Jurassic Park Ultimate Trilogy

Reaction score
0
Απάντηση: Jurassic Park Ultimate Trilogy

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ;;;

Reaction score
777
Πω πω αναμνήσεις που μου ξυπνήσατε...Θυμάμαι που σαν μικρό παιδάκι πήγα να δώ το 1 με τη μητέρα μου και όλα τα cinema είχαν τερατώδεις ουρές!!!!!!!!

Reaction score
134
Ρε παιδιά προσπαθώ να βρω την τριλογία εδώ και πολλές μέρες αλλά σε όσα μαγαζιά έχω ρωτήσει όλοι μου λένε ότι έχει εξαντληθεί και ότι αναμένουν καινούργια κομμάτια κατά το Πάσχα!Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί που να το έχει διαθέσιμο???Ψάχνω την απλή έκδοση χωρίς το αγαλματάκι.

Reaction score
134
Τελικά μετά από ψάξιμο πολλών ημερών η συγκεκριμένη κυκλοφορία είναι άφαντη και όπου και αν ρώτησα μου είπαν άγνωστο αν και πότε θα επανακυκλοφορήσει.Απαράδεκτο για μία τόσο μεγάλη και πρόσφατη κυκλοφορία.Αν πάντως κάποιος το έχει πάρει το μάτι του πρόσφατα ας με ενημερώσει παρακαλώ.

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Ερώτηση κρίσεως και ελπίζω κάποιος επίσημα να γνωρίζει.

Θέλω να πάρω το Jurassic Park Ultimate Trilogy σε Blu-Ray και παρατήρησα πως μέχρι πρότινος κυκλοφορούσε αυτή εδώ η έκδοση:
http://www.sphe.gr/default.aspx?id=4&prid=2&mid=819

ενώ τώρα κυκλοφορεί αυτή εδώ:
http://www.sphe.gr/default.aspx?id=4&prid=2&mid=934

Ξέρει κάποιος τι αλλάζει πέρα από το εξώφυλλο (που προτιμώ την πρώτη έκδοση μακράν κιόλας) ΕΠΙΣΗΜΑ ?
Άν όχι μήπως μπορεί κάποιος να μάθει κάπως γιατί δεν έχω αυτήν την δυνατότητα αυτήν την στιγμή και καίγομαι να μάθω για να το παραγγείλω ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον και αν απαντήσει...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Jurassic Park Ultimate Trilogy

Ερώτηση κρίσεως και ελπίζω κάποιος επίσημα να γνωρίζει.

Θέλω να πάρω το Jurassic Park Ultimate Trilogy σε Blu-Ray και παρατήρησα πως μέχρι πρότινος κυκλοφορούσε αυτή εδώ η έκδοση:
http://www.sphe.gr/default.aspx?id=4&prid=2&mid=819

ενώ τώρα κυκλοφορεί αυτή εδώ:
http://www.sphe.gr/default.aspx?id=4&prid=2&mid=934

Ξέρει κάποιος τι αλλάζει πέρα από το εξώφυλλο (που προτιμώ την πρώτη έκδοση μακράν κιόλας) ΕΠΙΣΗΜΑ ?
Άν όχι μήπως μπορεί κάποιος να μάθει κάπως γιατί δεν έχω αυτήν την δυνατότητα αυτήν την στιγμή και καίγομαι να μάθω για να το παραγγείλω ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον και αν απαντήσει...
Καλησπέρα!

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι, φαντάζομαι πως όχι, για το packaging όμως μπορώ να σου πω σίγουρα πως η πρώτη κυκλοφορία ήταν digipack, ενώ αυτή που κυκλοφορεί τώρα είναι στην κλασική θηκούλα, χωρίς να έχει καν κάποιο slipcase.

loyis7

Movies
Reaction score
4.142
Απάντηση: Re: Απάντηση: Jurassic Park Ultimate Trilogy

Καλησπέρα!

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι, φαντάζομαι πως όχι, για το packaging όμως μπορώ να σου πω σίγουρα πως η πρώτη κυκλοφορία ήταν digipack, ενώ αυτή που κυκλοφορεί τώρα είναι στην κλασική θηκούλα, χωρίς να έχει καν κάποιο slipcase.
Το ξέρω. Το πήρα και είναι μ@#$%α σκέτη. 3 δισκάκια που τα βλέπεις και τα λυπάσαι έτσι όπως είναι στριμογμένα μέσα στην θήκη. Μακάρι να είχα προλάβει την άλλη έκδοση ρε γαμώτο...
Μου είπαν πως πλέον θα κυκλοφορεί ΜΟΝΟ αυτή που πήρα. :110::110::110:

Reaction score
0

Το ξέρω. Το πήρα και είναι μ@#$%α σκέτη. 3 δισκάκια που τα βλέπεις και τα λυπάσαι έτσι όπως είναι στριμογμένα μέσα στην θήκη. Μακάρι να είχα προλάβει την άλλη έκδοση ρε γαμώτο...
Μου είπαν πως πλέον θα κυκλοφορεί ΜΟΝΟ αυτή που πήρα. :110::110::110:
Γεια χαρά φίλε μου,αν και βλέπω πήρες ήδη την νέα κυκλοφορία,απλά σε ενημερώνω ότι σήμερα πέρασα μια βόλτα από media markt στου Ρέντη και είχε τουλάχιστον 4 κομμάτια διαθέσιμα από την πρώτη έκδοση...

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Γεια χαρά φίλε μου,αν και βλέπω πήρες ήδη την νέα κυκλοφορία,απλά σε ενημερώνω ότι σήμερα πέρασα μια βόλτα από media markt στου Ρέντη και είχε τουλάχιστον 4 κομμάτια διαθέσιμα από την πρώτη έκδοση...
Ωραίος φίλε :107:.

Θα τους τηλεφωνήσω αύριο αν είναι να δω αν έχουν ακόμα, να περάσω και να πάρω 1 και να πουλήσω το δικό μου σε κανέναν γνωστό μου.

Ευχαριστωωω...

Reaction score
2

Μόλις βρήκα την τριλογία εδώ:
http://www.qshop.gr/jurassic-park-trilogy-boxset-3bd-blu-ray.html
σε συμφερτική τιμή μου φαίνεται.

Τους έστειλα μήνυμα να ρωτήσω αν είναι με slipcover ή όχι..

Στα media markt πόσο έκανε;
Αν και έχουν περάσει μήνες τώρα..

Reaction score
2

Πήρα απάντηση:
Δυστυχώς αυτό δεν το γνωρίζουμε, παρά μόνο κατά την παραλαβή του προϊόντος στις αποθήκες μας. Τα εξώφυλλα αλλάζουνε διαρκώς για λόγους marketing

Οπότε, μόνο από κοντά αγορά! (αν βρεθεί πουθενά)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520