Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Εντάξει τώρα, ο jvc 95 είναι premium μηχάνημα με διαλεγμένα υλικά και κορυφαίες επιδόσεις. Αν δε θέλεις να δεις 3d ή native 4k χάνεις χρόνο και μόνο που θα το συγκρίνεις μ' ένα sony.Ωωωωωωω !!!
Βούτυρο στο ψωμί για τον προτζέκτορτζάνκη,Κώστα μας....η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική-προσδεθείτε !!!!
γκουχου..γκουχου..!!!!!!Ωωωωωωω !!!
Βούτυρο στο ψωμί για τον προτζέκτορτζάνκη,Κώστα μας....η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική-προσδεθείτε !!!!

Κοίτα επειδή είδα και τον σονυ και είχα τον 35 δεν έχουν επαφή. Ο sony είναι καλύτερος. Ο Χ30 είναι επίσεις καλύτερος του 35. Το μοναδικό καλό που έχει ο 35 είναι το πολύ καλύτερο 3d από 30. Είναι τουλάχιστoν όμως 200 ansi λιγότερο φωτεινός ap;o ton 30. Και με την λάμπα στο high βαράει 39db!!! O sony είναι αθόρυβος 20db low 29db high, Φωτεινότερος 750 low 1000 high, το καλύτερο μη dlp 3d, καλύτερα χρώματα καθώς έχει full cms, καλύτερη κίνηση, καλύτερο lag time 30 έναντι 80, πιο καθαρή εικόνα, καλύτερο ansi contrast.Εντάξει τώρα, ο jvc 95 είναι premium μηχάνημα με διαλεγμένα υλικά και κορυφαίες επιδόσεις. Αν δε θέλεις να δεις 3d ή native 4k χάνεις χρόνο και μόνο που θα το συγκρίνεις μ' ένα sony.

αυτο το κομματι μου θυμισε τον nelsonα με τον benq 6000...Ο sony όμως με την ίριδα του που παρόλο δεν γίνεται ποτέ αντιληπτή (45000:1)

O sony είναι μακράν καλύτερος ότι και να λες. Και σίγουρα καλύτερος από τους 30κάτι πόντουςαυτο το κομματι μου θυμισε τον nelsonα με τον benq 6000...
....κατι τετοια ελεγε και αυτος ....
δλδ ο sony 50 με τον benq 6000 παιζουν το ιδιο ?![]()

Έκανα με την καdila και μου φτάνει!!!O sony είναι μακράν καλύτερος ότι και να λες. Και σίγουρα καλύτερος από τους 30κάτι πόντους![]()

Όταν με το καλό τον πάρεις να κανονίσουμε κανένα συγκριτικό! Σε α-β σύγκριση θα φανούν πολλά. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν ο jvc 35 βγάζει 200 lumens λιγότερα σε σχέση με τον 30, επειδή είχες ελαττωματικό μηχάνημα ή ισχύει γενικότερα; Μου ακούγεται εξαιρετικά περίεργο. Αυτό δεν το στηρίζω μόνο σ' αυτά που έχω δει ως τώρα απ' τους 2 jvc που είχα, αλλά κι απ' αυτά που συζητήσαμε με τα παιδιά, όταν είδαν τον x-55 σε 137'' οθόνη και φυσικά απ' αυτά που διάβασα.Κοίτα επειδή είδα και τον σονυ και είχα τον 35 δεν έχουν επαφή. Ο sony είναι καλύτερος. Ο Χ30 είναι επίσεις καλύτερος του 35. Το μοναδικό καλό που έχει ο 35 είναι το πολύ καλύτερο 3d από 30. Είναι τουλάχιστoν όμως 200 ansi λιγότερο φωτεινός ap;o ton 30. Και με την λάμπα στο high βαράει 39db!!! O sony είναι αθόρυβος 20db low 29db high, Φωτεινότερος 750 low 1000 high, το καλύτερο μη dlp 3d, καλύτερα χρώματα καθώς έχει full cms, καλύτερη κίνηση, καλύτερο lag time 30 έναντι 80, πιο καθαρή εικόνα, καλύτερο ansi contrast.
O JVC έχει καλύτερο φακό, καλύτερα μαύρα, ηλεκτρικό ζουμ και lens shift καθώς και zoom memory.
Ο sony όμως με την ίριδα του που παρόλο δεν γίνεται ποτέ αντιληπτή (45000:1), απενεργοποιημένη για να παίξει και καλά σωστά, ρυθμισμένη σε μια σχετικά χαμηλή θέση βγάζει 16000:1 μαύρο (ενώ η φωτεινότειτα παραμένει κατά πολύ καλύτερη του jvc) το οποίο είναι αξιοπρεπέστατο και το κατατάσει 2ο καλύτερο στην κατηγορία τιμής.
OVERALL WINNER SONY.
Υ.γ Ο χώρος μου έχει μαύρο ταβάνι και τοίχους οπότε οι αντανακλάσεις μου είναι σχεδών μηδενικές.
JVC DLA-X55R Color TemperatureΌταν με το καλό τον πάρεις να κανονίσουμε κανένα συγκριτικό! Σε α-β σύγκριση θα φανούν πολλά. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν ο jvc 35 βγάζει 200 lumens λιγότερα σε σχέση με τον 30, επειδή είχες ελαττωματικό μηχάνημα ή ισχύει γενικότερα; Μου ακούγεται εξαιρετικά περίεργο. Αυτό δεν το στηρίζω μόνο σ' αυτά που έχω δει ως τώρα απ' τους 2 jvc που είχα, αλλά κι απ' αυτά που συζητήσαμε με τα παιδιά, όταν είδαν τον x-55 σε 137'' οθόνη και φυσικά απ' αυτά που διάβασα.
Είπαμε αν κάποιος θέλει 3d ή τεράστια εικόνα χωρίς αναμορφικό, μάλλον θα πρέπει να αποφύγει τους jvc.
Απ' εκεί και πέρα κοιτάζοντας και τις μετρήσεις του Μανώλη για ansi και on off βλέπω ότι έχουν παρεμφερείς επιδόσεις. (370 ansi ο ένας, 375 ansi ο άλλος)
Οπότε αν ο προβολέας μπορεί να ρίξει 12-16 fl είναι λογικό ο jvc να είναι η πρώτη επιλογή λόγω καλύτερου μαύρου, φακού και σωστότερου gamma.
Σε προσωπικό επίπεδο η απουσία και μόνο lens memory, όταν χρησιμοποιώ 2 οθόνες αρκεί για να απορρίψω τον 50.

Ξεφεύγουμε από το θέμα αλλά προκαλείς χωρίς λόγο γράφοντας ψέμματα.Το τι έγραφα για τον BenQ W6000 είναι εδώ από το 'θέμα μου' στις '5-04-10'....και φυσικά ποτέ δεν είπα για 45.000 on/off contrast η' ό,τι άλλο πιστεύεις εσύ....αυτο το κομματι μου θυμισε τον nelsonα με τον benq 6000...
....κατι τετοια ελεγε και αυτος ....
...Και φυσικά ισχύουν ακόμη.... αν διαφωνείς γράψε πάνω σε αυτά και όχι σε φανταστικά σενάρια.Εχει παιξει ηδη 200 ωρες.Πεντακαθαρος-διαυγεστατος με ωραια χρωματα-καλο σχετικα μαυρο-υψηλη φωτεινοτητα-καλη κινηση για dlp χωρις motiom flow-στα χρηματα του δεν ψαχνεις για ελλαττωματα