ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
http://www.cine4home.de/news/JVCHD750/HD750Preview.htm
Εμ, στην συγκλιση σαν να βλεπω ενα θεματακι...
Τοτε πρεπει να εισαι απο τους πολυ τυχερους, Δημητρη!Aντρεα στον ΗD-100 ευτυχως δεν εχω δει κατι τετοιο..!
Το εχω δει σε ολους σχεδον τους τριτσιπους που εχω δει.το εχεις δει στους HD100 ?
Δυστυχως....welcome to the club των ιδιοκτητων τριτσιπων!!
και τωρα πως διωρθωνεται αυτο??
Το test pattern μηπως το εβαλες απο την εσωτερικη γεννητρια τουστο test patetn οπως εχεις βαλει την foto πιο πανω τωρα που το εκανα check δεν φενεται τιποτα...ομως μολις εβαλα transformers και στους υποτιτλους εμφανιζεται στο περιγραμμα πολυ ελαχιστο μωβ.
το δυστυχως ειναι οτι δεν διορθωνεται με τιποτα?
Για παίξε λίγο με το lens-shift (ίσως και με το ζουμ) και δες αν έχει κάποια μεταβολή. Δεν αποκλείεται να είναι και θέμα φακού.στο test patetn οπως εχεις βαλει την foto πιο πανω τωρα που το εκανα check δεν φενεται τιποτα...ομως μολις εβαλα transformers και στους υποτιτλους εμφανιζεται στο περιγραμμα πολυ ελαχιστο μωβ.
το δυστυχως ειναι οτι δεν διορθωνεται με τιποτα?
Σωστα!Για παίξε λίγο με το lens-shift (ίσως και με το ζουμ) και δες αν έχει κάποια μεταβολή. Δεν αποκλείεται να είναι και θέμα φακού.
Ατύχησες... Σε έναν Epson που είχα παλιότερα, τη ζημιά την έκανε το lens-shift και μάλιστα στη... μηδενική του θέση. Τέρμα άκρη (!) έδειχνε τέλεια.καλημερα! αντρεα δεν εχει να κανει το lensshift και το ζοομ ειναι τελειο!