JVC DLA-RS10 and RS20 Home Theater Projector Review

Reaction score
8.350
Απάντηση: Re: JVC DLA-RS10 and RS20 Home Theater Projector Review

Συμφωνω Δημητρη, οτι ο Planar τον οποιον ειδα και εγω στην PSA ειχε μια ελαφρα οσμη αναλογικοτητας.Αλωστε για αυτο περασε απο το μυαλο μου μια ιδεα αγορας του .Αν δεν ειχε r\b που το χαλαγε , ισως.....Ομως επιτρεψατε μου αν και νομιζω ειμαστε off topic ,να καταθεσω την αποψη μου ,σαν παλιος CRTακιας [ για 10ετια κατοχος 7ιντσου]. Ειναι γεγονος οτι οι CRT προβολεις, αποπνεουν μια ''αυρα'',μια φιλικοτητα ,ενα χαδι στο ματι, που δυστυχως Παναγιωτη μου, κανενα πατερνακι δεν μπορει να μετρησει .Επισης ειναι γεγονος, οτι οι συγχρονοι ψηφιακοι προβολεις εχουν φθασει σε εξαιρετικα επιπεδα αποδοσης ,ωστε να αποτελουν σιγουρη λυση για παληους κατοχους CRT ,ειδικα 7ιντσων και ισως 8ιντσων. Ετσι πιστευω , οτι μονον καποιος που εχει βιωσει για πολυ εναν CRT προβολεα, μπορει να εκτιμησει επαρκως , τις οποιες τυχον αναλογικες αρετες ενος ψηφιακου προβολεα.

ετσι ειναι φιλε,συμφωνω 100%,μπραβο.:607:

YΓ.η αναλογικη παραμετρος πιστευω αξιζει συζητηση ,αφορα αμεσα τους JVC και δεν ειναι εκτος θεματος.

Reaction score
221

YΓ.η αναλογικη παραμετρος πιστευω αξιζει συζητηση ,αφορα αμεσα τους JVC και δεν ειναι εκτος θεματος.

Μπραβο βρε Δημητρη, το εσωσες. Πραγματι, δεν το ειχα σκεφθει.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.231
Απάντηση: JVC DLA-RS10 and RS20 Home Theater Projector Review

Δηλαδή παιδιά, αν κατάλαβα καλά:
  • όσα χαρακτηριστικά της εικόνας ενός προβολέα -ανεξαρτήτως τεχνολογίας- είναι σωστά, τα ονομάζουμε "αναλογικά"
  • όσα δεν είναι, τα ονομάζουμε "ψηφιακά"
Σωστά; :138:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

..........γιατί δεν κατάλαβες!

Reaction score
221

Δηλαδή παιδιά, αν κατάλαβα καλά:
  • όσα χαρακτηριστικά της εικόνας ενός προβολέα -ανεξαρτήτως τεχνολογίας- είναι σωστά, τα ονομάζουμε "αναλογικά"
  • όσα δεν είναι, τα ονομάζουμε "ψηφιακά"
Σωστά; :138:
Φιλε MaxHeadroom ,μαλλον δεν καταλαβες σωστα. Τα καλα χαρακτηριστικα της εικονας ενος συγχρονου προβολεα τα οποια ειναι πολλα, και συνεχως πληθαινουν ,τα λεμε ολοι ''προοδο της τεχνολογιας''.Δυστυχως η ευτυχως ,η εξελειξη των CRT σταματησε εδω και 10 χρονια,οποτε ειναι αδικο να συγκρινονται. Οσο για τα ελαττωματα, τα ονομαζουμε ''προβληματα προς επιλυση'' ,και σε διαβεβαιωνω ,οτι την μεγαλυτερη αγωνια και ανυπομονησια να λυθουν τα προβληματα αυτα, την εχουν οι CRTακηδες ,για να μπορεσουν να αντικαταστησουν τα γερασμενα τερατακια τους οσο πιο ανωδυνα γινεται, καθ'οτι η συντηρηση τους γινεται ολοενα και πιο δυσβασταχτη. Εγω, λογω του τελευταιου , εκανα το βημα, και αποχωριστηκα τον 7ιντσο . Παντως , η αναλογικοτητα ενος προβολεα, δεν εχει να κανει με αυτα που αναφερεις .

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Κατά τα λεγόμενα πολλών ο 750 πλησιάζει σε μερικά πραγματάκια που μας ενδιαφέρουν, θα τον δούμε και θα κρίνουμε!!! ας είναι καλά τα παιδιά της PSA!!!!!!

Reaction score
15.548

Κατά τα λεγόμενα πολλών ο 750 πλησιάζει σε μερικά πραγματάκια που μας ενδιαφέρουν, θα τον δούμε και θα κρίνουμε!!! ας είναι καλά τα παιδιά της PSA!!!!!!
Μπορει να μου πει καποιος σε τι πλησιαζει ο 750 εναν CRT...?

Reaction score
15.548

μαλλον εσυ δεν καταλαβες τι ειπα...ποιο ειναι που δεν καταλαβες περι Πλαναρ?καταρχην τον εχεις δει?Πηγαινε μια βολτα στον Μπαμπη και τα ξαναλεμε..........για να στο κανω πιο κατανοητο,απλα το εφερα παραδειγμα γιατι δυστυχως απ'οτι βλεπω υπαρχει πληρης αγνοια και παρανοηση τι ειναι αναλογικη εικονα.Οταν μιλαει ο Πανος για θολουρα και κακη συγκλιση ,τι να πω,πρεπει να σας εξηγησουμε μερικα πραγματα,προσπαθω αλλα βλεπω οτι δεν γινομαι κατανοητος.........:605:
Τον εχω δει Δημητριε και ΤΣΙΤΑ και ΤΣΙΚΙΤΑ :112: οπως λεει ο Μπαμπινος.....στην PSA....

Το μηχανακι δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θεωρεις αναλογικο..
Αυτο που ειδς στον Μπαμπινο μπορουν να το κανουν σχεδον ολα τα dlp.....Ειναι θεμα ρυθμισης κατα βαση....Εσυ απλα δεν εχεις ασχοληθει με ρυθμισεις ψηφιακων και οτι σου βαζουν βλεπεις..:137:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Θέλω να ξέρω MAD:

Α. Με τι είδους καταπτιστη σύνδεση βλέπαμε όλοι όσοι είχαμε CRT 3 χρόνια πριν. Με HDMI, DVI, RGBVH, component.
B. Σε τι είδους ανάλυση και τι Hz, 24, 48, 72;
Γ. Με τι Scaler και τι αναλυση ανέβαινε;
Δ. Τι υλικό βλέπαμε; DVD; Laser;

Είσαι σίγουρος οτι αν συνδέσεις τον G70 που έχεις με ένα εξαιρετικό scaler ή PC με VGA θα πάρεις πολύ χειρότερη εικόνα απο τη DVI του moome και doom ποου πιθανόν έχεις;
Νομίζεις οτι βγήκαν αυτές οι κάρτες για να βελτιώσουν τα εκλαμβανώμενα σήματα ή για να διευκολύνουν τη σύνδεση ψηφιακού σήματος που πάσχουμε όλοι όσοι έχουμε CRT;

Reaction score
8.350

Τον εχω δει Δημητριε και ΤΣΙΤΑ και ΤΣΙΚΙΤΑ :112: οπως λεει ο Μπαμπινος.....στην PSA....

Το μηχανακι δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θεωρεις αναλογικο..
Αυτο που ειδς στον Μπαμπινο μπορουν να το κανουν σχεδον ολα τα dlp.....Ειναι θεμα ρυθμισης κατα βαση....Εσυ απλα δεν εχεις ασχοληθει με ρυθμισεις ψηφιακων και οτι σου βαζουν βλεπεις..:137:
Κωστα βλεπω ψηφιακους πιο πολλα χρονια απο σενα,ειχα ψηφιακους πριν απο σενα,,επιτρεψε μου να ξερω τι μπορουν να κανουν.......οτι οι ρυθμισεις παιζουν ρολο το ξερει κι ενα παιδι τριων χρονων,αμα σ'αρεσει να συζηταμε αυτα μεγεια σου,το προβλημα ειναι οτι δεν καταλαβαινεις τι εννοουμε αναλογικη εικονα ,αυτο εβγαλα συμπερασμα και η συζητηση δεν βγαζει πουθενα.Ας τ'αφησουμε το θεμα.

Reaction score
8.350

Θέλω να ξέρω MAD:

Α. Με τι είδους καταπτιστη σύνδεση βλέπαμε όλοι όσοι είχαμε CRT 3 χρόνια πριν. Με HDMI, DVI, RGBVH, component.

Είσαι σίγουρος οτι αν συνδέσεις τον G70 που έχεις με ένα εξαιρετικό scaler ή PC με VGA θα πάρεις πολύ χειρότερη εικόνα απο τη DVI του moome και doom ποου πιθανόν έχεις;
Νομίζεις οτι βγήκαν αυτές οι κάρτες για να βελτιώσουν τα εκλαμβανώμενα σήματα ή για να διευκολύνουν τη σύνδεση ψηφιακού σήματος που πάσχουμε όλοι όσοι έχουμε CRT;
Βαγγο αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι εσυ τουλαχιστον απο την παρεα σας φανταζομαι καταλαβαινεις το θεμα με ολη τη συζητηση περι αναλογικης εικονας.Εγω δεν εχω δει καν τους JVC και οπως θα ειδες η εκκινηση εγινε απο το αρθρο του projectorcentral.Τωρα το συγκεκριμενο σαιτ δεν ηταν ποτε το πιο αξιοπιστο και εγω ο ιδιος ταχω χωσει κατα καιρους σε πραγματα που λεει,αλλα εδω τιθεται ενα θεμα το οποιο εχει ακουστει απο πολλους.
Δυστυχως δυο μερες τωρα που το συζηταμε εχω την εντυπωση οτι θελετε να ισχυριστειτε οτι ειναι ανυπαρκτο.Δεν ειναι ανυπαρκτο βεβαια και η προσπαθεια να παρουσιαστει ετσι απλα κανει το σαιτ να χανει σε σοβαροτητα.Εγω δεν θα πω αυτα που λεει to projectorcenral ξεχαστε το κοντραστ ,ξεχαστε τα ολα η αναλογικη
ποιοτητα ειναι το παν,αλλα απο κει και περα να το αγνοει κανεις σκοπιμα δεν ειναι σοβαρο.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Θέλω να ξέρω MAD:

Βαγγέλη μου με όσους κατόχους CRT έχω συζητήσει, κανείς δεν έχει ανάλυση 1080p/75 ή 72 με HD υλικό, τόσα χρόνια που λες, δεν είχαμε τέτοιο υλικό, δεν μιλάμε για upscale καταστάσεις!
Επίσης όταν έγινε το συγκριτικό με τον BARCO έστω και έτσι, (όχι καλή ρύθμιση του CRT) η συνολική εικόνα του BARCO (για μένα) ήταν μακράν καλύτερη του 200!!
Μην ξεχνάς τι συζητήσαμε (περί αγοράς) στο σπίτι πριν την αγορά του G70!
Το θέμα (ψηφιακή-αναλογική εικόνα) είναι υπαρκτό, σε όλο τον πλανήτη! τώρα εάν εδώ στην Ελλάδα είμαστε σε άλλο πλανήτη δεν ξέρω! αυτό δεν μας εμποδίζει να ψάχνουμε ποιος προβολέας θα πλησιάσει ή και θα φτάσει την (για εμάς αναλογική αντίληψη) της εικόνας για να περάσουμε και εμείς στην ψηφιακή εποχή!!! :142::142::142:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.431
Members
38.696