JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Reaction score
6.012
Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

δεν περιμενα να καταλαβεις κωστα μου !!!

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.480
δεν ειπα να μην μιλαει ,
μην βαζεις λογια που δεν ειπα ,
αλλα ειναι η ακουγεται καπως να την λες σε ολους για τον προβολεα που εχουν η θα παρουν μονιμα μονο με αρνητικα σχολια ...
δεν ξερω εαν καταλαβες τι εννοω ...
Το έγραψα ευγενικά, έχεις δίκιο.
Μιά χαρά θετικά γράφει ο Κώστας για πολλούς προβολείς. Ακόμη και για BenQ!
Αλλά τα στοιχεία καλιμπραρίσματος των δοκιμών είναι αμείλικτα.

Reaction score
15.548
Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

εγω βλεπω οτι δεν δεχεστε τα οποια προβληματα εχει ο προβολεας σας......αν εξαιρεσεις 2-3 ατομα ολοι οι αλλοι θεωρουν οτι πηραν τον καλυτερο προβολεα χωρις σοβαρα προβληματα...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.129

Ωχ...για κάποιον από τη Κρήτη λέει. :laugh:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Μιά χαρά θετικά γράφει ο Κώστας για πολλούς προβολείς. Ακόμη και για BenQ!
Αλλά τα στοιχεία καλιμπραρίσματος των δοκιμών είναι αμείλικτα.

:rolleyes:

:tongue:

Reaction score
15.548

εγω βλεπω οτι δεν δεχεστε τα οποια προβληματα εχει ο προβολεας σας......αν εξαιρεσεις 2-3 ατομα ολοι οι αλλοι θεωρουν οτι πηραν τον καλυτερο προβολεα χωρις σοβαρα προβληματα...
και η πλακα ειναι οτι δεν κοιτατε τα δικα σας χαλια αλλα βλεπετε του αλλου και του την λετε....:roflmao:

Reaction score
150
IN83 - Τέρμα τα παιχνίδια.

BTW, Κεφάλα ο JVC 75 τι λέει σε σχέση με τους άλλους (Sony 50-95, JVC 55)?

Reaction score
15.548

η οποια διαφορα στους jvc ειναι στην αντιθεση(το βασικο)και μιλαμε για native αντιθεση ....οποτε οσο πιο μεγαλο νουμερο μοντελου παρεις σε jvc τοσο το καλυτερο......:tongue:

Οσον αφορα τα sony τι να πω !!!!!....χαμηλη αντιθεση κατα το ημιση και βαλε....παντα σε σχεση με τα jvc

Εαν θες ποιοτικη εικονα πας σε jvc....τα sony ειναι σειρας μηχανακια παιζουν μονο με δυναμικη ιριδα με λαθος εικονα.

Εαν δεν σε ενδιαφερει η ορθη απεικονιση πας και σε sony.

Reaction score
15.548

εσυ κανονικα με τον χωρο που εχεις(μαυρο)την οθονη και το φακουδακι ....πρεπει να παρεις τον 95

.....θα βλεπεις θριλερ και θα φορας πανα για να μην χεστεις .....:tongue:
σε συνδιασμο παντα με τον ηχο που φτιαχνεις.:dance2:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

off topic

Ρε σεις.... κι εσείς τσακώνεστε σαν εμάς τους νότιους .
Θα συχνάζω περισσότερο :beach:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.129

off topic

Ρε σεις.... κι εσείς τσακώνεστε σαν εμάς τους νότιους .
Θα συχνάζω περισσότερο :beach:
Εμείς όμως έχουμε τον Κεφάλα, που ''πετάει'' ένα βιντεάκι, και τελειώνει ο τσακωμός! :cool:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

εσυ κανονικα με τον χωρο που εχεις(μαυρο)την οθονη και το φακουδακι ....πρεπει να παρεις τον 95

.....θα βλεπεις θριλερ και θα φορας πανα για να μην χεστεις .....:tongue:
σε συνδιασμο παντα με τον ηχο που φτιαχνεις.:dance2:

Τι να πω, πάντως αν αλλάξω προβολέα θα είναι από τον 75 και πάνω αλλιώς δεν αλλάζω. Αναλόγως τον οικονομικών μου πάντα γιατί δυστυχώς πληρώνω και θα πληρώνω για καιρό αμαρτιες του παρελθόντος και πιστεψέ με είναι πολλές.

Reaction score
30.307

Δες τον όμως , αν γίνεται προηγουμένως.Μην την πατήσεις σαν τον ζιζικ και τον rose. :roflmao:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Re: Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Τι να πω, πάντως αν αλλάξω προβολέα θα είναι από τον 75 και πάνω αλλιώς δεν αλλάζω. Αναλόγως τον οικονομικών μου πάντα γιατί δυστυχώς πληρώνω και θα πληρώνω για καιρό αμαρτιες του παρελθόντος και πιστεψέ με είναι πολλές.
Σωτήρη, έχω την αίσθηση ότι αυτό που σε ελκύει περισσότερο στα μοντέλα της jvc (75 και άνω) είναι η "high end" τιμή τους. Στο λέω γιατί φαίνεται να αποκλείεις μοντέλα χαμηλότερης τιμολογιακής κατηγορίας, που συνιστούν ούτως ή άλλως μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με τον infocus. Κοινώς και με έναν 35άρη θα τρίβεις τα μάτια σου, με ένα 55άρη μπορεί να μαζεύεις τα σαγόνια σου απ' το πάτωμα.

Reaction score
150
Να σου πω την αλήθεια τον 35αρη τον έχω δει και εντυπωσιάστηκα οπότε φαντάζομαι. Δεν αποκλείω τίποτα έτσι όπως ειναι πλέον οι καιροί. Καλώς ή κακώς αυτή τη στιγμή έχω βαριές οικονομικές υποχρεώσεις οπότε θεωρητικά μιλάω και τα πάντα εξαρτώνται από το πως πάει η δουλειά. Και η δική μου είναι ή του ύψους ή του βάθους (κατασκευαστικός κλάδος) με τη φάση τούτη να είναι το βάθος.

Φυσικά και θέλω και προβολέα, άλλο φακό, 4 surrounds, Halo,Lynx, iPad, Mac Mini, κι άλλους τελικούς και τελειωμό δεν έχει η λίστα ενώ ο λογαριασμός βγαίνει αστρονομικός.Από την άλλη είναι απλά ένα hobby οπότε θα "τρώει" όποτε είναι η σειρά του και η ώρα του να φάει. Συνεπώς, δεν αποκλείω τα χαμηλότερα μοντέλα εφόσον αυτά μου προσφέρουν αναβάθμιση από εδώ που είμαι. Έτσι κι αλλιώς θα τον κρατήσω τον ΙΝ83 για "μόνιτορ" μιας και ούτως ή άλλως δεν κάνω τίποτα στο σύστημα χωρίς να τον ανοίξω.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

ο jvc χ55 ειναι οικονομικος και παρα πολυ ωραιος...σαφως καλυτερος απολους τους sony
...η αναβαθμιση θα ειναι τεραστια.

παρε τωρα μια λαμπα για τον in83(αν χρειαζεται)και μολις τελειωσεις με τα ηχητικα βλεπεις για προβολεα.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Παρακάμπτοντας άλλη μια δήλωση-σταθμό από τον συμφορουμίτη Κώστα μας...

....τα sony ειναι σειρας μηχανακια παιζουν μονο με δυναμικη ιριδα με λαθος εικονα.

Εαν δεν σε ενδιαφερει η ορθη απεικονιση πας και σε sony.
...και ζητώντας από τον Θεό της βιντεοπροβολής να τον συγχωρέσει(και από την Παναγιά-μην διαβάζει ο Άγγελος Α. και παρεξηγηθεί!),

είναι απίστευτο σε ποιο σημείο έχουν απαξιωθεί πλέον παλιότερα μοντέλα,όπως ο IN83-ένας προβολέας κόσμημα,ιδιαίτερα γι αυτούς που είχαν την τύχη να διαθέτουν μεγάλα σαλόνια-μεγάλη οθόνη(120'-150' ίντσες)-ώστε να χρησιμοποιούνται πλέον σαν 'μόνιτορ' και να μην αγοράζονται ούτε για οκτακόσια-χίλια ευρώ που προσφέρονται:frown:

Έτσι κι αλλιώς θα τον κρατήσω τον ΙΝ83 για "μόνιτορ" μιας και ούτως ή άλλως δεν κάνω τίποτα στο σύστημα χωρίς να τον ανοίξω.

Reaction score
15.548

η τεχνολογια προχωραει Μανωλιο.....αλλιως θα ειχαμε μεινει με τους crt

οσοι κατασκευαστες σταματησαν την εξελιξη λογικο ειναι να μεινουν πισω.....

τα dlp δεν μπορουν(εμειναν στο 2008)αποτι δειχνει το πραμα....τα lcd εχουν μια σοβαρη αναβαθμιση με το d9 αλλα δεν παυει να ειναι lcd.....η sony με το sxrd δημιουργησε την αυτοματη δυναμικη ιριδα αφου ο κοσμος ρουφηξε την μαιμουδια ....ετσι και η εξελιξη τους ειναι αργη...

Τo dila με διορθωσεις στο chip απο το 2008 που ηταν λασπη στην καθαροτητα του pixel εχει φτασει σε πολυ καλο σημειο σε καθαροτητα και με την καλυτερη native αντιθεση.....εαν βαλεις ρυθμιση συγκλισης -cms - gamma στο παιχνιδι ειναι μηχανημα δολοφονος......

Eιναι ενα μηχανημα που μπορει να παιξει οβερολ σωστα την εικονα εως 140" με βαση τις προδιαγραφες απεικονισης....

απλα ειναι τα πραγματα....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.200
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon