- Reaction score
- 8.350
Απάντηση: Re: JVC DLA-RS10 and RS20 Home Theater Projector Review
ετσι ειναι φιλε,συμφωνω 100%,μπραβο.:607:
YΓ.η αναλογικη παραμετρος πιστευω αξιζει συζητηση ,αφορα αμεσα τους JVC και δεν ειναι εκτος θεματος.
Συμφωνω Δημητρη, οτι ο Planar τον οποιον ειδα και εγω στην PSA ειχε μια ελαφρα οσμη αναλογικοτητας.Αλωστε για αυτο περασε απο το μυαλο μου μια ιδεα αγορας του .Αν δεν ειχε r\b που το χαλαγε , ισως.....Ομως επιτρεψατε μου αν και νομιζω ειμαστε off topic ,να καταθεσω την αποψη μου ,σαν παλιος CRTακιας [ για 10ετια κατοχος 7ιντσου]. Ειναι γεγονος οτι οι CRT προβολεις, αποπνεουν μια ''αυρα'',μια φιλικοτητα ,ενα χαδι στο ματι, που δυστυχως Παναγιωτη μου, κανενα πατερνακι δεν μπορει να μετρησει .Επισης ειναι γεγονος, οτι οι συγχρονοι ψηφιακοι προβολεις εχουν φθασει σε εξαιρετικα επιπεδα αποδοσης ,ωστε να αποτελουν σιγουρη λυση για παληους κατοχους CRT ,ειδικα 7ιντσων και ισως 8ιντσων. Ετσι πιστευω , οτι μονον καποιος που εχει βιωσει για πολυ εναν CRT προβολεα, μπορει να εκτιμησει επαρκως , τις οποιες τυχον αναλογικες αρετες ενος ψηφιακου προβολεα.
ετσι ειναι φιλε,συμφωνω 100%,μπραβο.:607:
YΓ.η αναλογικη παραμετρος πιστευω αξιζει συζητηση ,αφορα αμεσα τους JVC και δεν ειναι εκτος θεματος.