jvc AVX800

Reaction score
0
Καλησπερα!

Κατ αρχην χαιρετω ολα τα παιδια στο φορουμ,καθως ειναι το πρωτο μου ποστ!Θα ηθελα τη βοηθεια σας!!!!

Σκεφτομαι να μου φερουν απο Αμερικη το jvc AVX800(ραδιο dvd αυτοκινητου) αλλα ειδα οτι εχει NTSC format.Αυτο σε τι μπορει να με επηρεασει?πχ δεν θα μπορω να βλεπω τηλεοραση?Ευχαριστω!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Καλημέρα και καλώς ήρθες. Ναι, είναι ένα πρόβλημα αυτό, όπως επίσης και με το βήμα του ραδιοφωνικού δέκτη (δε θα πιάνεις όλους τους σταθμούς).

Reaction score
0
Το βημα του ραδιο ειναι οκ.Αναφερει οτι ειναι european tuning!Οσο για το συστημα χρωματων,γραφει amplifier-ntsc color system και πιο κατω γραφει
monitor-ntsc/pal

Τι ακριβως θελει να πει ο ποιητης??Ευχαριστω n_olympios για τη γρηγορη απαντηση!:cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
51
Απάντηση: Re: jvc AVX800

Το βημα του ραδιο ειναι οκ.Αναφερει οτι ειναι european tuning!Οσο για το συστημα χρωματων,γραφει amplifier-ntsc color system και πιο κατω γραφει
monitor-ntsc/pal

Τι ακριβως θελει να πει ο ποιητης??Ευχαριστω n_olympios για τη γρηγορη απαντηση!:cool_4: :cool_4: :cool_4:

Nίκο, κατ' αρχήν καλως ήρθες!!:happy_4: :cool_4:

Για να είσαι σίγουρος μπες στο αμερικάνικο site της JVC και κατέβασε το manual της συσκευής για να είσαι σίγουρος 100%.
Αν είσαι ΟΚ με το βήμα συντονισμού στον ραδιοφωνικό δέκτη είναι ένα καλό βήμα. Το πρόβλημα μπορεί να είναι πχ ότι το DVDplayer μπορεί να είναι κλειδωμένο στην περιοχή 1 (Αμερική) και να μην σου παίζει τα δισκάκια περιοχής 2 (pal, Ευρώπη)
Ή να τα παίζει, αλλά ασπρόμαυρα.....

Θα κοιτάξω να βρω και εγώ το manual!!!:happy_4:

Reaction score
0
Γεια σου Γιαννη!

Για το βημα του ραδιοφωνου ειναι σιγουρα οκ!Το dvd ειναι region 1,αλλα δεν εχω σκοπο να πολυβλεπω!Ακομη και σε αυτη την περιπτωση ομως θα μπορω να τα ξαναγραφω και να τα κανω region free.Αυτο που με προβληματιζει ειναι ο τυπος του color system,καθως στο manual τα γραφει λιγο μπερδεμενα!wall_1

Για δες λιγο κ εσυ...

Attachments

Reaction score
264

δοκιμασε να το βρεισ και στην ελλαδα σε καλη τιμη για να εισαι συγουροσ για την αγορα σου.ειναι κριμα να την πατησεισ.δεσ τισ παρακατω διευθυνσεισ
www.123market.gr
www.12voltshop.gr
στην αμερικη εχουνε γαματεσ τιμεσ (www.techronics.com)αλλα να τα φερεισ εδω θελεισ 175ευρω με την fedex courier για ενισχητι συνολικου βαρουσ 6 κιλων,35% επι του τιμολογιου (τελωνειο) για αγορα του r/cd
19% φπα και κανενα 20 ευρω αμοιβη του τελωνη και χρονοσ παραμονησ στην αποθιξη του τελωνειου.το εχω ψαξει παρα πολυ και σου βγαινει 30% πιο ακριβα απο οτι αγοραζεισ στην ελλαδα.ελπιζω να σε βοηθησα.τακησ

Reaction score
0
Τακη,το παρηγγειλα τελικα!Και το εκανα γιατι θα μου το φερει ο κολλητος μου το σαββατο απο Αμερικη και δεν θα πληρωσει τελωνεια και μεταφορικα!Θες να σου πω και τιμη??330 ευρω...

Reaction score
51

Τακη,το παρηγγειλα τελικα!Και το εκανα γιατι θα μου το φερει ο κολλητος μου το σαββατο απο Αμερικη και δεν θα πληρωσει τελωνεια και μεταφορικα!Θες να σου πω και τιμη??330 ευρω...

Για 330€ αξίζει το ρίσκο!!!
Άλλωστε 50-50 είναι να βλέπεις ή όχι......
Πιθανότατα να παίξει οπότε όχι απλά είναι ευκαιρία αλλά "σου έκατσε" λουκούμι!!!!

Καλορίζικο και εύχομαι να είσαι τυχερός μέχρι και την τοποθέτηση!!:cool_4: :happy_4:

Reaction score
0
Ευχαριστω Γιαννη!Σημερα αγορασα και φισες,πλαισιο κτλ και ειμαι ετοιμος!Αν ολα πανε καλα,θα ανεβασω και φωτο:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
0
Θα μπει σε golf v!Εχει 2 DIN,ειμαι ετοιμος να παρω σφυρι και να σπασω και το ταμπλω για να μπει!Δεν λεγεται τυχαια -πατεντας- ο Ελληνας!!!:cool_1:

Reaction score
0
Δε χρειάζεται καμία πατέντα.
Η τοποθέτηση δεν είναι απλή αλλά είναι συνηθισμένη στα Golf V.
Εαν κάπου συναντήσεις πρόβλημα,εδώ είμαστε!:happy_6:

Reaction score
0
Αρχισαμε....

Λοιπον αποριες!!

1.ενα μπλε καλωδιακι που εχει ο antenna adaptor τι ειναι??

2.η πηγη βγαζει γυμνα καλωδια ενω η φισα για golf v των ηχειων,ειναι οπως το λεει και η λεξη,φισσα!πως συνδεονται αυτα??

3.Τα χρωματα των καλωδιων της πηγης ειναι τα ιδια χρωματα με αυτα της φισσας των ηχειων?δηλαδη το πρασινο συνδεεται με πρασινο κτλ?

4.υπαρχει ενα μαυρο καλωδιο στη φισσα των ηχειων.αυτο ειναι η γειωση?εννοειται οτι ειναι δηλαδη γειωμενο και ερχεται μεσω της φισας των ηχειων?η πρεπει να συνδεσω και την πηγη με γειωση??

αυτα...δε νιωθω καθολου λεμε!!!:cool_1: :cool_1: :cool_1:

Reaction score
0
Διακρίνω πολλές απορίες οπότε φαίνεται ότι θα δυσκολευτείς λιγάκι.

Πάμε λοιπον:

1.ενα μπλε καλωδιακι που έχει ο antenna adaptor τι είναι??
Το συνδέεις στο καλώδιο REMOTE της πηγής.Συνήθως είναι και αυτό μπλε χρώματος.

2.η πηγη βγαζει γυμνα καλωδια ενω η φισα για golf v των ηχειων,ειναι οπως το λεει και η λεξη,φισσα!πως συνδεονται αυτα??

3.Τα χρωματα των καλωδιων της πηγης ειναι τα ιδια χρωματα με αυτα της φισσας των ηχειων?δηλαδη το πρασινο συνδεεται με πρασινο κτλ?
Ναι.
Τα ίδια καλώδια είναι αυτά των ηχείων και πάνε μαζί πάνω στη φίσα.
Από εκεί πέρα τα γυμνά καλώδια είναι προφανώς για την κάμερα οπισθοπορείας και το χειρόφρενο.
Τσεκαρε τα tags και το manual.

4.υπαρχει ενα μαυρο καλωδιο στη φισσα των ηχειων.αυτο ειναι η γειωση?εννοειται οτι ειναι δηλαδη γειωμενο και ερχεται μεσω της φισας των ηχειων?η πρεπει να συνδεσω και την πηγη με γειωση??
Το μαύρο είναι η γείωση και πάει στο μαύρο της φίσας.
Το καλώδιο του illumination και του ρεύματος διακόπτη ACC θα πρέπει να τα προεκτείνεις και να τα ενώσεις στον αναπτήρα του αυτοκίνητου μιας και το GOLF δεν έχεις αυτές τις εντολές στην εργοστασιακή του φίσα.

Reaction score
0
Νίκο όπως γράφω και παραπάνω,η τοποθέτηση στο GOLF είναι συνηθισμένη, αλλά δεν είναι απλή!!!

Χρειάζεται περισσότερες από τις βασικές γνώσεις τοποθέτησης ενός απλού radio cd για να τα καταφέρεις.

Εαν διαβάζοντας το παραπάνω post μου σου γεννήθηκαν και άλλες απορίες,
προτείνω να πας σου τοποθετήσει το μηχάνημα ένας έμπειρος εγκαταστάτης.

Το κόστος δεν θα είναι μεγάλο και θα αποφύγεις άγχος και πιθανές ζημιές.

Reaction score
0
Εχεις ενα δικιο!απλα μου κολλησε να το βαλω μονος μου!!Κανενα εγκαταστατη στη θεσσαλονικη ξερουμε?και για τι κοστος μιλαμε??

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.023
Members
38.637
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης55