούσια και προχειροφτιαγμένη ταινία που έχω δει τα τελευταία χρόνια.
Περίμενα πολλά περισσότερα, εκτός απο ωραία τοπία δεν είχε απολύτως τίποτε αλλο, κατα την ταπεινή μου γνώμη.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.445

Την είδα στο κινηματογράφο και ήταν καλύτερη απ' ότι περίμενα και πολύ πιο ευχάριστη από τις κουραστικές οσκαρικές ταινίες που με ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα...:145:

VG

Reaction score
0
Εγω να ρωτησω κατι,εαν εχεις φτιαξει το Mr. And Mrs. Smith προσμετράται στα υπερ σου;;

Reaction score
0

Μέτρια ταινία με ιστορία χωρίς να σε καθηλώνει αλλά πολύ καλά εφέ. Στην αρχή είναι εντυπωσιακή αλλά μετά χάνεται κάπου το ενδιαφέρον. 'Οπως την έκοψα από το τέλος αφήνεται σενάριο για Νο2. Ελπίζω να είναι καλύτερο από το 1.

Reaction score
0
Αν κρινω απο την ηλικια του πρωταγωνιστη ,
απευθυνεται σε κοινο
οπου η ακμη ειναι ενα απο τα καθημερινα τους προβληματα .

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Jumper ( 2008 )

Εγω να ρωτησω κατι,εαν εχεις φτιαξει το Mr. And Mrs. Smith προσμετράται στα υπερ σου;;
Όταν τα εισιτήρια είναι πολλά σαφως και μετράει στα υπέρ ( και οι smith είχαν πολλα)

Reaction score
6

Τελικα ενώ ηταν καλη η ιδεα της τηλεμεταφορας το κατάντησαν Χτυποκάρδια στο Μπεβερι Χιλς.
Ακόμα και τα ομολογουμένως ωραια του εφε εχαναν την δυναμη τους μετα από λιγο.
Εχω αρχίσει ηδη να την ξεχνώ

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.445

To ξαναειδα σε Bluray...
Χαλαρο διασκεδαστικό οτι πρεπει για επιπλέον κατανάλωση ποπ κορν
Βρε όρεξη που την έχεις (όχι για το ποπ κορν)! :107:

Εγώ δε μπορώ να ξαναδώ ταινία, ακόμα κι αν μου άρεσε πολύ.
Εσύ ξαναείδες το Jumper που το βρήκες μέτριο...

Reaction score
6

Εγώ δε μπορώ να ξαναδώ ταινία, ακόμα κι αν μου άρεσε πολύ.
Εσύ ξαναείδες το Jumper που το βρήκες μέτριο...
Μετριο παει και έρχεται , οταν ειναι ομως κάκιστο εκει να δεις ο γάιδαρος υπομονή:141:

Reaction score
130
Σε ολη τη ταινία "πέφτει" πολύ τηλεμεταφορά και αυτό εμένα με κούρασε. Γενικά μέτρια πράγματα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494