- Reaction score
- 6.012
Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95
δεν περιμενα να καταλαβεις κωστα μου !!!
δεν περιμενα να καταλαβεις κωστα μου !!!
Το έγραψα ευγενικά, έχεις δίκιο.δεν ειπα να μην μιλαει ,
μην βαζεις λογια που δεν ειπα ,
αλλα ειναι η ακουγεται καπως να την λες σε ολους για τον προβολεα που εχουν η θα παρουν μονιμα μονο με αρνητικα σχολια ...
δεν ξερω εαν καταλαβες τι εννοω ...

Μιά χαρά θετικά γράφει ο Κώστας για πολλούς προβολείς. Ακόμη και για BenQ!
Αλλά τα στοιχεία καλιμπραρίσματος των δοκιμών είναι αμείλικτα.

και η πλακα ειναι οτι δεν κοιτατε τα δικα σας χαλια αλλα βλεπετε του αλλου και του την λετε....εγω βλεπω οτι δεν δεχεστε τα οποια προβληματα εχει ο προβολεας σας......αν εξαιρεσεις 2-3 ατομα ολοι οι αλλοι θεωρουν οτι πηραν τον καλυτερο προβολεα χωρις σοβαρα προβληματα...

Εμείς όμως έχουμε τον Κεφάλα, που ''πετάει'' ένα βιντεάκι, και τελειώνει ο τσακωμός!off topic
Ρε σεις.... κι εσείς τσακώνεστε σαν εμάς τους νότιους .
Θα συχνάζω περισσότερο![]()

και γίνεται κόλασηεσυ κανονικα με τον χωρο που εχεις(μαυρο)την οθονη και το φακουδακι ....πρεπει να παρεις τον 95
.....θα βλεπεις θριλερ και θα φορας πανα για να μην χεστεις .....
σε συνδιασμο παντα με τον ηχο που φτιαχνεις.![]()

Σωτήρη, έχω την αίσθηση ότι αυτό που σε ελκύει περισσότερο στα μοντέλα της jvc (75 και άνω) είναι η "high end" τιμή τους. Στο λέω γιατί φαίνεται να αποκλείεις μοντέλα χαμηλότερης τιμολογιακής κατηγορίας, που συνιστούν ούτως ή άλλως μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με τον infocus. Κοινώς και με έναν 35άρη θα τρίβεις τα μάτια σου, με ένα 55άρη μπορεί να μαζεύεις τα σαγόνια σου απ' το πάτωμα.Τι να πω, πάντως αν αλλάξω προβολέα θα είναι από τον 75 και πάνω αλλιώς δεν αλλάζω. Αναλόγως τον οικονομικών μου πάντα γιατί δυστυχώς πληρώνω και θα πληρώνω για καιρό αμαρτιες του παρελθόντος και πιστεψέ με είναι πολλές.
ο jvc χ55 ειναι οικονομικος και παρα πολυ ωραιος...σαφως καλυτερος απολους τους sonyΤι να πω, πάντως αν αλλάξω προβολέα θα είναι από τον 75 και πάνω αλλιώς δεν αλλάζω. Αναλόγως τον οικονομικών μου πάντα γιατί δυστυχώς πληρώνω και θα πληρώνω για καιρό αμαρτιες του παρελθόντος και πιστεψέ με είναι πολλές.
...και ζητώντας από τον Θεό της βιντεοπροβολής να τον συγχωρέσει(και από την Παναγιά-μην διαβάζει ο Άγγελος Α. και παρεξηγηθεί!),....τα sony ειναι σειρας μηχανακια παιζουν μονο με δυναμικη ιριδα με λαθος εικονα.
Εαν δεν σε ενδιαφερει η ορθη απεικονιση πας και σε sony.

Έτσι κι αλλιώς θα τον κρατήσω τον ΙΝ83 για "μόνιτορ" μιας και ούτως ή άλλως δεν κάνω τίποτα στο σύστημα χωρίς να τον ανοίξω.