jvc AVX800

Reaction score
0
ευχαριστω!!!!! για πες ομως στο golf ειναι οκ? μιας και εγω σε golf θα το βαλω.
ειδα οτι ειναι το μοναδικο μοντελο που εχει ιδιο κωδικο σε Ευρωπη και Αμερικη
ολα τα αλλα Kenwood,Panasonic,Clarion κλπ εχουν αλλο κωδικο για ΗΠΑ,
εγω ειμουν ετοιμος για ενα κινεζικο με 400 $ αλλα δεν τα εχω και σε εκτιμισι,
τεσπα ευχαριστω για την βοηθεια ,εαν ανεβασεις καμια φωτο να το δουμε κιολας:cool_4:

Reaction score
0
εαν το εχεις αγορασει απο εδω και δεν εχει Ελληνικα δεν θα υπαρχουν πουθενα τοτε,ενα κουτι που κοιτουσα της προαλες απο ενα 706 δεν ειχε παρα μονο αγγλικα κανε check την μορφη του video και εαν διαβασει μονο mp3
απο το stick για να εισαι σιγουρος τη φταει (η μορφη του κλιπ η το στικ )
:prof:

Reaction score
0
ok auto tha kanw twra... tha to elenksw me allo stick
euxaristw pantos ... manual den exei sta ellinika... den kresw ti tha kanw mallon tha to metafrasw kata leksi ean den vrw tpt

Reaction score
0
den paizei oute me alla stick mallon paizei rolo pou einai mp3 player k oxi stick apothikeuseis... den kserw!! sto manual to aggliko eida k grafei oti paizei divx arxeia apo thn usb

Reaction score
0
sorry pali esi thimasai exeis dei video apo usb thira h apo sd card?
egw dokimasa k sd card arxeio .mpeg k den to vrike.. den kserw exw ksenerwsei tha psaksw na to vrw pantos

Reaction score
41
Απάντηση: jvc AVX800

Κατ' αρχήν παλικάρια μου, να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες αν είναι δυνατόν γιατί βγάλαμε τα μάτια μας.....:cool_4:

Στο θέμα μας....
Υπάρχει πιθανότητα να μην ρίχνεις στο φλασάκι DiVX και να είναι xvid??
Ίσως να είναι θέμα κωδικοποίησης....

Από την άλλη κάνε κάτι απλό...
Άδειασε το usb-stick και βάλε μόνο τα αρχεία εικόνας (videos)
Μήπως μπερδεύεται το μηχάνημα αν υπάρχουν αρχεία διαφορετικών τύπων!!

Reaction score
0
συγνωμη που εγραφα greeklish...
τελικα το βρηκα. μεσα απο το μενου διαλεγεις τι θες να σου εμφανισει απο το mp3 stick ή απο την sd card - εικονες,βιντεο, ή mp3
ευχαριστω παντως για την γρυγορη απαντηση σας.
τωρα το μονο που μενει ειναι να βρω το ελληνικο manual για να μην ξανα δυσκολευτω γιατι με το ξενο manual δεν παλευετε.

MISSIKOS σημερα το εβαλα κ εγω κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος, του εβαλα κ τν tunner με μια καλυτερη κεραια απ αυτη που δινει η jvc κ παιζει πολυ καλα...

Reaction score
0
συγνωμη που εγραφα greeklish...
τελικα το βρηκα. μεσα απο το μενου διαλεγεις τι θες να σου εμφανισει απο το mp3 stick ή απο την sd card - εικονες,βιντεο, ή mp3
ευχαριστω παντως για την γρυγορη απαντηση σας.
τωρα το μονο που μενει ειναι να βρω το ελληνικο manual για να μην ξανα δυσκολευτω γιατι με το ξενο manual δεν παλευετε.

MISSIKOS σημερα το εβαλα κ εγω κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος, του εβαλα κ τν tunner με μια καλυτερη κεραια απ αυτη που δινει η jvc κ παιζει πολυ καλα...
Θα μου πεις μερικες πληροφοριες για το tv tuner,γιατι ενδιαφερομαι και εγω!!

Reaction score
0
για να βλεπεις τηλεοραση πρεπει να αγορασεις το tv-tuner ξεχωριστα...
δεν ειναι ενσωματωμενο οπως ειναι σε αλλα.. δεν υπαρχει προβλημα ομως μπαινει κανονικα και λειτουργει κανονικα. εγω εβαλα μια αλλη κεραια για να παιζει καλυτερα μου την συστησε αυτος που μου το εγκατεστησε..ρυθμισα τα καναλια κ παιζει μια χαρα.... (παντα ομως αναλογα την περιοχη) δηλ. δεν θα παιζει τελεια σε ολα τα σημεια... το μονο κακο που εχει ειναι οτι για να αλλαξεις καναλια δεν αλλαζει απο την συσκευη(απο το ραδιο) αλλα απο το χειριστειριο της tv-tuner. αλλα δεν με ενοχλει εμενα.

εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος το εβαλα εχθες κ λιγο που το εχω σκαλισει ειναι πολυ καλο... κ σε αποδοση ηχου ειναι τελειο

για καλο κ κακο βαλε κ κανα συναγερμο γιατι παντου υπαρχουν κ οι κακοβουλοι.... που θα σκευτουν να στο φανε..

Reaction score
0
τιμη για το ραδιο ειναι 780 ευρο
κ για την tv tuner μου ειπε 170 ευρο αλλα εαν βαλεις καλυτερη κεραια παει
στα 250 την οποια εβαλα για να πιανει καλυτερα

Reaction score
0
τωρα για την κεραια που εβαλα δεν γνωριζω μαρκα.. αυτος μου προτεινε οτι με μια καλυτερη κεραια που εχει, θα παιζει καλυτερα και εγω θεωρησα καλυτερο να δωσω 80ευρω παραπανω που ηταν η διαφορα απο την εργοστασιακια της jvc για να δω καλυτερο αποτελεσμα χωρις να ρωτησω μαρκα. γιατι για 80 ευρω μπροστα σε τωσα που εδωσα ηταν αμαρτια να μην εχει κ καλο αποτελεσμα..
το αμαξι μου ειναι το opel tigra του 2006
ναι παιζει κ εν κινησει...
παντα να θυμασαι οτι πιανει αναλογα με την περιοχη δεν πιανει παντου τελεια...καποια καναλια θα τα βλεπεις τελεια σε ενα σημεια κ σε καποιο αλλο σημειο θα βλεπεις λιγα παρασυτα...

Reaction score
0
μια ερωτηση γι αυτους που εχουν το avx800 σε ποια θεση του διακοπτη ανοιγει το ραδιο?
εμενα το ειχε συνδεσει στη θεση 2 οπου αναβαν τα λαμπακια του καντραν κανονικα κ του ειπα να μου το βαλει στην θεση 1 στον διακοπτη για οταν βγαζω το κλειδι να κλεινει το ραδιο κ εαν θελω να ακουσω μουσικη στο αμαξι να ακουω χωρις να αναβουν τα λαμπακια μαλακ... ειναι.. κ μου λεει δεν γινεται γιατι τραβαει πολυ ρευμα κ το παλιο το εργοστασιακο γινοταν γιατι περνουσε εντολη απο τον εγκεφαλο κ κατι τετοια. κ θα μου το συνδεσει τωρα κατευθειαν στο ρευμα κ πρεπει να το ανοιγω κ να το κλεινω εγω τωρα...
θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει κανεις το ιδιο σε ποια θεση του διακοπτη λειτουργει γιατι θελω στην 1 θεσει που ειναι η πιο βολευτικη για μενα κ μου λεει δεν γινετε...
ευχαριστω

Reaction score
0
Σωστά στα είπε ο εγκαταστάτης σου.
Εαν θέλεις να σβήνει με το κλειδί,θα πρέπει να γυρίζεις το διακόπτη στη δεύτερη σκάλα
αλλιώς θα πρέπει να το ανοιγοκλείνεις χειροκίνητα.
Δεν είναι θέμα μηχανήματος.
Όλες οι συσκευές έτσι λειτουργούν(πλην των εργοστασιακών).

Reaction score
0
ενας φιλος μου εβαλε ενα ηχοσυστημα dvd σε din1 ειναι αυτο που ανοιγει κ κλεινει η οθονη.. κ οταν ανοιγει τον διακοπτη του στη θεση 1 ανοιγει η οθονη κ οταν κλεισει τον διακοπτη κλεινει η οθονη. σε αυτον ανοιγει στην θεση 1.
ειναι μηπως αναλογα στην συσκευη?
εμενα παντως στο JVC δεν μπορει να γινει?

σε ευχαριστω πολυ γι αυτο ηθελα να ρωτησω στο site για να δω κ απο αλλους που εχουν το ιδιο μοντελο.
αν κ εγω αποφασισα την χειροκινητη επιλογη γιατι εαν ειμαι καμοια μερα μεσα στο αμαξι κ ακουω μουσικη να μην αναβουν οι διακοπτες, εχω ακουσει πως δεν ειναι σωστο. ετσι κ αλλιως καθε φορα που το εβαζα μπροστα το αμαξι εκλεινα το ραδιο για να μην τραβαει ρευμα κ για να μην γινει καμοια βλαβει με την οθονη γιατι η μιζα τραβαει πολυ ρευμα κ κοβει απο την οθονη.
σε ευχαριστω κ παλι

Reaction score
1
Απάντηση: jvc AVX800

Μου κάνει εντύπωση ... στο Lacceti το ηχοσύστημα ανοίγει όταν βάζω δεύτερη σκάλα , αλλά δεν κλείνει εαν δεν βγάλω το κλειδί ( φυσικά βγαίνει μόνο στην πρώτη σκάλα ) ... Κάτι τέτοιο ζητάει και ο φίλος επάνω σωστά;

Reaction score
0
Αυτό περίπου λέει ο φίλος.
Να δουλεύει το ηχοσύστημα χωρίς να λειτουργούν άλλα συστήματα του αυτοκινητου(φώτα,κλίμα κτλ).

Δεν συναντάται σε όλα τα αυτοκίνητα αυτό που αναφέρεις σχετικά με την εξαγωγή του κλειδιού.
Από όσο θυμάμαι το έχουν τα VAG,τα MERCEDES και τα BMW που έχουν ρεύμα διακόπτη στη φίσα τους και προφανώς και τα chevrolet.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.212
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος